gravidute din timisoara

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ashera, am vazut patutul ala de care vb. eu nu am nevoie decat de un patutz simplu cu masa de infasat, nu imi trebuie vibratii si lumini . oricum eu mai am timp!!
pupici

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 18+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

pentru cele care le intereseaza in real oferta de body cu maneca scurta pentru noi nascuti sau mai marisori 3 buc = 9.99 ron ( deci vine cam 30000 lei / buc ) . Mie una mi-au placut si ca material si am si luat doua seturi . Numai atentie ca la Real va fii inventar azi si maine si au un program mai special . Duminica placute va doresc .

A si era sa uit eu am fost pe Branco si printre multele lucruri de vanzare s-au deschis doua magazine pentru patuturi si carucioare Babycare . Diferenta e ca un patut aici face aproape 3 milioane ( patut pliabil cu doua nivele si masa de infasat ) iar la Chicco in centru e aprox. 8.5 milioane . Aceasi poveste si la carucioare . In plus tot pe Branco am vazut body si multe alte hainute pentru bebe marca romaneasca cu eticheta exact la fel aceeasi marca le gasiti si in Euro dar un pic mai scumpe sau in Terra .

Sper ca macar cu cateva informatii v-am fost de ajutor pentru unele . Multe si duminica placuta .

Otiliainceput 31+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Otim, multumim mult ptr info .

31+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

bb_yasmi eu stau in buziasului.... suntem vecine de zona Ashera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ashera imi pare rau ca nu ati gasit nimic in Flavia! La Premaman sunt lucruri ff frumoase, dar pe mine m-au dejamagit cu carucioarele de gemeni, dureaza 2 luni si 1/2 ...mi se pare enorm! Si mi-a zis o femeie..in Miniblul din fata ca cica nu-si respecta termenele! O fi barfa, o fi adevarat! Eu va spun! Eu o sa iau de la ei doar ce au in magazin!
bbin galeria 1 sunt multe magazine de bebelasi! Am fost si eu!
otimimi vine sa merg si eu pe branco!

eu stau in Modern

PUSSI 13+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Fetelor ma poate ajuta cineva cu un remediu contra petelor aparute in timpul sarcinii.Nu m-ar deranja atat de tare dar una dintre pete e chiar mare si e deasupra buzei superioare(parca tine loc de mustata ) imi dau atata bataie de cap sa le acopar cumva

Mergi la inceput

PUSSI - noi la padurea verde (UMT) si sa stii ca pe branco am vazut mamici cu burtici destul de multe . Nu vreau sa credeti ca fac propaganda pentru Branco , dar m-am gandit ca sunt si viitori parinti care chiar nu-si pot permite sa dea multe milioane pentru carucior si patut .

Otiliainceput 32+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

otimnu stiu ce sa-ti spun de carucioare sau patuturi pe Branco, dra ff multa lume mi-a zis sa merg acolo sa cumpar hainute, exista de bumbac simple..si ca nu are sens sa dau banii pe ele avand in vedere ca Titicii or sa creasca repede! Pe final de august ..si in sept. o sa fac achizitiile! Suntem in aceeasi zona..
Ank83eu nu stiu niciun remediu, sunt plina de pete, pe pometi, pe obraji , pe tample..si plina de cosurii! Sincera sa fiu mi-e si frica sa fac vreun tratament cosmetic acum..iar la dermatolog nu m-am gandit sa merg!

PUSSI 13+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

anka, nu cred ca ai ce face akuma cu petele decat sa nu te expui la soare, pt ca se maresc si mai tare!! verisoara mea la fel a avut si mai are una ( in loc de mustata) si akuma la 2 ani de cand s-a nascut nepotica mea!! stiu ca dupa nastere sunt niste creme speciale pt aceste pete, dar nu stiu dc le potti folosi si inainte!
otim, uite ca incepem sa ne strangem, sunt si eu prin apropiere, pe borzesti stau! nici eu nu am de gand sa exagerez cu patutul si caruciorul. eu am vazut unul frumos de la chicco (in selgros) la 8 milioane.mi se pare suficient!! iar patutul l-am vazut la galeria 1 , cu 3-4 milioane.

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 19+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

decand scriu pe acest forum , vorbind cu fetele de la iulie-august , mi s-a parut ca s-a mai miscorat distantele , acum ma bucur sa aflu ca am si vecine cu care schimb pareri , ce bine ...

Otiliainceput 32+Laurentiu

Mergi la inceput