Stelute de ianuarie februarie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 8
ylilimic spune:
nadia - din pacate dr pe care ti l-as recomanda este la cta... Dar trebuie sa cauti un dr3 ca sa vezi daca macar coincid 2 opinii. E prea important sa nu o faci. Eu as incerca la BUdimex, care chiar daca nu imi place sa recunosc, primesc cazurile cel mai grave si au dr cei mai buni. Cere parerea cuiva de acolo la ortopedie - traumatologie ca sigur au... daca aflu ceva iti scriu negresit!
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
Liuda spune:
nadia - pai in cazul vostru sant bine si 5 pareri si nu asi fi mirata sa aflu ca toate 5 sant diferite... ca doar e vorba de medicina din Romania, unde chiar daca "strici toata treaba" nu raspunzi cu nimic... ca nu e lege nene, dar nici nu ai cum demonstra! Stiu eu la Galati vreo 3 medici care au dosare penale cu duiumul la tribunal, unele datand de cand era mama fata mare, pai si crezi ca nu profeseaza? pai sant si sefi de sectii... Cum sa nu! ca taragaeaza astea cu dosarele, ca sant la mijloc avocati buni, ca doar medicii isi permit ca au "salarii" bune Asta e... mai bine mai intrebati si daca se poate fara operatie... ar fi cel mai bine, chiar daca e mai greu sau dureaza mai mult... dar totusi e fata operatie!
fetele cu crema pe coapse... Alinuk Marybell - pai nu cred ca crema aia ajune in lapte, ca daca o luam asa voi ce mancati numai lucruri "bune"? nu mai scapati si cate o "porcarie" gen ciocolata 9care cica nu e buna la bb) sau chipsuri sau ... dar in ziua de azi toate sant numai e-uri! asa ca o crema care va face pe voi sa va simtiti bine.... si sa aratati bine nu mai conteaza!
Daconst - daca rade copilul - semn de intelegenta? pai a mea ranjeste toata ziua, rade in hohote de nu are treaba, nici nu ii zici ceva ... si ea deja e cu gura la urechi....
fata petele de morcov - Vanich - la mine merge! zic ca si la voi este. numai ca nu e de ajuns sa pui doar in masina. Eu le bag in lichean cu o ora inainte de a le baga la masina cu apa si vanich si le las la "inmuiat" (sper ca nu e un cuvant rau asta) cam o ora - si iese tot !!! Le clatesc mai mult si basta...
Liuda spune:
Daconst bag in lighean!!! bai am schimbat tastatura si pana ma acomodez tot pe alturi dau!!!
mihacarm2002 spune:
nadia, parca parerea dr. Jianu suna mai bine. Ca si marybell, cred ca as merge pe mana dumnealui. Mai ales ca e atat de apreciat! pe Lidiuta din partea noastra!
Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
megbeng spune:
am scris un mesaj lung si cuprinzator..si cand sa il trimit a picat curentu'
nadiuta, nu am citit din urma ce problema are exact lidiuta ta..dar eu stiu ca o clinica f apreciata de ortopedie pediatrica e la budimex, la dr. pesamosca sau dr. burnei.
exista si un dr jianu barbat? eu o stiam doar pe doctorita jianu, ea l-a vazut pe matei in maternitate..
hai ca trimit partea asta deocamdata si mai revin
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
megbeng spune:
albinutzza, vad ca fetita ta e cu o saptamana doar mai mare decat matei.si totusi pediatrul ti-a zis sa o diversifici deja? credeam ca a trecut curentul asta cu diversificarea precoce..
si noua ne recomandase pediatra diversificare SI completare de la 3 luni..dar am schimbat-o din acest motiv..de ce sa diversific daca bebe ia in greuatte, e multumit, nu plange, si eu am lapte? azi dimineata am muls 175 de ml dupa ce a mancat el, de exemplu..
