FIV in Ungaria 16

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ioana cuvintele in aceste momente nu-si au sensul! important e sa nu renunti!

PUSSI 10+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Ioana
Pussi ,sunt cam pretentiosi ungurasii tai, nimic nu le place
Va pupam pe toate

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ioana te pupppp..cuvintele nu'si mai au rostul,,,

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Daria zilele se apropie cu pasi repezi, acus ii joi.
Ioana imi pare nespus de rau , dar fii increzatoare ca data viitoare vei reusi

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ioana: sunt alaturi de tine..imi pare tare rau.Mult curaj, nu te lasa si vei reusi.Cheia succesului este perseverenta...

Cornelia: cum te simti? Tu esti inaintea mea cu o zi.Iti tin pumnii!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Ioana ce sa iti spun ... nu te descuraja, ai incredere in sansa ta pentru ca ea exista. Stiu ca acum iti este greu, stiu cat de obositor fizic si psihic este pentru noi, asa ca ...ridica capul si zambeste .... si maine este o zi...
Fetelor va multumesc pentru incurajari. Nu sunt trista sau descurajata de fel, singura sansa sa am un bebe este FIV-ul asa ca nu pot sa imi permit acest lux.
Despre Zadori, si sper sa nu supar pe nimeni, nu am o parere stralucita. Multumesc tuuturor celor care mi-ati scris pentru a-mi arata o alta fata a lui dar stiti cum este... la mine s-a adeverit proverbul: "la pomul laudat sa nu te duci cu sacul". In viata mea multi medici m-au dezamagit si o vor mai face si altii, sunt convinsa, din pacate Zadori se afla printre ei.
Pussi multa, multa sanatate iti doresc.
Liana un gand special pentru tine.
Magda bafta multa.
Pupici

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor din aceasta zi.

Elenelor si Constantinelor sa aveti o viata frumoasa, plina de lumina si fericire.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

LA MULTI ANI!!! pt. ELENE SI CONSTANTINI!!

gabitusuntem mai bine, de ieri de la ora 14 nu am mai vomitat pana azi dimineata..si am mancat din ora in ora, ca sa nu slabesc
pisssssssssiti doresc din suflet ca Fiv-ul ce il incepi in aceasta saptamana sa fie cu rezultat sau ! Sa te ajute Dumnezeu!!
magdatinem pumnii pt. marea intalnire din aceasta saptamana!!!
Corneliasuntem langa tine cu pumnii stransiiiiiii!!!!

noi azi mergem la eco!

PUSSI 10+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Hello la toate fetele
Liana, daca ai facut analizele la Szeged cat te-au costat si cate zile a trebuit sa stai acolo ? Te pup si multumesc ca ai rabdare sa-mi raspunzi de fiecare data.
Magduta, analizele uzuale le-am facut in februarie, dar din pacate n-o sa-mi mai fie bune pe septembrie cand vreau sa ma programez la Szeged, asa ca o sa trebuiasca sa le repet. Esti o draguta ca te-ai oferit sa ne intalnim si sa ma ajuti, iti multumesc mult si cu siguranta am sa apelez la tine cand o sa fie momentul pt. ca vreau sa-mi impartasesti si din experienta ta la intalnirea cu D-na dr. Krisan. Cum stai cu emotiile ? Cred ca deabia astepti sa ajungi la Szeged. Te pup si ma rog la DD inca de pe-acum pt. tine, sa fie o reusita.
Ioana, intr-adevar cuvintele nu-si mai au rostul asa cum spun si celelalte fete. Stiu si eu ce inseamna esecul din pacate . Sunt si eu alaturi de toate fetele sa-ti alinam cum putem si noi suferinta.

"Fii tare, fii optimista, nu te mai gandi, incearca sa te relaxezi, lasa ca o sa fii si tu mamica intr-o zi"- aceste cuvinte le aud zilnic, toata lumea incearca sa ma incurajeze, dar cele care nu au trecut printr-o drama ca si a noasta nu-si dau seama ce este in sufletul nostru. Si uite asa intr-o zi i-am pus o intrebare unei colege de-a mele care ma stresa deja cu ideea de-a ma relaxa: " ce problema sau ce gand te framanta zilnic ?", iar raspunsul ei am fost: "la orice ora, minut sau secunda ma gandesc numai la mancare, si cand lucrez si cand vorbesc cu cineva, oricand numai la mancare ma gandesc", ei, la care eu i-am raspuns ca poate ma intelege intr-o oarecare masura. Altcineva mi-a spus "toata ziua numai la bani si cum sa fac bani ma gandesc", si uite asa fiecare ramane surprins cand fac comparatie si realizeaza ca intr-adevar nu este atat de simplu sa te detasezi de dorinta care "te arde".
Imi cer scuze daca am aberat, dar de cand pun aceasta intrebare oricui care incearca sa ma consoleze, parca ma simt mai bine cand le vad reactia de uimire de pe fetele lor.

Pupici la toate fetele si aveti grija de voi !

Va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie !

Mergi la inceput

Pussi tin pumnii pentru echo. Sa fie sanatosi si puiutii si mamica.
Scamiy ai dreptate in ce scri. Nimeni nu poate intelege drama noastra pentru ca de cele mai multe ori problema este o sarcina si nu lipsa ei dar.... este acolo sus un DD care are grija de fiecare dintre noi. Eu sunt convinsa de asta. Iti urez multa bafta pentru septembrie.
Ioana cand poti te asteptam sa ne scri. Sper sa iti revi repede si sa redevi fata optimista pe care o stiu.
Cornelia iti tin pumnii.
Pupici

Mergi la inceput