gravidute din timisoara

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Medicul meu de familie este si pediatru si generalist....eu sunt la ea de pe la varsta de 3 ani si nu am schimbat-o.... am vazut ca are o gramada de bebei si acum.. si bebele tot acolo va merge.Este tot timpul atenta ....doar ca e cam departe...e in ciarda rosie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Ank83 - bine ai venit in nostru

PUSSI - imi place mult caruciorul ( mai ales ca la roti are spite ca de bicicleta si valve ) tati zice ca ar fi mai rezistente . Referitor la medicul pediatru chiar nu am pretentia sa vina acasa ( in cazul nostru fiind vorba de doar un bebe ) , dar vreau un medic care atunci cand am nevoie de el sa-l gasesc macar la telefon si sa fie medic ...

Otiliainceput 31+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

NEATA
fetelor voi in ce zona stati in timisoara????

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 18+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Pupici fetele . Am colindat ieri prin Flavia, si, mare dezamagire: nici un patut, nici un carucior, doar 2 pers care aveau hainute de bb de la Iana. Daca tot am fost, am cuparat muuulte hainute ptr bb , dar nu foarte ieftine (15 ron un body cu maneca scurta). Dar,sunt asa frumoase hainutele,ca nu m-am putut abtine .Am ajuns si la Iana din Kappa,si am mai luat si de acolo o tura

31+

Christian

Mergi la inceput

Pussi, si eu am perna din aia de gravide, si nu mai pot dormi fara ea . La inceput am fost cam sceptica si mi s-a parut cam scumpa, dar merita toti banii . Bb yasmi, a mai ramas sa caut patuturi prin Branco, da daca zici ca nu e nimic fain, nu are rost sa mai merg. O sa mergem in Metro si Selgros. In Ungaria cum sunt ? Merita sa merg pana acolo sa iau ?

31+

Christian

Mergi la inceput

Bb yasmi, eu stau in Soarelui

31+

Christian

Mergi la inceput

ashera, hai sa iti zic ce am "gasit" eu pana akuma: patutul eu il vreau sa fie pliabil, nu imi plac cele de lemn, am vazut unul fff frumos,, cu tot cu masa de infasat, cu 2 nivele si pret accesibil la galeria 1 ( e pe langa Mall), iar caruciorul am vazut un Chicco frumos la selgros. pana ma hotarasc sa cumpar, mai caut, ca am timp

_

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Dupa indelungi dezbateri, ne-am hotarat si noi ptr patut sport (de panza). Cel putin cat e bb mic. Am fost ieri in Galeria 1 si singurul patut de panza care parea mai ok, era unul mai patrat, cam la 11-12 mil. Dar la ala nu gasesti saltea (daca vrei sa ii pui), decat daca ii faci la comanda. Plus, mi se pare un pic cam scump.

31+

Christian

Mergi la inceput

ashera, ala care l-am vazut noi si ni la placut, e in jur de 4 milioane (din galeria). am mai vazut unul (la real parca) de la chicco, era vreo 3 mil. oricum noi nu dam asa de mult pe tatut (11 mil...)

_

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Lucruri foarte frumoase gasesti la Premaman in mall. Unele sunt foarte scumpe, dar sunt si preturi ok (la oferte). Acolo am vazut un patut super, de panza, cu vibratii, lumina de veghe, jucari, melodii, masa de infasat, etc. Nu mai stiu cat era. Tu mai ai timp sa cauti sau sa astepti reducerile .

31+

Christian

Mergi la inceput