Stelute de ianuarie februarie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

NADIA, eu zic ca e bine ca nu vor sa o opereze pe Lidiuta pana la un an, pana atunci se pot face minuni! Uite aici un link la o problema similara, unde am citit despre dr. Burnei de la Budimex. Sa nu te superi pe mine, caci eu, din Arad, nu prea am de unde sa aflu de doctori din Bucuresti decat de pe DC.

RALI, las' ca vine tati acasa, si-l pun sa ne faca poze! ca doar tu te-ai gandit la noi azi!

DANA, imi vine sa sar in monitor cand va vad! Daca tot mi-ai facut ciuda, repun cada in functie (ca n-am folosit-o de doi ani, la noi rege e dushul) si vedem daca-i place.

Nu dati cu pietre, dar la mine au cam iesit petele de morcov cu Vanish, interesant fenomen, cand le-am scos din masina pareau sa nu fi iesit, dar la uscare au disparut aproape total. Am mai incercat si cu Napisan, un aditiv de spalare pe care din pacate l-am gasit doar in Italia, ies bine si cu acela, plus ca dezinfecteaza. DANA, la voi exista ceva similar, Sagrotan parca, ai incercat? Ca vreau sa-l pun pe sotz sa cumpere.

Eu azi am dat lovitura, i-am luat o droaie de maieuturi cu craci la doar 4 lei bucata, sunt incantata ca am in ce sa-mi tin copilul la bulanul gol.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai Monu nu mai rade si tu... pai ce sa zic, ca alea cu ceza au fund mic? asta ca sa ma simt eu bine!!!! Cica "fund discret" dar acum cum este?

iza problema era ca si rezolata de eri numai ca cineva bagasera labuta in banii care eu deja ii credeam ca "si ai mei" asa ca am facut un pic de gat si azi am adunat la loc .... lasa ca e bine din cand in cand - acum in banca a si "ramas rest" niste bani...

am plecat fetelor ca ma apucat lenea si daca tot mi-am facut damblaua cu plata - am cheltuit banii, inseamna ca pot si sa plec... ca prea multa munca strica, deci .... sa mai somam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

meg a mea doarme 11 ore fara intrerupere fara papa noaptea ( da stiu sunt o fericita )ea e pe lapte praf de la 1 luna si de atunci doarme toata noaptea ( la inceput de la ora 2 acu de la 10.30 / 11 seara dupa baita si papa si ne trezim pe la 10.30 )

dana ce frumos va balaciti voi trebuie sa sun si eu sa incepem orele de balaceala ( sper sa nu iasa apa din piscina cand intru eu )

lilica am citit ( sau inteles eu ) bine ai inceput diversificarea la adam ?

nadia zic si eu sa mai mergi si la alt doctor multa sanatate rabdare si pupam fetele

marina si alexia plange in somn ii bag suzeta si tace si doarme mai departe eu as fi curioasa ce viseaza ei

iza la multi ani ptr darius somnoros ce rade in somn

ba a mea a inceput sa scoata tot felul de silabe ( acu fiecare din casa intelege altceva normal ) ;
daca vreau sa o ridic in fundulet se sprijina in picioare sa se ridice ( direct in picioare in fund nu-i mai e de ajuns )
in carut nu mai vrea sa stea deloc decat ridicata ( cred ca ne stie toata zona din cauza tipetelor ei )
nu vrea sa stea deloc singura sa se joace si ea frumos cu jucariile ( mor cand va aud ca-i lasati in patut si puteti face si altceva decat sa stati langa ei )
cred ca undeva am gresit eu cumva ca toti copii din parc erau in carut se uitau prin jur cuminti numai a mea era in brate ca urla de numa in carut ( si nu are decat 8 kile si 4 luni )
ieri si alaltaieri nu a vrut nicicum legumele azi a ras trei sfert de borcanas si a mai baut 30 ml de lapte si cica e satula

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

adela, si al meu da sa se ridice direct in picioare, nu in fund ...ei, daca e hranita cu formula fetita ta, probabil ca de asta doarme mai mult, e mai satioasa decat lapticul de mama.

iese cienva la o plimbare de seara in zona iancului-pantelion, pe la 6?

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

buna fetele. ma bucur sa va spun ca am ramas azi cu numaratoarea la un pampers cu kk. Doamne,de ar ramane asa. Intr-adevar, nu era de culoarea mustarului, era verde inchis dar ma gandesc ca avand dieta schimbata si dandu-i si ce ii mai dau (debridat, Ca carbonic, biotics) poate ca e de la una din astea.
Problema mare cu supa de morcovi. Cred ca i s-a urat de ea. Ieri a plans la masa iar azi a urlat, nu a mancat-o sub nici o forma. I-am pus chiar si putin lapte in ea (din ala HN) dar nu a vrut. Clar ii era foame ca i-am facut apoi lapte si a ras 175 ml. Ce naiba fac, o sa o sun pe asistenta sa o intreb, poate ii dau supa de legume ... .

In rest, chiuim si dam din toate alea, tragem muci intr-o veselie, ne inecam cu ei ... ehe, distractii nene.
Io arat ca dupa razboiu de independenta, zici ca sunt neiesita (ca sa nu mai zic de altceva) de o mie de ani. Tre sa ma reglez cumva pana maine cand vine prietena mea.

Meg nici io nu ma descurc deloc cu carutul dar nu am bani de altul si nu are nici un defect special sa il dau inapoi. E doar prost pe de-a intregul. Asta e, sper sa nu il mai folosim mult, sa stea in fund si apoi sa luam unul din ala de vara. Ala o fi mai ieftin.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by megbeng

albinutzza, vad ca fetita ta e cu o saptamana doar mai mare decat matei.si totusi pediatrul ti-a zis sa o diversifici deja? credeam ca a trecut curentul asta cu diversificarea precoce..

si noua ne recomandase pediatra diversificare SI completare de la 3 luni..dar am schimbat-o din acest motiv..de ce sa diversific daca bebe ia in greuatte, e multumit, nu plange, si eu am lapte? azi dimineata am muls 175 de ml dupa ce a mancat el, de exemplu..

Daca alaptam nu incepeam mai devreme de 6 luni, dar eu nu mai am lapte de la 6 sapt, ca atare am inceput. Si la cel mare la fel am patit, si am inceput pe la 2 luni juma cu suc, si a fost f bine. Tu daca alaptezi continua asa, si abia pe la 6 luni zic eu sa incepi. Mai cu seama ca zici ca ia normal in greutate

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by megbeng
edit: cine spunea ca-i doarme copilul acte 11-12 ore pe noapte? faranici o intrerupere, as manance ceva?la noi recordul e de 6-7 ore...

Noi dormim atat, de multe ori n-o las eu atat, pt ca mi se pare enorm, dar asta numa in cazul in care adoarme devreme (in jur de 10). Daca se culca mai tarziu, ca ni s-a intamplat sa adoarma si la 11.30-12, atunic o las sa faca macar 10 ore, dar cred ca la noi e din cauza formulei, pt ca e mai satios laptele

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

inca o intrebare (acu ca am revenit dupa asa o absenta lunga...): voi aveti bone la copii?

eu vreau sa iau o bona cu program part-time, 4 ore/zi, dimineta, sa ma mai pot misca nitel, la o cumparatura, sa fac si eu curatenie ca-lumea..

am ales sa caut bona prin agentia blu-servicii..ati auzit ceva de firma asta? aveti bona la copil?

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Messa, pai a ta a luat bine in greutate... constant... e super. A mea ia din ce in ce mai putin, sunt tare curioasa sapt viitoare ce ne zice doctora; ca daca ma iau dupa cantarul de acasa (cu ea in brate si fara ea)...stam prost, doar vreo 400-500gr pana acum.

