Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

bb - am sa caut ... desi stiu sigur ca erau subiecte aici, la vacante despre Sicilia ... povestite fff frumos de crista (a fost in zona, deci, din experienta proprie). Pana una-alta, uite ce am gasit asa rapid ... www.viva.ro/index.php?c=11&a=4069&p=2" target="_blank">Sicilia.
Cand pleci tu in vacanta?

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

petro, plec peste exact o luna . am sa citesc ce mi-ai dat.

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

15+ mami de baietzel sau fetitza ???

poza eco bb

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANACAMI..multumim frumos pt datele despre institut.
BB si eu am secretie cateodata e apoasa si incolora, cateodata alba, fara miros...numai ca sunt obligata sa port abs zilnice ca este din ce in ce mai abundenta..eu Papanicolau am facut vreo 4 pana acum pt ca stiam de candida ca se face in sarcina si bineanteles ca am facut si eu si am luat tratament ..acum l-am repetat este totul ok..dar peste cateva saptamani o sa-l repet iar.
fetelor eu nu mai suport...ma simt atat de sensibila.plang de o ora si nu ma pot opri, il cert aiurea pe al meu si imi dau seama dupa si acum imi pare rau..el saracu nu stie ce sa mai faca ca sa ne fie noua bine si eu caut motive de cearta..nu mai sup0ort..iertati-ma dar simteam nevoia sa spun cuiva....

ROXANA 17+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ia uite aici ce iti spuneam .... discutii despre Sicilia ... mai cautam ... sau da cautare pe DC cu "italia", in "vacante si calatorii", dar nu bifa subiecte arhiviate ca discutiile despre care imi aduc aminte eu sunt recente ...

Si cat stati?

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Toxoplasma,listeria si clamydia se repeta?
Cand?

anca 15+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by alfa_anca

Dany eu am facut la inceput si analiza de secretie si papanicolau.

Anca 16+ Elena

Ok o sa ii zic si eu dr sa imi dea sa le fa....nu stiu de ce nu mi-a dat pana acum...hhhhhhhhmmmmmmmmmm....

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Uitati ce tiker mi-am facut!!!!Va place????Intrati la vine bebe!

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
vine bebe

Ramonel15+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

petro, vroiam sa imi cauti pe site-uri italiene despre sicilia, palermo, ceva poze, ce e de vizitat! ca eu nu cunosc limba. asta daca vrei bineinteles si cand ai timp. mersi

dany, cam asa cred ca e si a mea putin spre alb, dar e ca apa. deci e normal, nu?? eu am facut papanicolau inainte cu cateva zile sa aflu ca sunt insarcinata.

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

15+ mami de baietzel sau fetitza ???

poza eco bb

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Of din pacate si eu as vrea sa stiu cum e bine sa fie...sa arate...tot ce stiu sigur e ca e normal sa fie scurgeri....dar o sa intreb dr pe 28 cand ajung la ea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Anca,mie mi-a spus doctorul ca va trebui sa-mi repet o serie de analize in sapt. 30
La sarcina trecuta mi-am facut de doua ori set complex de analize, atat in primele saptamani, cat si inainte de nastere (probabil pt. a vedea cat de puternic este organismul in vederea nasterii (hemoleucograma,glicemie,calcemie,etc...).

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Buna fetelor!
Va deranjez si eu cu o "framantare".......e medicul meu e plecat la niste cursuri in strainatate pana pe 15 iunie si nu am cu cine vorbii.......
Ce ma nelinisteste pe minee--- burtica...in sensul ca mi se pare destul de mica......azi dimineata am masurat-o cu cm.......aveam inainte de sarcina 60 de cm peste abdomen....iar acum......dupa 14 saptamani am 76 de cm..........mie mi se pare cam mica...voi ce stiti de asta????.......
plus ca....reusisem sa pun un kg pe mine...dar...surpriza...de o saptamana au reaparut greturile si starile de zilnic.......
asa ca am ajuns la greutatea de dinainte...46 kg......
....plus ca nici pofta de mancare nu am.........
Sunt un pic...de fapt ceva mai mult.......ingrijorata.........
Am nevoie de parerile voaste.....
plesssss...................

GILL
14+

Mergi la inceput