PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

LA MULTI ANI ELENELOR SI CONSTANTINILOR !!!

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!

doniro felicitari pt sarcina. Sa ai o sarcina usoara, o nastere usoara si un copil sanatos si cumintel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Neata mamici!

Muuh, da, vreau date despre homeopat. si multumesc.

Fetele voi dati cirese la bebei? Cu capsuni nu cred ca ma risc anul asta, dar cirese parca i-as da ...

Mishi cumnata ta e ??? Felicitari sa-i traiasca! Cit mai are?

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata gagici
din pacate am o tona de chestii de facut aici la serv ca parca e turbare generala asa ca nu prea am mult timp de citit...am citit nitel printre randuri...voiam doar sa va zic atat: imi pare tare rau de incurcatura cu vremea etc...eu dupa ce plec de la servici vinerea dupa 16 nu mai citesc ca nu am timp sa intru pe DC si nu am stiut ce ati discutat voi ...asa ca noi am ajuns pe la 6 fara ceva la terasa ca piticu' a dormit pana la 5 fara un sfert si a trebuit sa ii dau papa...si cand ajung...terasa goala ...zic hait' ca gresiram locu'...pe urma a aparut si mishi, care e o draguta, cu mihnea si cumnata graviduta si pe urma si greiere cu familion complet, ca si noi de altfel ...a urmat distractia, fotbalul, pizza bestiala...hai nu mai fiti suparate si sper ca o sa ne vedem noi toti in formatie completa...trebuie si cand trebuie apai trebuie
am un batalion de poze dar nu am avut timp ...sper ca maine sa le pun
va pup pe toate si nu fiti supi pls
ma intorc la treaba

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

LA MULTI ANI! ELENA

LA MULTI ANI! CONSTANTIN

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

11 lunisoare

Luca Alexandru, baietelul lui Cristina-Ioana

10 lunisoare

Tudor, baietelul lui katm13

9 lunisoare

Arianna Raisa, fetita lui mada_mxm

Agatha, fetita lui myrrha

Stefan Eduard, baietelul lui mamidestefan

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Eu una nu sunt chiar suparata ca nu v-ati vazut, pt ca data viitoare sper sa fie sotul liber sa venim si noi, pt ca terasa lui mishi e chiar f aproape.
Mersi din nou fetelor care mi-au laudat dansatoarea. Incep sa fac selectie pt ginere
Ta-su o vroia ba handbalista, ba voleibalista, ba tenismena etc, iar eu o tineam una si buna de cand eram insarcinata ca o dau la dans sportiv. Acum se vede cine a "castigat". Hi hi hi!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

quote:
Originally posted by doniro

P.S. Cea mai tare faza a fost cand, intr-o seara cand era f agitata, am inceput sa ii cand nani-nani ca sa o adorm. Ea s-a ridicat in fund si a inceput sa danseze. Atunci am stiut ca o fac dansatoare!!!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

[quote]Originally posted by MADYN

Mishi cumnata ta e ??? Felicitari sa-i traiasca! Cit mai are?

ei bine, s-a intamplat si asta, iti vine sa crezi??? tu stii cat a asteptat si ea. a trecut, din pacate, si ea, prin aceleasi proceduri ca si mine. are doi bbi si maine afla si sexul lor. are dpn pe 14 noiembrie, dar fiind 2 e posibil sa se intample si mai devreme. oricum, si-a mai revenit acum si din greturi si din shocul pe care l-a avut cand a realizat ce o astepata. eu mi-as fi dorit 2 odata dar abia l-am adus pe lume, cu bine, pe mihnea...

Superfericita mamica a lui Mihnea - 10 luni si...
www.onetruemedia.com/my_shared?z=194c1efd0e1f269a50f6fc&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mihnea, de la inceputuri
www.onetruemedia.com/shared?p=2c295e525709c1a301618a&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">...intre 9 si 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

la multi ani sarbatoritilor de azi!!!!

Superfericita mamica a lui Mihnea - 10 luni si...
www.onetruemedia.com/shared?p=2c28a777b8a10ee23a729b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mihnea, de la inceputuri
www.onetruemedia.com/shared?p=2c295e525709c1a301618a&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">...intre 9 si 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Doniro, felicitari pentru sarcina!!
Cat priveste sistemul de transport pentru doi copii de varste diferite, nu te ingrijora, ai de unde alege. Ia uite aci
www.amazon.com/Phil-Teds-Sport-Buggy-Double/dp/B000O5NBXE" target="_blank">http://www.amazon.com/Phil-Teds-Sport-Buggy-Double/dp/B000O5NBXEsi aci

www.amazon.com/Fisher-Price-Stand-Ride-Duo-Stroller/dp/B000MFCHCM" target="_blank">http://www.amazon.com/Fisher-Price-Stand-Ride-Duo-Stroller/dp/B000MFCHCM

Astea sunt doar doua modele ce le-am gasit asa rapid pe net.

In rest, pot sa iti spun si din experienta mea ca daca stai sa analizezi nu exista un moment perfect cand ar trebui sa vina copiii.

Felicitari inca o data

Mergi la inceput