Aspirante optimiste > 20 ani ( 103 )

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Iulia25-acum beau cafea cu tine!ca sotul nu e momentan acasa.Sunt in perioada fertila si sper din suflet sa raman luna asta.Ieri mi-am cumapart teste de ovulatie si doua teste de sarcina..am sperante mari pt luna asta!tu?A cata zi esti?am vazut ca ami ai putin pana la ovualatie dar sa prestezi si acum ca sa fii sigura ca nu pierzi nici o clipa!eu am prestat din ziua 7 sau 8.

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna dimineta fetelor!!!beau si eu ceaiul cu voi impreuna
Michele eu iti voi raspunde la intebarea ta cu teste de ovulatie, eu am facut 2 luni la rind facind in aceleasi timp uzi intravaginal adica urmaream foliculometria, si nici pe de parte nu sau incrucisat testele cu ovulatia. Testele mele aratau pozitive intens cam dupa 5 ore de la ovulatie, deci nu te baza pe ele, dr mia zis ca e speculatie de bani si nu este adevarat ceea ce arata, se intimpla uneori sa iti arate pozitiv dar tu nici macar sa ovulezi un luna ceea, au fost si pe forum fete care au povestit cazurile lor reale!
Nu te intrista incearca sa faci monitorizare la dr ca el iti va spune exact cind ovulezi si cum stai cu foliculii, este o procedura mai scumpa dar se merita! Mai bine urmareste TB si mucusul!pupici

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Marryan-nici eu nu am mai folosit pana acum,este prima data...am crezut ca ma ajuta insa se pare ca mai mult ma baga in ceata.Mai asteptam cateva luni si daca nici pana atunci nu raman atunci fac monotorizare...Ce nu facem noi pt bebik?De doua ori am ramas gravida ff repede si fara probleme insa acum ...desi am fost la sfarsitul lui aprilie la control si mi-a spus ca totul e bine ,vad totusi ca nu se prinde...

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia25 spune:

MICHELLE,cred ca luna asta voi ovula mai devreme.am o senzatie prin burtica(mi s-a mai intamplat in lunile precedente cand eram la ovulatie),nu stiu cum sa-ti descriu.dar,banuiesc ca luna asta va fi mai devreme.de prestat....prestam la 2-3 zile...cred.
oricum,prea mari sperante nu-mi fac.si nici teste de ovulatie nu mi-am mai luat luna asta.stiu cand sunt in per fertila si gata.parca daca stiu si ziua si atunci intervine vreo ceva si nu mai putem .....atunci ma oftic m ai rau...asa ca....
vom vedea rezultatul peste 2 saptamani(unde e rosu:pe test sau...)

, MARRYAN!

vine bebe?<februarie 2006>

tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu

Mergi la inceput

luna asta ce mai prestam la program,ca de luna urmatoare m-am gandit sa luam o pauza.adica sa ne iubim cand avem noi chef,sa nu mai iau nici un tratament,nimic.macar pentru 2-3 luni.sau pana spre sf lui septembrie.
sper doar sa reusesc sa ma detasez de problema si sa revin apoi cu forte proaspete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Michelle spre sa ti se implineasca dorinta cit mai curind!!!
Daca ai ramas de doua ori usor fii sigura ca si acum tot foarte usor vei ramine!!!
eu mai am citeva zile pina la test asteptam.....!!!

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimineatza fete dragi!!
nu mergeti la vot??

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

15+ mami de baietzel sau fetitza ???

poza eco bb

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Mergi la inceput

...liniste totala....

...nu-i nimeni,nimeni,nimeni....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

iulia eu sunt nimeni?????

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

15+ mami de baietzel sau fetitza ???

poza eco bb

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Mergi la inceput

BB YASMI,buna dimineta!

Mergi la inceput