Stelute de ianuarie februarie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 11
Messa spune:
Liudo, lucrez intr-un domeniu in care trebe sa inveti de toate ca sa fii bun - sunt grafician si fac de la site-uri la brosuri si postere... de toate. Clientii sunt din toate domeniile si, ca sa-i fac fericiti, trebe intai sa inteleg perfect natura businessului fiecaruia. Asta inseamna ca, inainte sa ma apuc sa le elaborez vreun concept grafic si creativ, ma apuc si studiez domeniul cu pricina in amanunt. Am bafta ca retin repede, ca netul e mare si gasesc de toate si ca imi si place sa aflu tot soiul de chestii Asa se explica... si fac asta de 7 ani.
Cu dracii, bine ca a intrat banu' si gata dracii!
Marybell, evrika! Pregateste salata pentru cand vin la tine cu MeiTaiul facut, vezi sa aiba multe rosii - te confundam cu Maryela (deci si Maryela, te rog, o rosie zemoasa pe directia mea) Daca aveti nickname-uri cam la fel si io-s repezita... De aia eram convinsa ca ai nascut natur, ca Maryela a nascut natur, de aia stiam de epidurala, de aia ma gandeam lung cum de are al tau aproape 5 lunitze si nu 4 si ma intrebam cum pe 23 decembrie s-a nascut si nu pe 24 ca fi-mea? Si de aia ma gandeam ca logic ca avem aceleasi carutze si nu numa' Vaaaai, ce varza sunt! Scuze, fetelor, am imborcat curcanele si am Mihnit Erikul si Ericit pe Mihnea si in capu' meu de om turmentat de ploada bell si ela tot p-acolo erau Ma asteapta deci o baie in suc proaspat de rosii. Oare ajuta la memorie? Hm...
'ai sa va povestesc si voua, fetelor - ajunge Marybell la mine (s-or fi speriat oamenii, la mine acasa e balamucu' nou) si povestim de una, de alta, ea zicea una, eu stiam alta si intr-un final am inceput io cu greu sa fac diferenta... Bai, ce habauca sunt
mediterana, bine ai revenit!
Liuda, inmuiat e bine, inmu(i)et e rau, ca daca-i cu a, e articulat, si nu au pus cenzura, de parca io nu poc sa zic cuiva "vine muma de la mine si se-ndreapta catre tine" si sa apara bine mersi... in fine, probabil ca mi-ash imbuca si vreun avertisment Eeee, poate c-o sa scriu de fi-mea ca "ghiermuiashte" in loc de "viermui(e)ste" Oricum, ideea e ca CENZURA NU FUNCTIONEAZA! Pentru ca cine vrea sa zica ceva o sa caute si o sa gaseasca solutia.
meg si fetele care mai pierd mesaje de la care o pana de curent - luati-va UPS! Eu am si nu am pierdut niciodata nimic, apuc sa salvez tot si sa dau si shutdown.
Liuda, eu am ceza si seman cu turnu' effel... lunga de te uiti in sus si curu' mare, capu' mic... si 4 picioare cand am caruciorul dupa mine.
Catalina, felicitari pentru acel caca unic pe azi, sper ca nu a mai aparut si altul.
meg, io am renuntat la ideea de bona, o iau dupa mine cand merg undeva, ce barba lu' stefan cel mare? Nu e caine, e gupil, asa ca nu poate nimenea sa strambe din nas.
Crishtinutza, saptamana asta de exemplu vad ca a luat numai 100 de grame... neh, daca mananca putin!
In rest, noi maine ne dam la conopida frecata cu lapte praf si orez si ulei de masline extraparaultravirgin. Azi am halit cu pofta piure de morcova cu lapte si orez, ieri piure de cartoafa cu lapte si orez... vad ca mananca din ce in ce mai cu placere mancarica normala. (Adica nu lapte, vreau sa zic)
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
cristiana70 spune:
Ne inscriem si noi la ros pumnul si salivat, ba cateodata nu ne ajunge un pumn, si-i bagam pe amandoi! In rest totul ok, doar ca azi a fost cam lenes cu mancarea, nu cred ca sarim de 600-650ml pe ziua de azi. Ce sa-i fac, cu forta nu se poate.
