Salajence ( p.29 )

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Doamna cu care am pove la tf. nici nu stia cine este Calin Popa si unde este bolnavul . M-a intrebat pe mine " da bolnavul unde este ? " ....

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

adriana, pai daca e la cj? cum sa stie ei?cica maine dimineata e dus sungele cu salvarea la cluj.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

A sunat contabila de la mine de la serviciu la Centru de transfuzii ( a lucrat acolo multi ani de zile ) si cei de acolo au zis ca se poate merge maine incepand cu ora 8,30 , salvarea merge zi de zi la Cluj , trecand prin Zalau de la Satu-Mare .
Daca se vrea cu dedicatie sa se faca trimiterea atunci se specifica pentru cine anume e !!!
Atat am aflat de la dr. de la transfuzii , spunandu-ne ca oricum sange va primi !

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

BIANCA SUNA-MA sa vedem la ce ora si unde ne intalnim .... eu ma intalnesc acuma la 16 cu giulia si sotul ei !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Hei fetelor, cum a fost la intalneala?Am si eu cateva intrebari pt voi. Intamplarea a facut ca in urma cu un an fetita unei prietene de a mea, a avut nevoie de transfuzii repetate de sange, fiind internata in Cluj la pediatrie cu diagnostic suspect de leucemie. A avut si ea nevoie de donatori, insa cand am vrut sa donam in Zalau, ni s-a spus ca doar in CJ e valabil! Asa ca toata lumea care a vrut sa doneze pt Cami a trebuit sa faca un drum de Cj! Oare s-o fi desteptat intre timp spitalele din Cj? Sa nu cumva sa nu ia in considerare donatia din Zalau mai ales ca cei de la transfuzii nu stiau nic' de Calin!Of Doamne da sa se termine cu bine!Va tzuc, mai vb! Maine vin in Zalau insa la mine sunt rusii in vizita, nu cred ca e bine sa donez acum. Sa vedem cum vor sta lucrurile pe sapt. viitoare. Sa speram ca se va faca bine Calin si nu va mai avea nevoie. Ioana fii tare, Doamne da-i putere lui Calin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Salutare tuturor!

Ajung si eu in sfirsit la net...
Nu am reusit sa citesc din urma decit putin...Va multumesc pentru incurajari, rugaciuni si ginduri bune
BIANCA-mersi pt sustinerea continua prin telefon
ADRIANA-un pt intuitia feminina...Chiar nu am timp de mine...De 2 luni intru doar in farmacii si magazine de jucarii

CALIN e putin mai bine , incepe sa-si revina din operatia de picioare(care a fost foarte lunga , 10 ore, cu pierderi mari de singe).Miine intra putin in sala ca sa-i curete escarele de pe spate si sa mai elimine o sursa de infectie.
Acum e sedat si de aceea stau 2 zile cu Luca, sa ne mai treaca dorul

cu donatia de singe a iesit foarte bine...s-au mobilizat oamenii si s-a strins foarte mult singe...A si ajuns la amiaza la Cluj...Plus k mai avem din Oradea si din Cluj...

LUCA e un scump, creste, de nu-l mai recunosc....Repeta tot ce aude, adoarme singur,socializeaza perfect cu copiiisi vorbeste la telefon cu mine...

Va pup, poate reusesc sa citesc din urma...

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ioana, ma in fata ta, cat esti de puternica! Ma bucur mult pentru vestile bune, Calin e un luptator si veti reusi impreuna sa invingeti necazurile. Va pup pe toti 3, sunt cu gandul alaturi de voi.

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Bravo de mii de ori pentru Calin , dar si pentru tine , Ioana !
Va admir pe aman2 cat sunteti de puternici !
Ne rugam in continuare pentru voi si va purtam in gand mereu !
Santate la maxim pentru Calin !

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput
Mergi la inceput