FIV in Ungaria 16

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Gabitu imi pare rau pentru ceea ce ti s-a intamplat,sper ca ai deja planuri pentru o noua incercare si iti doresc ca DD sa te ajute sa faci alegerea cea mai buna si care sa te duca la implinirea celui mai mare vis!Te !

LA MULTI ANI tuturor celor care isi sarbatoresc azi onomastica si bafta multa tuturor fetelor de aici!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Gabitu- uite daca vrei sa mai incerci in tara, eu iti dau o sugestie mai ales ca esti din Bucuresti; la Sp. Titan, fostul sp. jud. Ilfov s a deschis o sectie de reproducere asistata si incepand cu 1 ian. au si inceput sa faca fertilizari; verisoara mea dupa ce anul trecut a avut esecul cu Ungaria, acolo a facut si i a reusit din prima, are acum aproape 2 luni; imi facusem si eu dosar acolo inca de acum 2 ani dar mi s a spus ca au intaietate cuplurile fara copii si daca tot taraganau pana au inceput, am decis sa ma programez la Szeged; FIv ul aici face parte dintr un program al Min. sanatatii si costa 25 mil.+ tratamentul(care poate fi compensat), personal eu nu prea am avut nici incredere in cei de la Titan, gandind ca fiind la inceput nu or sa aiba reusite, dar se pare ca nu a fost asa,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

dariaai dreptate si Cellu de la Fiv a reusit tot la Titan!
Gabitule daca nu ti-ai facut tu program noi suntem aici te organizam de numa....

PUSSI 10+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Multumesc mult fetelor . Daria si Pussi va multumesc mult pentru ca sunteti alaturi de mine. Ma gandesc si eu la Titan/Ilfov. Cele 2 reusite de pe forum imi indica faptul ca se poate si aici desi sunt noi in acest domeniu.
Cu ajutorul vostru sigur va fi bine pe viitor.
Kora multumesc si iti doresc acelasi lucru si tie. Planul clar nu il am, mi-l fac fetele acum , dar sigur va mai fi o incercare dupa 2-3 luni.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

bun gasit fetelor
am iesit si eu dupa 4 zile de stat in pat.....a fost bine la ET,am doi bebici in burtica,unul de 9 celule si unul de 6
testul e pe 30
simptome nu prea am in afara de sani care sunt mari mari mari si durerosi, stiu ca si progesteronul da astfel de simtome...
fetelor nu ati spus cat de dureroase sunt progesteroanele....la 2 zile imi iau doza de durere...
nusy ce surpriza am avut cand mi-a spus sotul meu de tine,bravo si un mare pentru tine
gabita
va pup pe toate

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Cornelia iti doresc multa bafta si pe 30 sa fie un test cu o valoare cat mai mare.
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

SAlutare pt toate fetele

Gabituiti multumesc pt urare, sa te auda DD. Ieri am fost la o manastire din cluj, si ma simt mai bine, as mai avea dorinta de a ajunge la Nicula dar timpul e prea scurt si nu stiu de mai imi ramine timp fizic, dar oricum mina lui DD a lucrat deja, chiar azi lucrind de dimineata o bolnava care este internata doar pt perfuzii a mers la Nicula si m-am inscris pt pomelnic si eu. Deci este un DD care ne ajuta pe toata lumea si ne scoate si din impas.
Pussi sa ai mult succes la eco
Scamiy mersi, si sa stii ca te ajut cu placere doar sa imi spui ininte cu citeva zile sa vad cum lucru. De emotii nu stiu ce sa mai zic, am si n-am , m-i prea incarcat programul ca sa ma mai gindesc si al ce va fi, poate cind vom fi acolo pin asa ne cheme in cabinet vor mai fi ceva emotii, dar in final verdictul o stiu de acici: singura sansa fiv, mai rau sa nu fie.
Cornelia sa fei cu succes pe 30
Va pup pe toate

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor, ne-am intors si noi de la Bucuresti.

Ioana, draga mea, imi pare tare rau! stim toate cat ti-e de greu, dar mai stii urarea noastra: capul sus si nu renunta, ca minunea se intampla pana la urma!
Cornelia, tin pumnii pt cei 2 puiuti sa ramana la tine in burtik 9 luni! ai grija de voi si sa dea DD sa ne aduci vestea cea buna pe 30!
Pussi , asteptam vesti despre cat de voinicei sunt Titii tai! sa vii cu vesti bune! te-ai tuns?

Am avut azi intalnirea cu Herghelegiu, a decurs bine, bebe e ok, doar ca m-a speriat un pic ca are un mic chistulet cu lichid intre rinichiul drept si coloana;el a zis ca nu e nimic grav,ca nu afecteaza cu nimic pe-acolo si ca poate ramane toata viata cu el, sau daca chiar ar fi cazul, se poate punctiona mai tarziu fara probleme! totusi, tind sa am incredere in el, ca la cati am spus ca merg la el , toti l-au laudat. Si altfel, s-ar parea ca vom face cunostinta cu Filipu' in jur de 25-28 iunie! Mai am cam 5 saptamani si gata!
NU va zic cum arata Euroclinic si cum se poarta toti pe-acolo! vorba lu' al meu : parca imi venea sa intreb cum de se vorbeste romaneste, ca era greu de crezut ca suntem la noi in tara!

tuturor!

Andicu 32+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Fetelor eu am o nelamurire : am pasaportul ep numele de fata dar inca mi-e valabila oare al vama imi va cere si buletinul (care mi-e pe numele de duap casatorie)? As incerca faza asta dar nu stiu de merita sa risc ( pt ca in iunie iulie m ainscriu la facultate in zalau si de apuc sa fiu in ungaria o sa trebuiasca sa ii dau colegelor buletinul si asa chiar ca cu pasaportul o sa fiu nevoita sa calatoresc - si nu stiu ce sa fac? Sa risc sau nu? Sau stiti voi ceva concret, de imi cere al pasaport si buletinul acu cu UE?

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

unul e dr. mi-a zis ca-i sigur la 16 sapt. Dar v-am anuntat.
Suntem toti 3 sanatosi, Titici dadeau din maini si picioare de parca erau la handbal in aparare pe cerc. Au tot ce le trebuie! S-au vazut coloanele vertebrale, translucentele nucale sunt de 0.6..ceea ce e ok, ritmul cardiac de 170. Le-am vazut si mutrisoarele..nu stim inca cu cine seamana!
Pe 06.06 am morfofetala de trim. 1, la 14 sapt. fac cerclajul, la 16 triplul test!
S-au asejat din nou pe acelasi nivel...fara parter si etaj, si ca marime amandoi au peste cat ar trebui. Eu azi am 10 sapt. si 3 zile si ei au unul 11 sapt. si altul 11 sapt. si o zi! deci le merge bine!
poze o sa pun maine!
Sunt asa de fericita!!!

PUSSI 10+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput