PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

As vrea sa va hotarati ce facem pt ca io vreau sa ies afara...cu sau fara voi.Nu mai pot s-astept voturile voastre.imi pare rau ca s-a ajuns in situatia asta,dar io zic ca nu era vreme de renuntat.E ok afara.Nu e frig deloc.Dimpotriva,e mai placut decat in zilele trecute...cand erau 30 grade.Daca-n 10' nu mai primim vesti de la voi...io ies afara cu fata.Nu e de stat in casa.

Deya la noi e soare

pupici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Sper ca nu v-ati suparat ca v-am luat mai tare...dar e sambata,ce naiba! Nu vreau sa mi-o petrec in casa,asteptand sa intrati pe forum.

nu fiti suparate pe mine,dar am obosit sa tot va caut pe forum ,sa vb cu voi.

9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Eu am sa "sparg gheata "..
si am sa trec pe linga terasa ..in jur de 5 ..
sa vad cine a venit ..si cine nu ..
Daca vad vreo mamica ..stam la taclale ..
daca nu ..merg in parculetul de vizavi .

...

si daca nu veniti la intilnire ..

macar mergeti la VOT
.

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pledoarie pentru Sanatate
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by maryion

Doniro cu gandul la tine ca esti graviduta am visat si eu azi noapte ca sunt. Clar ca imi doresc mult. Cand implineste Darius 1 anisor ar trebui sa incerc si eu, ca atunci cand face 2 ani sa aiba si el o surioara sau un fratior.
Ma gandeam ca este mai bine sa fie diferenta mica pt ca stai cu amandoi acasa, asa daca este mai mare Daria ar trebui sa o duci la gradi si ti-ar fi mai greu.
Asa gandesc eu, pt ca te-ai scula dimineata sa o imbraci sa o duci la gradi (in cazul in care tati nu poate), la gradi se poate imbolnavi si atunci l-ar imbolnavi si pe mititel, etc, etc, ... Zic si eu... nu te supara pe mine.
Apropo, parca tu erai interesata ce se intampla cu acel concediu pt ingrijirea copilului atunci cand ramaii insarcinata cu bb2 in timpul concediului. Se prelungeste? Ce ai mai aflat? Ca as fi si eu interesata. Nu ca ar fi bani suficienti, dar asa ... ca sa mearga la cartea de munca.
Sunteti foarte frumoase in picina, mai ales tu ti-ai revenit perfect dupa prima sarcina. Ce nororc pe voi ca aveti unde face baie. Noi nu avem la cine merge la curte si in fata blocului nu se poate.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)[/font=Century Gothic]

Ai dreptate cu statul acasa. Asta a fost principalul motiv pt care vroiam sa nasc al doilea bb pana face Daria 2 ani. Din pacate nu stiu cum e cu concediul in cazul in care nasti bb2 dupa ce primul face 2 ani. Imi zicea cineva (tot aici pe forum) ca cei 2 ani de concediu ingrijire copil se trec la cartea de munca, deci e ca si cum te-ai duce la serviciu. Totul e (asa am inteles eu dar nu te baza) sa ai continuitate (imediat ce face bb1 2 ani sa mergi la munca, daca nu l-ai nascut pe bb2). Sper sa fiu coerenta...
Ref revenitul dupa sarcina... Nu e chiar asa, pt ca daca imaginea ar fi mai clara (slava Domnului ca nu e!!!), ai vedea niste ditamai vergeturile pe burta mea. Nu stiu cum voi arata dupa sarcina2.......

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Daca stateam si io cat de cat aproape de cartierul ala,asa procedam si io.Dar nu-mi permit sa vin din Dr.Taberei pana acolo,sa vad daca cineva a venit sau nu la intalneala.Pacat!

9-10 luni

intalniri de bebici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by emiliapop

Doniro felicitari ptr. BB2 ,la ce silueta ai tu dupa o nastere ar trebui sa nastii inca vreo 2-3 cuphii !
Mi-ai facut pofta si mie de inca un bebe, daca nu m-ar chinui ametelile astea si durerile de ceafa zau ca as mai face unul , dar cine stie poate ma ajuta DD si dispar si trec la actiune .

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru

poze luna a-8-a
vacanta de 1 mai
greutate

Mersi de complimente. Si chiar te rog sa va puneti pe treaba, sa ma simt si eu mai bine

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by BESTUTZA

Doniro!!Oricum baia ca baia, da siluetaaaaa!

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Silueta, ca silueta, dar vergeturile si burta????????????

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamidestefan

Am uitat sa felicit GRAVIDUTZELE :
m_floruta si doniro

Stiti ca se zice ca un copil e o binecuvintare de la Dumnezeu ...
si intotdeauna aduce multa speranta si bucurie ...
Voua ..cele va doresc din toata inima sa va bucurati cit mai mult de minunile voastre din burtica ..
sa fiti curajoase si sanatoase.

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pledoarie pentru Sanatate
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Iti multumesc mult!

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SARILLA

Doniro, mi-a placut mult de tot filmuletul..iar tu arati..BETON!!!Si tie ti-a adus barza cupilu'?Ca insarcinataaaa...nush cand ai fost...

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII

Repet: daca filmul era mai clar, se vedeau f bine vergeturile. Iar daca eu eram mai sincera, nu imi trageam burta

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

greiere

sarilla, eu sigur vin la mare in iunie si intentionez sa stau mai toata vara, voi fi in eforie sud.

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput