gravidute din timisoara
Raspunsuri - Pagina 14

alexi22 spune:
pussi ma bucur ca totul e bine si nu ai nevoie acum de cerclaj ai grija de tine si de bebelasi.daca nu ma insel vei avea pereche?30+
giulia rebeca

pussi spune:
ALEXI si sa mai stea bebelina cateva sapt. in burtica la mami! Sa fie DD cu voi!!!Ma gandesc la voi!Nu vreau sa zici ca-s batuta in cap..dar cum eu zic ca de la 32 de sapt. nu ma mai stresez! Te rog linistete si tu!
otimsa ne traiasca puiutii sanatosi, destepti si frumosi!!!
PUSSI

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

corinaelena spune:
ceau!
ma primiti si pe mine?
oricum va scriu ceva:Sara are 4 ani in iulie,eu gravida,mai am o luna jumate.
Am nascut cu Sas si tot cu el vreau sa nasc si acum,dar la eco am mai fost si la Cioata.
s-a trezit Sara,mai vorbim
corina

pussi spune:
ashera mersi frumos
corina bine ai venit!
unde gasesc rochite de vara de bumbac sau ceva usor in care sa-mi incapa burtica??
PUSSI

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

Ashera spune:
Corina bine ai venit !
. Sarcina usoara in continuare
si sa-ti traiasca Sara.
32+
Christian

bb_yasmi spune:
corina bine ai venit la noi!!!
fetele nu vreti sa "tragem" o intalneala???
eu mai am 3 zile pana merg la 4D la cioata!! de abia astept sa imi vad micuta/micutu' !!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 19+ 70%
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik

Ank83 spune:
Eu chiar as vrea sa "tragem" o intalneala.... sunt in concediu acum si as avea timp.
Referitor la rochite de vara din bumbac nu stiu pe unde gasesti pussi , eu am preferat maieuri largi pe burtica si fuste mai vaporoase...asta pentru ca rochite nu prea am gasit, iar din unele magazine cu haine de gravide am iesit deprimata cand am vazut in ce culori urate si intunecate au facut hainele, cand sarcina este un motiv de bucurie
21+

bb_yasmi spune:
ank, pai sa vedem ce zic si fetele!! de ce nu vii la mamici de noiembrie-decembrie??? acolo zuntemn mai multe mamici cu aceasi varsta a sarcinii!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 20+ 70%
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik

Ashera spune:
Fetele, eu din pacate nu pot participa la intalnire . Eu ma incumet sa ies doar cand e musai musai (analize, controale la gineco, cumparaturi urgente) si numai pe racoare (dimineatza sau seara). Dupa ce nasc, ne intalnim cu placere
.
32+
Christian