Sunt suparata ca am divortat de morcovul ala de atata vreme si kk tot greu face, ati incercat careva dintre voi pere sau caise la borcanas Hipp pentru 4 luni? Eu le-am cumparat, dar ma tot intreb ce sa fac, ca m-am saturat de supozitoare si termometre.
DANA, daca ar fi la intrare in Timi, hai ca m-as duce odata pe saptamana, dar e un trafic in orasul ala, ceva de groaza. Lasa, ca ne-om balaci si noi cumva!
cristiana mamica de David (21.12.2006)
marybell spune:
liuda
quote:asa este liudo, ai perfecta dreptate. eu una o folosesc. sper sa inceapa si Alinuk
fetele cu crema pe coapse... Alinuk Marybell - pai nu cred ca crema aia ajune in lapte, ca daca o luam asa voi ce mancati numai lucruri "bune"? nu mai scapati si cate o "porcarie" gen ciocolata 9care cica nu e buna la bb) sau chipsuri sau ... dar in ziua de azi toate sant numai e-uri! asa ca o crema care va face pe voi sa va simtiti bine.... si sa aratati bine nu mai conteaza!
megbeng la noi dna dr Jianu de la municipal a fost pediatrul care a asistat in sala de operatie cand l-am nascut pe Erik. noi am fost si acum 2 saptamani la dansa, din nou ca sa-l vada pe bebe. dar mai exista si conf. dr. Mihai Jianu, sef sectie ortopedie si traumatologie pediatrica, la spitalul "Grigore Alexandrescu" este un doctor foarte bun ortoped, a avut si o multime de aparitii in presa si televiziune. eu i l-am recomandat Nadiei in problema pe care o are fetitza ei fiindca si noi am trecut printr-o situatie similara. primul doctor la care am fost ne-a spus ca trebuie operat copilul (displazie sold) am fost la un al 2-lea doctor care a spus ca e ok si ca se va reface cu un ham si dupa aceea am ajuns si la domnul dr Jianu Mihai, ca sa ne spuna si sa ne demonstreze explicandu-ne clar ca nu e nevoie decat de rabdare, fiindca deja femurul era foarte aproape de acetab si nu exista riscul sa nu se refaca.
in alta ordine de idei... elancyl-ul eu il dau si pe burta insa am fost mereu atenta sa nu ating pe sani din cauza gustului amar, dar daca zici tu ca trebuie sa il obisnuiesc cu diverse gusturi...
cafea beau si eu zilnic una dimineata, si la fel si la mine cand am ciclu Erik e putin cam mofturos la san , in rest am baut si pepsi, am mancat si ceapa verde in salata, usturoi verde si cate si mai cate... si nu a mai simtit nimic copilul, a mancat bine mersi {:D]
dana nu vreau sa te grabesti cu filmuletul pentru mine, lasa pe cand o avea sotul timp de asta
ID-ul meu de messenger este: maria_culescu@yahoo.com
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
alinuk spune:
Lilica
Am gasit pe un site... pe care se zice ca raspunde Pruteanu ca "enorm de mult" este un usor pleonasm.
"16 mai 2005, 07:43 pm (1116261801.961)
'M E S A J U L : Domnule profesor, am tot auzit īn ultima vreme expresia: " enorm de mult". Este corecta;, mi se pare usor pleonastica?
P.S. Credeti ca este normal ca la o facultate de jurnalistica; sa; nu se studieze limba romāna; decīt īn anul īntīi?
RASPUNS: Da, este uaor pleonastica;.2 Nu.
GP, 17.05.05
www.pruteanu.ro/8opinii3/view.php?beginningEntry=200&endingEntry=300" target="_blank">aici
Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
Shine spune:
quote:
Originally posted by Shine
si la final, ceva de zambit.Priviti-l pe domnisorul alexandru, ce facea azi dimineata, in timp ce ma-sa umbla pe forum...
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/46/Default.aspx" target="_blank">aici
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
voi stiti cu e cu cioara... tre sa isi laude puiul.
mai incercam odata. azi dimineata nu mergea you tube.
