Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 29
mihuta spune:
Hmm, mie nu mi-a spus nimic de secretie sau papanicolau, ce-i drept facusem unul exact inainte de FIV. Ma gandesc ca o sa fac Candida, dar daca oricum nasc prin cezariana, ce mai conteaza. Acum iau ina Utrogestan vaginal asa ca nu stiu cum pot sa fac testele, si nici nu vreau sa le iau oral.
Mi-am luat ieri tensiunea si e mai buna e 10/6, fata de 9/6 acum o luna. Fierul a iesit tot un pic peste dar de azi am reinceput cu vitaminele, jumate pe zi. Ma autocontrolez, cum s-ar zice 
Sheri, felicitari ca te-ai apucat sa comanzi mobila (perna mea era acolo ?
), noi am zis ca mai asteptam pana prin luna 6-7, nu din superstitie ci ca sa mai avem ceva de facut.
Roxana, hormonii bata-i vina, multa rabdare sotului ! Important e ca iti dai seama ! Doamne fereste sa ma apuce o criza de aia existentiala, ca mie mi se pare ca se sfarseste lumea ( pe moment).
13s +
Sophia 80%
RAMONELLA spune:
gillsi eu sunt slabuta,inainte aveam 48,49,am slabit 2 kg,iar acum nu am pus numai 1 kg pe mine.Peste burta nu m-am masurat,sunt curioasa cat am.Pe mine m-a intrebat doctorita cat am avut inainte si cat am acuma,s-a mirat putin,dar i-am spus ca asa mi-e soiul,n-am fost niciodata grasa,si mi-a zis ca razand ca nici ea,cand s-a maritat avea 46 kg,iar acuma e plinuta.A zis ca am timp sa ma ingras.Lasa,noi vom fii siluete.Numai burtica va fii de noi.Cine ne vede din spate,nu stie ca suntem gravidute.
Dar nu va place tikerul meu?????![]()
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
vine bebe
Ramonel
15+
Alexia Beatrice
RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by darleena
Ba da Ramo e dragut tickerul tau![]()
15+
Pana vine bubu
poze bubu mic
poze
bebelina
Ramonel
15+
Alexia Beatrice
anacami spune:
Ramonella,am luat teapa! aveam impresia ca daca apas pe iconul de eco se mareste imaginea ![]()
Gill, stai linistita! sarcina este inca mica, iar 16 cm in 14 saptamani este foarte bine. De abia de acum inainte va creste foarte mult. La Sebastian am plecat tot de pe la 60 cm, iar spre sfarsitul celor 9 luni nu cred ca am ajuns la 100 cm.
Acum am destul , zici ca sunt insarcinata in 6 luni!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by anacami
Ramonella,am luat teapa! aveam impresia ca daca apas pe iconul de eco se mareste imaginea
Camelia, Sebastian(26 mai 2004) si bb2
![]()
Nu,nu se mareste
poze
bebelina
Ramonel
15+
Alexia Beatrice
gill spune:
Multumesc pentru raspuns fetelor!
oricum m-am hotarat sa incep sa iau vitamine...chiar daca medicul nu mi-a recomandat decat acifol si ferrotab......
Voi care spunezi ca sunt mai bune: ELEVIT, CENTRUM MATERNA sau PRENATALE ????
BB-yasmi...vis a vis de scurgeri.....medicul meu a spus ca saca scurgerile au aspect alb cremos (gen niveea) sau branzos..au miros urat si uneori apar si mici dureri in zona osului pubian atunci e vorba despre candida.....si poate fi tratata.......daca scurgerile au aspect apos....si nu sunt excesiv de abundente...atunci sunt absolut normale in sarcina....
Gill
14+
RGE spune:
ma doare capul..

..cine m-o fi pus sa plang ..Doamne ce cretina sunt macar de as fi avut motiv...acum sunt binedispusa
ROXANA
17+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
RGE spune:
toxoplasma gondii am inteles ca trebuie repetata in tr doi
ROXANA
17+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!