Pareri despre Roton ca si loc de munca

Pareri despre Roton ca si loc de munca | Autor: tierry

Link direct la acest mesaj

Am primit o oferta de angajare la casa de discuri Roton, pe un post de marketing vanzari directe. As vrea sa stiu daca lucreaza cineva acolo si cum e atmosfera.
De ce intreb? Pt ca ma innebuneste sefu de la actualul loc de munca sa nu plec (e pe asigurari job-ul si nu ma prea dau in vant dupa el, desi zice el e mai mult de coordonare, de facut prezentari pe la firme, dar chiar si asa..tot asigurari sunt), ca asigurarile sunt mai de viitor decat marketingul, ca la o firma mare e nasol ca ai 1000 de sefi si ca aici la el am o oarecare libertate, ca o sa ma trezesc ca jobu' nu e ceea ce pare etc...

Nu stiu ce sa fac..dati-mi un sfat ..help

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Cei de la Roton ti-au dat job description ptr postul respectiv? Parerea mea este ca prea multi bani nu ai cum sa scoti din asta.........s-ar putea ca actualul tau sef sa aiba drepatate. Da si tu mai multe detalii despre noul job.
Decat sa faci prezentari ptr diverse discuri / trupe sau mai stiu eu ce nebunii, parca mai bine faci pe asigurari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Iata cam ce ar tb sa fac eu acolo: sa intretin site-ul de vanzari, sa realizez materiale informative si promotionale, sa am grija de comenzi, sa intretin baza de date cu clienti, etc. Cam asta in mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Ei, ce-ai facut pana la urma?

Mergi la inceput