FIV in Ungaria 16
Raspunsuri - Pagina 8
pussi spune:
Andiculece frumos...nu mai ai mult!!! O sa-ti tinem pumnii!!! Si cu clinica unde nasti, ma bucur ca e ok! Dai un ban, dar sti ca face!M-am tuns scurt, scurt! O sa-ti trimit poze!
Magda poti sa iesi doar cu buletinul, fara pasaport!
PUSSI 10+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
cenusareasa spune:
Felicitari andicu,o sa nasti usor!Cred ca e super-misto clinica,am citit si comentariile Sandei Ladosi,iar Herghelegiu are un renume f bun!
pussi ne bucuram ca Titi sunt mari si vioi,cred ca asta explica si greturili,secreta hcg mult.Cerclajul e obligatoriu la gemeni?
Pe cind aflam date despre sex?
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
patriciab spune:
Buna fetelor,
Citesc de mult timp ce discutati, dar abia acum mi-am facut si eu cont. Va doresc tuturor sa deveniti mamici cat mai curand.Am aflat de pe forum care este adresa de mail a dr. Zadori, i-am scris si mi-a raspuns acum o luna, dar ieri si azi n-am mai reusit, tot vine inapoi mailul. Ma gandeam ca poate sunteti la curent. Si-a schimbat adresa de mail? Adresa buna era zjkaali@t-online.hu. Va rog mult daca stiti, spuneti-mi si mie. Am scris la Kaali azi dimineata sa mi-o trimita, dar nu stiu daca o sa-mi raspunda cineva, mai ales daca nu prea stiu engleza fetele de acolo. Merci mult. V-am pupat.
Patricia
pussi spune:
AM PUS POZE NOI
cenusareasan-ai citit tot
patriciabbine ai venit!! Asta e adresa de mail pe care o am si eu!
PUSSI 10+ din care unul
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
andicu spune:
Pussi, ma bucur ca sunteti bine! si te cred cand zici cat esti de fericita! sa-ti traiasca putzulica! acum ar fi frumos sa afli ca ai si o pasarica!.. daca, nu, cu 3 voinici in casa chiar ca n-o sa ai de ce sa te temi!
Da' eu nu vad pozele noi! poate ai uitat sa dai iar ok pt public!
Cenusareasa, .
Andicu 32+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai
pussi spune:
andicu se pare ca-i putulica si pasarica, dra ne lamurim pe parcurs...chiar nu-mi pasa! Sanatosi sa fie si sa stea in burtica cat mai mult! Acum se vad?
PUSSI 10+ din care unul
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
andicu spune:
Supeeer! tare frumos se vad amandoi ! sa fie sanatosi, cu mami lor cu tot! astept poze si cu evolutia burticii!
Andicu 32+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai
patriciab spune:
Multumesc mult, Pussi. Daca totusi mai e cineva care stie daca si-a schimbat dr. Zadori mailul, o rog sa-mi spuna. Sau poate fetele care merg acolo pot sa intrebe pe cineva de adresa de mail. Eu inca nu am ajuns la FIV, dar studiez problema. Mie mi-a spus sa incercam IA intai, dar am asa o presimtire ca o sa ingrosh si eu randurile celor cu FIV. Orice scrieti e binevenit, ofera mult ajutor persoanelor de pe net.
V-am pupat pe toate.
Patricia
dariaioanaxx spune:
Gabitu-ieri a venit verisoara mea pe la mine, cea care a facut FIV la sp.Titan si mi a spus ca dr. Silviu Predoi impreuna cu toata echipa care face FIV, este posibil sa fie luat de catre New Med Live sau Medicover, asa ca grabiti va cele care puteti face FIv acum.
Magda- ce repede trece timpul, mai ai putin pana la primul pas spre bebe, succes!
Pussi- sa ti traiasca bebeii, sa fie sanatosi si sa va aduca multumiri, voua parintilor!
patriciab spune:
Buna,
Mai devreme va intrebam adresa dr. Zadori. Intre timp am scris la Kaali si mi-a raspuns chiar Zadori, adresa noua e jzadori@gmail.com. Sunt sigura ca o sa mai fie fete care au nevoie de adresa lui:). Va multumesc oricum, mai ales lui Pussi. Unde stai in Tm?
Patricia