Daconst, " nu ne bagati in seama ca al meu seamana pe mine ca si eu mancam de numa.Erau disperate educatoarele la cresa ca le mancam mancarea colegilor.Ce sa fac daca a mea nu-mi ajungea" hai ca esti haioasa foc ...

mihacarm, ce super... pai nu e bine domne sa ii controlam, ca altfel ramanem cu punga mai goala. Sa stii ca ar trebui sa te cadorisesti si tu cu ceva, ca meriti!!

iza29, multam de raspuns... inca sunt in evaluare cu suzeta... dar si cand am zis "hai sa nu i-o mai dau asa des", ma trezesc ca-si baga tot pumnul in gura. Nici asa nu-i bine!
Pacat insa ca nu vrea sa mai adoarma fara un pic de suzi, si asta mi se pare grav, deja e "bad sleep association" si o sa am probleme mai incolo, caci se va tot trezi si eu voi face ture sa-i bag suzeta in gura...

mcbeal, da, asa este...poate nu ar trebui sa ne stresam atat, mai ales daca puii sunt sanatosi... dar ieri am incercat sa ii dau o portie din congelator... ca sa vad cat mananca. Din pacate nu a vrut, DAR am constatat ca laptele acela (pus de 1 luna) era mult mai gras decat cel pe care il am acum, ca a ramas la grasime pe peretii biberonuluuuiiii. O fi bine, n-o fi bine... cine stie!

rali, multam de raspuns. Asa e... da' parca n-as vrea sa fie a mea mai gingasa decat e cazul. De pe-acum tine la silueta domne?! Mai incolo ce ma fac cu ea????

Marinar, asa e...poate sa manance mult si sa nu asimileze... dar ce sa fac...caut si eu eventuale solutii... si ma simt mai bine cand imi ziceti ca si voi aveti aceleasi problemute..fie ele doar in mintea noastra sau nu.
In alta ordine de idei, cu cat ma chinui sa ii fac un program (ca a mea are 7 mese in loc de 5 cat ar fi normal la varsta ei)...cu atat mai des se trezeste noaptea. Am ajuns de la 2 reprize (la 1-2 noaptea si pe la 4-5) la 3 reprize...una la 12 noaptea, apoi la 3 si 6. Ce sa mai inteleg?!!!

aelita, multumesc mult de sfat. Ai mare dreptate. Sa stii ca o sa incerc din rasputeri sa nu renunt la alaptat... dar tu ce faci, il scoti tot timpul cu pompa? Ca nu e asa usor. Offff, poate reusesti sa faci in asa fel incat sa revina la suptul la san.
Cat despre intorsul de pe burta/spate si invers... mie nu mi-e decat teama sa nu se intoarca din greseala in pat, in timp ce doarme si sa nu isi poata pune capul pe o parte...altfel, n-are decat sa se intoarca cand vrea dumneaei!

megbeng, chiar ca intrebau fetele ce-i cu tine...si eu la fel, in sinea mea, ca prea nu ai mai dat nici un semn.

Catalina, ce mult inseamna un medic care sa iti dea si incredere, nu doar retete. Ce bine, ma bucur ca te-ai mai linistit.

Ooops, na' ca s-a trezit!
Mai revin, oricum, cred ca am umplut pagina...eeee, ce ziceti de mine? Am facut ceva gimnastica astazi, la tastatura, nuuu?
Sa zica cineva ca nu sunt sportiva!!

Va doresc o zi super!

,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

megbeng eu am bona de la nastere, bine am schimbat una dar acum am o femeie foarte buna
dau 5 mil pe luna si sta 8 ore pe zi...
eu sant la munca
tu ai lipsit nu stii dar eu muncesc de mult adica dupa 3 saptamani mama inconstienta a iesit la munca asa ca copilul meu e cu bona cu care se impaca foarte bine (verificata cu filmari camere si altele) care face si curat si papaceala la fata si e incantata de fata....
gata tac
am plecat
anunt ca am mancat un bibe de 200 ml cu pofta si fara mot!!! deci se poate si la noi!!

Mergi la inceput