FIV in Ungaria 16
Raspunsuri - Pagina 5
pussi spune:
IOANABAFTA MAINE!! SA FIE DD CU TINE SI CU BB DIN BURTICA!![majoreta]
Andicucred ca esti fericita ca a venit iubi acasa!!
legaturooooomi-e rusine...dar numai chef de poza n-am!! Nu te supara
Daca pana luni pierd vreun kg. ma interneaza! Asa ca bag cu forta ....si
PUSSI 10+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Liana30 spune:
legaturilorrr bagati la greu chiar daca ceva..ceva tot ramane..stai linistita ca avem timp..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
pussi spune:
IOANA SUNTEM AICI CU PUMNII STRANSI!!! DOAMNE AJUTA!!!
Noi am dormit azi noapte, am decartat odata azi, e bine ca am dormit, ca eram rupta...
legaturoooote pupammm
PUSSI 10+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
AngeliquedeS spune:
Ioana tinem pumnii! Toate fetele suntem alaturi de tine! Si de Cornelia! Doamne ajuta!
Pupici,
Angelique 8+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori
kla78 spune:
IOANA tin pumnii stransi tare tare de tot!te astept cu vestea buna apoi chefuim.
pe toate fetele!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
andicu spune:
Aoleuuu, si eu care n-am mai intrat aseara pe net!
IOANA , sunt aici, iubita, si eu , cu pumnii stransi! si ma rog tare pt tine sa ne dai vestea cea mare!
Da, Pussilina, sunt fericita ca mi-a venit sotul acasa! drept pt care azi nu-l slabesc! ma tin dupa el peste tot, chiar si un pic pe la birou (desi nu mi-era dor)!
fetele!
Andicu 32+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai
dariaioanaxx spune:
Ioana-ti am tinut pumnii pt. azi, asteptam toate sa ne dai vestea cea mare!
Magda-abia astept sa vad ce ti spune dra Krisan,imi pare tare rau ca nu am luat telefonul fetei aceleia din Salonta care mi a tradus mie la receptie in dimineata zilei cand am fost la prima consultatie,nu mi mai amintesc nici cum o cheama, ea era tot la d na doctor si avea probleme cu prolactina, eram f. curioasa ce a facut!
Mirelus-chiar nu mai dai nici un semn?ce mai faci?sa stii ca sotul meu m a intrebat ce mai faci, daca ai mai scris pe forum;sper ca nu ai disparut,altfel cine mi mai traduce mie cand am sa revin pe acele meleaguri?!
asi spune:
Daria am vrut sa iti scriu pe pm dar nu-l ai activat.Eu am o prietena din Salonta care a facut FIV cu doctorita Kriszan.Poate e aceiasi persoana de care vorbesti tu.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
AngeliquedeS spune:
Din pacate imi revine sarcina sa va anunt o veste trista. Adineaori am primit un sms de la Ioana care suna asa:
"Te rog sa le spui fetelor pe forum ca n-am reusit si ca le multumesc din suflet pentru sustinere! Te pup si mai vorbim! Ioana"
Sincer va spun ca am inceput sa plang. Prima data am inteles ca a reusit si abia la a treia citire a sms-ului am observat de de fapt scrie N-AM reusit in loc de AM reusit...
Nu pot scrie mai mult. Ioana, te asteptam acasa, esti o luptatoare!
Pupici,
Angelique 8+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori
dariaioanaxx spune:
Asi-nu am activat PM ca nu stiu cum, incepuse Pussi sa mi spuna dar nu am reusit sa dau de cele 4 casute albastre din stg. cum mi a scris ea;oricum imi poti scrie pe mail la adresa- mari_ni_ta@yahoo.co.nz; ce am retinut de la fata aceea este ca tatal sau lucra la TIR ca si sotul meu, ea mai venise cu o prietena care avea ca si mine un baietel de 5 ani si care facuse IA dar nereusit,le am dat adresa de forum dar nu stiu daca au intrat pe aici, inca nu cred ca a facut FIV ul ca ea venea saptamanal la Szeged sa si verifice prolactina si acum o luna jum. cand ne am intalnit ultima oara tot nu era OK;
Ioana- imi pare rau, sa stii ca suntem cu tine pentru ca nereusita ta este ca si nereusita noastra!dar trebuie sa mergem inainte pana vom reusii, nu ne dam noi batute cu una cu doua! ca si Dumnezeu va fi alaturi de noi pentru ca este prea nobila cauza pentru care luptam si nu ne va lasa!
pupici tuuror!