Salajence ( p.29 )

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:
Originally posted by giulia71

Salutare fete dragi!

Suntem cu totii nerabdatori sa ne vedem..
Vom sta la Hotel Elisa in Zalau de miercuri seara pana vineri, apoi vineri ne intoarcem la Bucuresti si sambata avionul inapoi spre Lyon.
Sper din inima sa ne vedem!!!!

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Ai dreptate Bianca !
Acum am recitit si eu din urma ... nu stiu de unde am retinut joi ???
Ok !!!
Scrieti ici-sa ora si locul intalnirii !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

mesaj de la ioana:"il opereaza maine la ambele picioare.e risc foarte mare, dar altfel moare sigur de la escara.am emotii.sper sa ajute DD sa fie bine."

IOANA, suntem aici si ne rugam pentru calin.nu dispera.totul o sa fie bine.

DD , sa-l ajute pe CALIN.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

quote:
Originally posted by Bimilit

mesaj de la ioana:"il opereaza maine la ambele picioare.e risc foarte mare, dar altfel moare sigur de la escara.am emotii.sper sa ajute DD sa fie bine."

Bianca, cum adica "altfel moare sigur de la escara"???

Nu poti spune mai detaliat? Ce fel de escare sint alea, in ce loc pe corp si din ce cauza exact? Inteleg ca de la statul in pozitie orizontala si pentru ca isi solicita partea dorsala prea mult, dar chiar nu e posibil sa fie tinut, periodic, pe o parte, apoi intors pe cealalta, si tot asa? Am intilnit asa ceva aici, la batrinele mele, care aratau jalnic cind se intorceau din spital dupa o sedere de citeva zile, ma refer la rani incepute la fund, roseata pe piele pe suprafete destul de intinse, dar ... nimic care sa fie atit de periculos, sau de care sa nu se poata scapa, in timp...
Doamne pazeste, sa se intimple asa ceva, cind restul corpului si a organelor isi revine sigur?

Mergi la inceput

sara buna!!!!!!!!

camica blonda din mine nu te-a identificat din prima [cand am vb la telefon].

hai ca incerc iezplic cum sta treaba cu CALIN.pe spate a avut o rana de la accident.rana care s-a depistat la 2-3 zile de la accident.nu a putut fi intrors pe o parte , deoarece picioarele sunt varza si sunt pe extensii.maine il opereaza ca sa scape de extensii si ca sa poate fi intors, sa curete ranile si sa le aeriseasca.faza nasoala e ca are septicemie si se tem sa nu ajung si la os.am vorbit cu ioana la telefon si zicea ca dr au spus ca vor sta toata ziua in operatie [trebuie sa se intervina la ambele picioare].am convenit sa-mi dea ea bip cand iese calin din operatie.mi-e mila de ea saraca.doarme pe unde apuca.se pare ca la noapte o sa aiba parte de un pat.a mituit pe cineva sa o lasa sa doarma intr-un amfiteatru.
mai, da mi-a relatat o faza de care am ramas socata.calin are nevoie de albumina.spitalu zicea ca o asigura.bineinteles ca nu s-au tinut de cuvant .si de unde credeti ca-si procura ioana albumina? de la satu mare.cica-n cluj nu este la nicio farmcacie.asa ceva.deci cj-ul centru universitar si alea alea nu are asa ceva.

no , va tzuc da mai viu...............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ioana, tinem pumnii stransi si ne gandim la voi, sa dea Domnul sa fie bine!

Bianca, sa ne tii la curent cu stiri despre starea lui Calin!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Tot eu, inainte sa merg la nani...am pus poze din Atena si Halkidiki.

Adriana, cred ca am inteles gresit...ca voi ati fost in Hanioti...dar in pozele tale soarele apune altfel, mai spune-mi te rog inca o data unde ati fost mai exact localitatea si pe ce brat?

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

pentru CALIN !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Mihaela noi am fost pe bratul din mijloc , pe Sithonia !

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

pt CALIN.

nu m-am putut abtine si am sunat-o pe IOANA.de la 8,40 CALIN a intrat in operatie .DD sa-i ajute sa reziste .

Mergi la inceput