Salajence ( p.29 )
Raspunsuri - Pagina 29

dianaiulie2009 spune:
in continuare pentru Calin !
Nu am reusit sa intru pe forum , abia acum am citit ultimele postari .
Asteptam vesti bune !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia

Bimilit spune:
salutare!!!!!!!!
am vorbit cu ioana.Calin are nevoie de donatori de sange,orice grupa.fetelor daca vreti va rog sa spuneti si voi mai departe .la donare trebuie sa se spuna ca se doneaza pt CALIN POPA.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Bimilit spune:
adriana, nu poci face nimic , pana nu aduce IOANA, actele de la spital.sa speram ca saptamana asta ajunge acasa si demarez "campania".

dianaiulie2009 spune:
Unde trebuie mers si donat sange ???
Am vorbit cu Giulia si a zis ca dupa ora 18 ar fi excelent daca ne-am intalni !!! Ramane sa stabilim cine anume vine si unde vom merge !
albumele noastre
vacanta in Grecia

Bimilit spune:
adriana la centru de transfuzie din zalau.
sa se spuna ca se doneaza in numele lui CALIN POPA.
nu conteaza grupa.
deci unde ne vedem?

dianaiulie2009 spune:
Bianca , mai vor colege de-ale mele sa mearga la donat , dar intreaba cum adica orice grupa de sange ???
Si unde , mai exact trebuie mers si la cine si cu ce se merge acolo ???
Si pana la ce ora se poate ? Ca noi lucram pana la ora 16 ....
albumele noastre
vacanta in Grecia

Bimilit spune:
adriana, calin primeste sange acum .dar pt refacerea stocului trebuie sa fie donatori de sange in numele lui CALIN POPA.de aia nu conteaza grupa de sange.asta e politica spitalului.
mai nu cred ca se poate dona dupa 16.da trebuie sunat la centru de transfuzie si vazut.
centru e sus in D-VA I.lanaga unitatea militara.

Bimilit spune:
am primit mesaj de la ioana:"IMPORTANT:donarea se face maine dimineata de la 7,30la 8,30 pe nemancate.vine salvarea apoi la cluj cu sangele.Daca nu ,probabil luni se mai poate"

dianaiulie2009 spune:
Am sunat la centru de transfuzii , nr. de tf. 611281 si 616363 .
Conditiile sunt urmatoarele :
- persoane cu varsta cuprinsa intre 18 maxim 50 ani ;
- inainte cu 48 de ore sa nu fi consumat alcool ;
- inainte nici macar cu 1 zi sa nu se ia nici un medicament , nici macar 1 aspirina ;
- daca s-a facut tratament pentru infectii urinare , sa se astept 10 zile , la fel si la femeile care au fost la mentruatie ;
- sa aiba CI/BI de Salaj ;
- exclus cei care au iesit de la schimbul 3 ;
- sa nu fie persoane stresate sau neodihnite ;
- dimineata obligatoriu sa se manance ceva solid acasa , exclus mezeluri , mancare gatita , prajeli , afumaturi ;
- ideal ar fi foarte multe lichide , ceva biscuiti , paine prajita , etc.;
- programul este dimineata intre 8.15-10.30 maxim ;
- exclus cei care au boli cronice,diabet , boli de inima si cei care au avut hepatita ;
- pentru donatorii de sange sunt urmatoarele avantaje : 50 % reducere la abonamentul pentru transportul in comun , 1 zi libera de la serviciu , 7 tichete de masa in contravaloare de 50 sau 70 lei ( nu mai retin exact suma ) , plus setul de analize paraclinice efectuate complet si cu cea mai mare precizie ;
- se recolteaza 450 ml ;
Doamna m-a intrebat daca avem nevoie de ceva confirmare de acolo cum ca am donat sange , daca stii ceva de acest lucru sa ne spui , Bianca . Eventual intreab-o pe Ioana daca are nevoie de confirmare cum ca s-a donat sange pentru calin , de aici de la centru de transfuzii !
-
albumele noastre
vacanta in Grecia