daconst..piscina? vaaai, ce as merge si eu..si mai ales cu bebe, sa il invatam sa inoate..dar nu am curaj ..nu stiu cat de curate sunt piscinele de pe la noi..iar el are oricum o dermatita atopica si pielica f sensibila..
marybell, da elancyl pe burta folosesti? mie mi-a zis o dr ca bebeii nu sunt totusi chiar asa sensibili..si nu e rau sa ii obisnuiesti de mici cu diverse gusturi..sigur, daca observi vreo modificare in comportamentul lor alimentar, sa refuza sa suga, e una..uite, de ex mie cand mi-a venit prima mestruatie bebe nu a supt mai deloc 2 zile..am completatt cu proviziile din congelator..da in rest nu a fcut figuri la nimic..si beau chiar si cafea..si nu e deloc agitat, pe cuvant.
mediterana..ce examene ai, daca nu-s indiscreta?
despre ce albinute vorbea liuda?
edit: cine spunea ca-i doarme copilul acte 11-12 ore pe noapte? faranici o intrerupere, as manance ceva?la noi recordul e de 6-7 ore...
Liuda spune:
megbeng - carusel fata, are fie-mea carusel din ala deasupra capului cu albinute, ca acum nu prea mai sta ea atenta la albinute, ca inainte cantau si se invarteau albinutele si ea cu capul dupa ele - foia pana ametea saraca de la atatea rotatii dupa o albinuta. (ca pe una o prindea cu ochii si dupa ea foia) .Acum nu se mai uita dupa ele "ca sant jucarii de copii mici" a trecut la altele, ca astea ne-au cam plictisit....
megbeng spune:
m-am uitat la stelutele din semnatura lui ylilimic..mai catalina si al tau matei si al meu matei..si carucioare fix la fel ave(a)m..doar ca mie mi s-a parut tare incomod asa ca l-am dat la ai mei, sa fie acolo cand ma mai duc cu bebe in suceava, sa nu plimb si caruciorul la drum..tie iti e comod?
acum am un cariucior mare si urat, dar taaare comod..as merge cu el pana la suceava pe jos..
oricum, parca as lua si unul mai frumusel asa, dar sa fie comod..la cel de la miniblu daca il duceam astfel incat sa vad eu copilul ori dadeam cu picioarlele in roti, fiind apropiate tare, fie il impingeam asa, caraghios, aplecata cumva, ca sa fiu cu picioarelel mai la distanta..iar sotul nu il putea duce decat impingandui-l din laterala...mai nasol era cand batea vantul, capotina nefind prinsa nici in capse, nici in arici..in nimic..
monu spune:
Liuda, m-ai dat gata "asa ca nu cred ca cele cu ceza au curu' mai mic, ca bazinul se dilata in timp asa ca cum nu nasti.... " sa stii ca ai dreptate. am nascut prin cezariana si tot fund mare am. la alexia mi-a luat unan sa revin la forma initiala. asa ca acum eu nu ma mai stresez prea tare. la anul pe vremea asta revin la stadiul de "fund decent"
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia
iza29 spune:
buna fetelor,
nadiutapm sanatate multa lidiutei mici si du-te si la al treilea si la al patrulea dr daca e nevoie, ca de asta e romania. Important e sa ii fie micutei bine.
mediterana piciul meu a avut 6 kg la 2 luni. Mie si cu marsupiu si tot mi-a omorat spatele. Bafta la examene.Nici eu nu i-am dat pana acum cu nicio crema la funduletz ca nu a fost nevoie si vad ca e ok, pana acum.
Liuda bine ca ai rezolvat problema ca nu cred ca e cineva acolo care sa te vrea nervoasa,esti de belea cand te superi.. In legatura cu morcovul care pateaza, bine ca se ia cu ceva ca altfel ii cumparam lu' pici numai tzoale portocalii sa mai ascunda petele.
Fetelor hai sa va arat piciul meu azi. asa dorm de ziua mea
si cu rasul e inteligenta...suuuuuuuper uite-ma cum rad si in somn
Va pup fetelor