Stelute de ianuarie februarie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 10
Daconst spune:
Hai ca am dormit si eu o tura ca la ce vreme avem nu puteam face altceva.Scriu repede pina nu uit ce aveam de "comentat".
Liudo,bravo fata!Pai sa vorbim mai des ca poate se molipseste Diana de la fi-miu si papa mai mult.
Cristiana,ce stii tu produsele de aici.Mai bine decit mine.Avem Sagrotan,dar eu stiam ca e doar de dezinfectat,dar o sa deschid ochii mai bine.Pina acum foloseam Oxi,care e la fel ca si Vanish.
Cu bazinul,ce sa zic,daca eram in Ro sigur nu mi-as fi permis,dar aici e asa ieftin ca era si pacat sa nu merg.
Cristinutza,asa e cind alaptezi.Nu poti sa faci program nicicum.Am trait si eu asta pe pielea mea.Mai rezista putin ca apoi se va satura bb toata viata de program.
Iza,asa e si al meu bb la categoria greilor,adica tot 6kg la 2 luni.Sanatosi sa fie!
Ce-mi place poza unde i se vede burtica,parca e deja barbat de barbat.
Marybell,n-am uitat de filmulet,dar tre sa-mi vat sotul la cap sa-mi taie o secventa din filmulet ca e prea mare.Eventual sa-mi dai ID de messenger sa-ti trimit acolo.
Meg,bine ca ne scrii mai des ca tare ne lipsesc niste sfaturi de specialitate.Inainte mai intra Ioana,dar acum vad ca nici ea nu mai scrie.
Catalina,hai ca cum te poti ocupa si de tine pina maine cind vine prietena.In seara asta ati avea timp si de-o utza sa te pui pe picioare.
Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Liuda spune:
Daconst - mama ce senzatie... mananca fara sa urle, fara fite, inghite cu pofta.... moama ce chestie! si mult... hai ca e bine, poate o tine tot asa!
tonylexa spune:
buna
desi nu prea scriu, citesc cu interes ce scrieti voi
ma ajuta pt ca fetita mea are 3 luni si imi fac mereu griji pt una sau alta
intervin si eu un pic
nu am mare experienta, dar pot sa va spun ca am fost cu daria la un ortoped f bun de la Gr.Alexandrescu care mi-a explicat cum sa-i fac masaj (avea laba piciorusului drept intoarsa spre interior) si a mi-a sugerat sa folosesc si o periuta de dinti pt masaj la piciorus
a fost ok
in 10 zile se vedeau primele rezultate
e vorba de dr.Orlando Marinescu (nr.tel 0722729763)
daca va ajuta cu ceva dr asta m-as bucura
la fetita mea a fost super bine ce mi-a zis el sa fac (stimularea nervilor din talpa)
cristiana70 spune:
DANA, m-am uitat si eu pe site-ul Sagrotan, ai dreptate, doar dezinfecteaza (asta din putina germana pe care o pricep eu). Am sperat degeaba ca am gasit un produs similar Napisan-ului care din cate am umblat eu l-am vazut doar in Italia, si chiar e bun. O sa gasesc eu pe cineva care merge pe-acolo, sa-mi aduca. Acum, nici dezinfectia asta nu face rau.
Chiar azi am vorbit cu ADELA, la ei, in Timisoara este un program din acesta, aquagym pentru bebelusi. Tare m-as duce si eu, dar e o cheltuiala prea mare pentru noi.
Am uitat sa va povestesc ca azi nu m-am mai dus "doar asa" la masaj, i-am dus femeii o mica atentie, si s-a simtit, mie masajul mi s-a parut mai cu suflet azi. Intr-un fel ii inteleg, sistemul medical romanesc este in asa fel facut incat sa nu le fie bine nici pacientilor, nici cadrelor medicale.
cristiana mamica de David (21.12.2006)
Daconst spune:
Cristiana,ca sa vezi cum merg toate mai bine...unse.
N-am vrut sa te contrazic cu Sagrotan,ca nu eram sigura.Eu il folosesc pentru capacul de wc dupa ce am musafiri.
da,la voi e ceva de mers de la Arad la Timisoara ca altfel se merita pentru bb.
Adela,astept sa vad daca voua va place la baie,in caz ca te hotaresti sa mergi.
Nu te necaji ca nu e vina ta ca nu sta Alexia singurica,asa e si al meu cind are toane.Totul e sa incerci treptat,treptat sa o dezveti.Adica sa o mai lasi singurica,mai mult dimineata cind e odihnita.La noi seara e show,ca vrea atentie.E mai obosit si nu reusim sa-l "educam"prea bine.
Liudo,hai ca a dat fata de gust si sa te tii bine de acum incolo.
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
monu spune:
Liuda de la marimea 40 la 44!
am fost la controlul de 4 luni - 6.250 kg, 0,62 cm, gingia de jos umflata si in curand or apare primii dintisori. ce e drept mie deja mi se pare ca vad cum se desface usor gingia pt primul dinte. in rest.. nik alte masuratori sau alte cele. vaccinul la 4 luni si juma si tot atunci trecem pe humana 2.
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia
megbeng spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Meg,bine ca ne scrii mai des ca tare ne lipsesc niste sfaturi de specialitate.Inainte mai intra Ioana,dar acum vad ca nici ea nu mai scrie.
eeeeeei..la crescut copii specialitatea e mai putin importanta deat experienta de mama..de baza aici sunt mamicile care nu sunt la primul copil..cartea e carte...practica e cu totul alta poveste.
am fost in seara asta in parcul national...pliiiiin de bebelusi..chiar ma intrebam pe langa ce mamici de ian-feb am trecut fara sa le recunsc...
alta intrebare: copilasilor cu dintisori..la ce varsta le-au iesit?ca oricum sunteti inaintea varstei "clasice" de 6 luni pt primul dintisor...cu cat timp ianinte sa se vada dintisorul copilul a fost mai agitat, a ros pumnuletul, a baloshit? nu de alta, da am un feeling
liuda, stiam ca te-ai intors de la 3 sapt la serviciu, da rnu stiam daca ai bona sau mama/soacra/sora ca ajutor la copil...si eu ma gandeam sa pun camera de supraveghere cand oi pleca de acasa...deocamdata vreau sa vina bona o perioada in care sunt si eu acasa, sa o vad in actune..am mai citit pe forum despre bone...brrrrr..m-a cam luat groaza..mai bine nu citeam!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
monu spune:
Meg a mea saliveaza la greu, de cateva zile roade mana. mai pot aparea febra si kk moale. plus gingia umflata.
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia
Daconst spune:
Bai al meu saliveaza si baleste de o luna si inca nimic.Mai nou face si kk moale,oare sa ma astept?
Dar in gurita nu se simte nici un varf nimic.Macar bine ca nu face asa urat,daca e sa fie dintisorii.