Catalina, imi pare bine sa aud vesti bune de la voi
Nadiuta ce bine ca ai cerut si o a doua parere. sa va ajute dumnezeu sa scapati fara operatie.
Alinuk. Iti zic de azi La multi ani,sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri de gupil dulce, si sa petreci frumos maine.
Eu am stat afara pana la 3, si cred ca m-a prins un pic vantul..... ma cam doare capatana(sau isi face de cap vreun neuron).
va pup fetele; maine am 2 copii, k am luat unu' de imprumut, asa ca ne mai auzim/citim abia luni
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
Shine spune:
quote:
Originally posted by monu
Liuda de la marimea 40 la 44!
Monu mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia
Monu, eu de la 36 la 42... te-am luat
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
Messa spune:
Bei, mai gasii un prutean:
quote:
(2503) - 22 martie 2005, 11:57 am (1111485477.750)
Nume: a.
E-mail:
Subiect: limba
M E S A J U L : ENORM DE MULT e un pleonasm?
R#258;SPUNS: DA.
GP, 22.03.05
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
Catalina spune:
Buna fetele, hai ca nu a mers forumul si chiar ma plangeam Laurei Popy ca la cine mai plang eu ca iar am ajuns cu numaratoarea de kk la 4 (adica 3 scaune si unul mic dupa termometru in cur ca sa iau temperatura ca sa fiu mai exacta).
Va vad ca vb de dinti. Matei se face absolut fleasca de bale, schimb barbite cateva pe zi, roade tare tare la maini (cu zgomot) si se vede parca ceva in gingie (io asa cred). kk moale bifam dupa cum stiti ... sa fie asta oare?
in rest, treaba multa, ce utza Dana ca nu mai stiu de capul meu de oboseala si nu pot dormi. culmea. acu am luat o bere sa vad ce rezolv.
am fost la cumparaturi, pana le-am aranjat, pana baie la Matei, masaj, masa de seara, schimbat inca un pampers si dupa aia curatenia de rigoare.
Mai vb maine, pupici
alinuk spune:
quote:
Originally posted by Catalina
Va vad ca vb de dinti. Matei se face absolut fleasca de bale, schimb barbite cateva pe zi, roade tare tare la maini (cu zgomot) si se vede parca ceva in gingie (io asa cred). kk moale bifam dupa cum stiti ... sa fie asta oare?
Catalina, mamica de Matei (31.12.2006)
Oare nu e posibil ca tot ce i se intampla lui Matei sa fie din cauza dintzishorilor...!??? mai emitea careva aceasta ipoteza parca...
Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
Salina spune:
Salutare, mamici si bebici! Va mai amintiti de noi? Incercam si noi sa ne strecuram inapoi in grupul vesel daca ne mai primiti
Dupa ce m-am intalnit cu Eli, am tot zis sa intru sa mai citesc pt ca-mi revenise pofta de "stelute" si de mamici, dar stiam ca am atat de mult de recuperat...nu mai stiu despre voi prea multe, voi incerca sa aflu din mers.
Noi suntem bine, ne chinuim si noi sa ne diversificam , am avut o perioada super incarcata, cu botez, cununia surioarei mele, parastas de 7 ani pt. bunica...copii raciti (plus mama lor). Acum si Eviusha si Daviducu sunt mai bine, nu mai tusesc chiar asa urat, slava Domnului!
Vreau sa va spun ca noua pediatrul ne-a recomandat clar borcanasele cu mancare pt bebei. Am zis sa-l cred pe cuvant si am incercat. Fetelor, n-am vazut strambaturi mai mari in viata mea, isi facea fi-mea o greata... Asa ca acum am trecut la piureutul propriu care este mult mai gustos, incomparabil de altfel.
Introducerea fiind facuta, va pupicesc pe toate, si incerc voiniceste sa tin pasul cu voi. Trebuie sa recunosc ca, desi ma dadeam viteaza, m-a cam ajuns si pe mine greul. Ca sunt si catar si ma incapatanez sa fac singura totul.
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)