Aspirante optimiste > 20 ani ( 103 )
Raspunsuri - Pagina 26
elara spune:
Aaaa esti acici?
Inca in viatzaaa?
Ai vazut ca nu ai murit? Hai, povesteste tot. Cum fu operatia?
Ai scapat de alunitza "terminator"?
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Normal ca poti. Eu nici nu am de gand sa cumpar. Ca e si greu sa nimenresti exact cande pozitiv...Risti sa ratezi..TB mi se pare muuult mai ok.
Edit: TB si albusul de ou.
hai, bebitza, vino...
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Michelle81 spune:
Buna fetelor.
In final abia astazi am gasit astazi teste de ovulatie si am facut unul dar acum am o nelamurire.Linia a doua este putin dar putin mai deschisa decat prima ,asta ce inseamna?Va rog sa am ajutati cele care ati mai facut pt ca la mine este prima data cand fac
SUFLETEL te asteptam
elara spune:
Eu nu am facut niciodata teste de ovulatie asa ca nu stiu ce sa zic.
Daca nu ma insel, parca am vazut ca ti-a raspuns cineva (am uitat cine ) la intrebarea asta. Uita-te cateva pagini in urma. Parca zicea ca ar insemna un fals pozitiv, ca a patit la fel. Adica era doar hormonal la ovulatie dar la monitorizari i-a zis dr. ca nu se spargea foliculul.
Cica pozitiv ar fi cand a doua liniuta e mai intensa decat cea de control.
quote:
Originally posted by Michelle81
Buna fetelor.
In final abia astazi am gasit astazi teste de ovulatie si am facut unul dar acum am o nelamurire.Linia a doua este putin dar putin mai deschisa decat prima ,asta ce inseamna?Va rog sa am ajutati cele care ati mai facut pt ca la mine este prima data cand fac
SUFLETEL te asteptam
hai, bebitza, vino...
elara spune:
Michele, succes.
Din ce am mai cit pe forum cica asa slab colorata apare si inainte si dupa ce ar trebui sa fie pozitiv testul. Si cand e pozitiv trebuie sa te astepti sa ovulezi cam in 24-48 de ore..parca...
Noapte buuuuuna. Eu am plecat la somnic.
hai, bebitza, vino...
andreutza23 spune:
da, sunt inca in viata. acum nu stiu pentru cat timp. dar asta e partea a doua.
a fost f interesanta operatia. a durat 5 min si am stat ca la stomatolog. nu am simti nimic decat miros de ars, apoi a intrat sotul meu si i s-a facut si lui aceeasi operatiune. pe el l-am tinut de manuta.
ne-a durut putin dupa ce s-a dezmoretit dar cu un nurofen am rez problema. in seara asta ne-am dat pansamentele jos unul altuia (eu nu prea aveam curaj sa mi-l dau pe al meu) si dupa prima confruntare cu spatiul gol acum ne chinui cu cremele pe care trebuie sa le dam peste.
tu a trebuit sa te dai cu ceva?ti-a raams urma?
http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006
andreutza23 spune:
se pare ca nu ai e nimeni pe aici.
noapte buna!
http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006
iulia25 spune:
Buna dimineata,fetele!!!!!!!!
Nu s-a trezit nimeni?
Haideti la o cafelutza/ceiutz!!!!!
O zi buna va urez si un we minunat!!!!!!!
vine bebe?<februarie 2006>
tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by iulia25
Buna dimineata,fetele!!!!!!!!
Nu s-a trezit nimeni?
Haideti la o cafelutza/ceiutz!!!!!
O zi buna va urez si un we minunat!!!!!!!
Am venit la cafeluta!Ma primesti?
SUFLETEL te asteptam
iulia25 spune:
sigur,MICHELLE!
ce mai faci?