FIV in Ungaria 16

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

noi nu suntem prea bine! de aseara greturi si ..cand ma asteptam sa se temine...daca nu ma listinesc intru iar in perfuziiiiii

va scriu si citesc cand sunt mai bine



PUSSI 10+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Buna la toate fetele
Liana, sa inteleg ca ar fi de preferat sa-mi fac analizele de acasa ca sa merg cu tema facuta. Citisem in cap.15 ca sunt valabile analizele de acasa, dar sa nu fie mai vechi de 6 luni, asa este ? Si eu te pup si DD sa vegheze asupra ta si a tuturor fetelor.
Magduta, cand mergi prima data la Szeged, se merge cu sotul sau poti merge si singura ? si te mai intrebasem daca stii o clinica in Cluj unde se pot face toate analizele deodata ? Dar nu-ti face probleme, nu trebuie sa-mi raspunzi acum pt. ca stiu ca esti pe picior de plecare si nu mai ai timp de asa ceva. Sa ai drum bun si iti doresc sa decurga totul bine si sa ne aduci vesti bune.

Pupici la toate "unguroaicele"

Va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

scamiye alegerea ta unde vrei sa le faci..le accepta oricum si da sa nu fie mai vechi de 6 luni..eu am ales sa le fac pe toate acolo..ca asa am vrut eu..te pupp..si poti sa mergi si fara sotz prima data..iar in leg cu Clujul poti sa'i trimiti un mesaj lui Moniland cred ca si ea stie sa'ti raspunda..
va pupp pe toatee...

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...




"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Gabitu imi pare rau ca sa intamplat asa, cred ca esti suparata acum pe dr Zadori, el daca nu e sigur nu risca, am o cunostinta care incearca din iunie 2005 sa faca FIV la Zadori si nu reuseste, pateste exact ca tine, la una din incercari a semnat ca face FIV cu orice risc , dr ia zis ca sunt sanse putine si nu merita sa plateasca punctia si ET, sa opreasca tratamentul, ea nu a vrut, rezultatul a fost 0. Acum ii pare rau ca nu la ascultat, pe moment crezi ca e bine sa faca cum vrei tu dar cred ca o nereusita era m-ai greu de suportat. Sper sa nu te superi, nu am nimic cu Zadori.
Va pupam pe toate

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna, fetelor!
Am intrat sa va spun ca maine fac TESTUL!!!! Si am niste emotii...
la ora 8 fac testul si peste doua ore o sa am rezultatul. Sper sa fie cel pe care mi-l doresc din tot sufletul adica Numai ca nu am nici un simptom.. dar sper sa apara ele si simptomele. Am avut doar dupa inceputul tratam cu utrogestan dureri de sani, dar in cateva zile au trecut si acum nu mai simt mai nimic. Durerile le-am avut inainte de ET, deci nu puteau fi simptom de sarcina. Ati mai patit si voi asa?
Gabita imi pare rau ca dr. Z a decis sa-ti intrerupa tratamentul cu asa putine explicatii..Si intr-adevar, nu e comunicativ, daca vrei mai multe amanunte trebuie sa-l intrebi, ca din proprie initiativa nu prea-ti spune. Dar nu ti-a zis sa incercati un nou ciclu de tratament?
Andicu iti multumesc pentru capitolul nou cu dedicatie! Sper sa fie cu noroc!

Fetelor, va pupic pe toate si sa-mi tineti pumnii maine!!!!!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

io incep de pe acum..
haiiiiiii ioanaaaa
haiiiiiiii
tin pumniii stransiiii..stransiiiiii..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...




"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Andriushca iti multumesc de raspuns
Gabita la mine petele nu tin doar vreo doua ziel max este cin nici atita o zi si pe urma invazia mare da abia ma tin pe picioare. De plecat plec pe 24 mai sa fiu acolo , deci ne pornim cam joi dimineata pe la 3 - 4 sa ajungem lejer fara graba si pina sa gasim clinica si toate cele, ami vrem sa gasim si unde sa ne cazam vreo doua nopti, undeva sa nici nu cheltuim mult. Stii tu ceva?

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Imi pare rau de gabitu ca e asa dezamagita,tot ce pot sa spun este ca stimularea la Szeged e ca un fulg,extrem de usoara,am discutat si cu Moisa dozele si numarul de zile si mi-a confirmat asta,in plus eu mi-am revenit absolut complet cu ciclu normal la timp,sangerare nici prea- prea nici foarte-foarte,am si ovulat luna asta,am facut si inseminare,absolut nici un fel de dereglare si-am pus la utrogestane,plus prog injectabil la greu...deci asta e scoala lor,stimulare light in cautare de ovocite de calitate.Despre situatia gabitei ma gandesc ca deja in ziua 12 el face deja punctia,asta dupa o zi de pauza in care nu mai faci stimulare,deci in ziua 10 cind iti da ultimul shot si ovitrellul el vrea foliculi de 20mm cel putin si vrea cam minim 3 pentru ca stie ca se mai pierd,nu toti fertilizeaza,nu toti cresc...si chiar daca obtii 3 embrioni mari si frumosi(cum a fost cazul meu)unde nu era mult sa-mi fi pus chiar 4(ca deh ,varsta)iaca-ta ca nu s-au prins, desi endometrul se vedea pe poza era gros de tot...deci cam asta este,Zadori e ambitios si nu-i place sa actioneze cind sansele sunt extrem de reduse...Mie asta-mi place la el,ca nu vorbeste mult,dar are manualitate si actioneaza cu cap,adica nu se arunca dupa bani cu orice pret,daca experienta lui ii da niste date certe,pur si simplu iti impune sa o iei de la capat...
In concluzie e o mare loterie si fivul asta,trebuie sa perseverezi si sa crezi cu toata fiinta ca vei reusi,pina la urma procedura nu e grea dar psihic daca nu esti pregatita si de esec,iti vine sa renunti si de aici am putea trage concluzii gresite...adica sa nu mai incercam!

ioana tinem pumnii stransi-stransi!
Pupici la toata lumea si capul sus fetelor,om reusi noi intr-o buna zi!!!

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Scamiy uite eu cum am facu tcu analizele : cele hormonale m-i le-a dat medicul endocrinolog pe reteta gratuita ( ca doar ea ti le poate da ca medic endocrinolog, gratuit. Eu analizele le fac al Synevo( mai demult era Rombel de la Oncologie) dar de data sta imi trebuia programare si cum nu puteam astepta sau programa cm sa imi vina pe cind ma programeaza le-am facut pe bani. Uzualele macar o data pe an ti le poate prescrie medicul de familie, dar astea eu le-am facut la noi in clinica ( de vrei ne putem intilni si te voi ajut asi pe tine sa le faci al noi fara sa platesti).
Ori de cite ori imi faceam analize la Rombel ma duceam pt ca la ora actuala la Cluj este cel mai bun labortator.
De mai ai sa ma intrebi ceva poti linistita , nu ma deranjeaza , de plecat nu plec doar joi dis de dimineata, si nu stau doar doua zile. Eu plec cu sotu, noi facem totul impreuna, asa ne-am pornit de dinintea casatoriei si asa continuam in orice, deci eu am duc cu sotu, dar nu e obligatoriu, si al fertilizare am inteles ca sotu nue neaparat sa fie acolo doar cind trebuie sa recolteze sperma si pote sa si plece.
Daca te mai pot ajut acu ceva linistita sa mi-o ceri

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ioana 76 hai ca fac si eu galerie doar trebuie sa fie pozitiv. Doamne ajuta

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput