Urmatorul pas in vederea obtinerii unei sarcini

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Luli,

Si eu am avut o rana pe col...mi s-a dat niste ovule (nu mai stiu cum se chemau ) si rana s-a inchis (ma alesesem cu rana de la tampoanele interne).In cazul in care ovulele nu isi fac treaba si nu inchid rana, exista cauterizarea si tot se rezolva.
In ceea ce priveste partea cu , daca poti ramane insarcinata, eu stiu ca da...dar e extrem de important sa vindeci rana de pe col...netratata da in alte lucruri urate...nu vreau sa le mentionez aici.

Pupici

AniS

Mergi la inceput

Tia,

Pana la urma am gasit farmacia....dar o problema tot mai am....nu mai aveau decat 2 fiole....as ca mi-a ramas sa mai cumpar doar una de Pregnyl.

Uite de exemplu eu azi sambata,am facut prima injectie cu Pregnyl si urmeaza sa mai fac inca 3 injectii (din 2 in 2 zile) pentru corpul galben (citeste asta despre asta si la subiectul tau)..si nu mai m-am dus sa fac eco, doar la Medsana se putea face azi sambata si asta doar eco abdominala (ceea ce e mai putin concludenta decat transvaginala.....asa ca aruncam banii aiurea).
In rest ma simt putin cam ametita...si nu prea am pofta de mancare...si am niste insomnii..off doamne...

Eu te sfatuiesc inca o data sa faci pregnyl-ul..daca ti-a zis ca ai 2 foliculi de 22 de mm, macar pentru a ajuta si sustine formarea corpului galben .

Pupici... .....se pare ca suntem amandoua cam in aceasi stare cu tratamentul "....nu pot sa zic decat SA NE AJUTE DUMNEZEU PE TOATE!

Crinuta , off Ce sa ma fac cu tine..stai linistita luna asta...si vezi ce se va intampla luna viitoare....nu te mai consuma atat ca nu are sens....faci mai rau pupiciiiiii

AniS

Mergi la inceput

Tot citind aici , despre stimulare, am observat ca majoritatea celor care ati facut-o ati avut cate 3-4-5 foliculi , pe ambele ovare sau macar pe unul singur.

Eu ma intreb , facand si eu stimulare cu Ova-Mit, de ce la mine sunt doar 2, cate unul pe fiecare ovar???...(in ziua a 10.foliculii erau asa:unul era de 16mm altul de aproape 14mm...endometru 7mm..si a zis ca e f bine , ca pana in ziua 13-14..foliculii vor creste cu siguranta....azi am si facut pregnyl-ul).

Sa-mi fi zis dr doar de foliculii care erau mai mari...sau doar aia erau? Cum vi se cam zice voua la eco?

Pupici

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Tia, eram in ziua a 18-a . La eco nu s-a vazut ca asi fi ovulat inca, se vedea insa foliculul de 17.3 mm. A doua zi mi-a scazut temp, nu foarte mult si iar am avut albus. Azi, in ziua 21 mi-a crescut la 36.9. Nu mai inteleg nimic. E drept ca ieri dimineata am avut usoare junghiuri la ovarul stang, acolo unde era foliculul matur, dar nu stiu daca s-a desprins sau nu. Urmeaza sa vad daca temperatura se mentine ridicata sau nu. E foarte ciudat ce mi se intampla luna asta.
Crinuta

Mergi la inceput

Anis, nu stiu ce sa spun. Mie mi se pare ciudat ca luna tecuta erau multi foliculi la tine si luna asta numai 2, dar poate chiar asa este. Tu nu ai intrebat clar? Cand mai mergi la eco?
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Anis, eu cand am ramas luna trecuta insarcinata aveam un singur folicul si care din fericire era matur (17mm - in ziua 11)... pe stangul nimic iar pe dreptul, asta singur...Atunci si eu am intrebat ca nu este ciudat ca este numai unul si mi s-a spus ca este mai bine sa fie cat mai putini ca se elimina riscul aparitiei chisturilor ...altfel fiind practic o lupta intre foliculi care sa se maturizeze primul..in general unul singur ajunge in stadiul de a e rupe dar mai sunt sie excptii... Deci stai linistita daca ai 2 si 2 este ca si cum ar fi o ovulatie normala ..deci, se pare ca organismul tau nu exagereaza din cauza stimularii, ceea ce este f bine!(parerea mea). Iar legat de cealalta inntrebare...banuiesc ca daca nu s-ar ramane insarcinata prin stimulare ... nu ar mai avea rost sa se faca..deci ai incredere!... Si luati si voi exemplul meu..nu se ramane din prima chiar si cu toate conditiile indeplinite...mie mi-au trebuit 4 incercari!

Crinuta, paote din cauza stresului a intarziat ovulatia luna asta..e adevarat nu suna prea bine ce ti-a spus la eco dar nici f rau...ai mai avut ovulatie in ziua 22 sau 23?...adica ai mai avut vre-un ciclu de vreo 35 de zile? De ce nu mai ti graficul pe pagina personala?... Eu zic sa mai faci o eco. dupa ce consideri ca a trecut ovulatia, sa vezi cum mai arata endometrul!

Despre mine ... sunt f suparata ca am racit urat de tot..si am facut totusi si un pic de febra..adica 38 (avad 37.3 in mod normal)..a trebuit sa iau un paracetamol...Ma rog sa fie bine!..sunt chiar in perioada cea mai critica ... am 7 saptamani si cateva zile..si ptr. ca am fost f stresata a trebuit sa iau si diazepamul ala care chiar daca mi la prescris doctorul, nu prea aveam de gand sa-l iau...dar m-am gandit ca altfel poate fac mai rau lui bb si mai risc si cine stie ce contactii....! asa ca dupa ce ma simteam oricum rau...ma simt si mai rau!... dar o sa treaca !

Pupici
Helen

Mergi la inceput

Helen, da, am avut multe luni cu ovulatii tarzii. Culmea e a am iar am albus. Nu mai inteleg nimic.

Mergi la inceput

Anis, ce noutati ai? Abia astept sa vorbim.
pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Helen, doctorita nu a spus la eco ca este rau, dimpotriva, faptul ca am avut in folicul matur este un lucre bun, dar problema luna asta este ovulatia. Niciodata nu am trecut prin asa ceva, oare ce s-a intamplat?
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Anis,

eu in prima luna de stimulare am avut foarte multi foliculi, spre deosebire de a doua luna cand au aparut mult mai putini. Important este ca ai doi suficient de mari sa ajunga la maturiate. Din cate am inteles de la Teo, ovarele actioneaza diferit de la o luna la alta, fara sa existe o regula... Eu zic ca e de bine.

Da, se pare ca suntem intr-o situatie similara. Asta este prima luna de stimulare?

Te pup si sa ne tii la curent...

Mergi la inceput