Salajence ( p.29 )

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare !

Mihaela ma bucur ca v-a placut in Grecia , acum vezi de ce am optat si noi sa mergem in concediu pentru a 2 a oara tot in Grecia ????
Apa e minunata , oamenii sunt ospitalieri , e curatenie ... ce mai ??? e un concediu perfect !!! Nu-i asa ca e mare pacat ca s-a terminat asa de rpd ???
Asteptam pozici !!!

Ioana , scumpa de tine , ne rugam in continuare pentru Calin !!!
Speram din tot sufletul ca totul sa reintre cat mai rpd in normal si sa uitati de tot acest cosmar !!!
Doamne ajuta-va !!!

Bianca , sa nu uiti sa treci pe la magazin si sa ne mai dai vesti despre starea sanatatii lui Calin !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare!!!

pt toata gasca.

adriana nu uit.mai , da tu sambata la cat inchizi? am trecut pe la 16,30 si era inchis.am crezut ca ai program pana la 18.
giulia, sa aveti drum bun.

va tzuc si mai vin.......

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna fetelor! Ce mai faceti?Mihaela, sa stii ca te invidiez. Anul acesta nu stiu daca vom merge undeva . Asa ca baga poze sa ma racoresc si eu.Andrei a facut ieri boapte si ieri toata ziua febra. A si varsat o data. Azi pare sanatos, desi satu in expectativa. Ieri a fost la regim alimentar, ceai si dac a fost o viroza, sper sa ii fi trecut. Nu s-a plans decat de dureri de cap. Sa fi fost o insolatie? Am fost duminica seara pe deal, insa a avut bascuta.Nu stiu ce a fost, bine ca a trecut!Ioana, ne rugam pt. voi. Doamne da sa treaca si sa va treziti din cosmar. lui Luca.Voi fete cucuiete va vedeti joi?

Mergi la inceput

otilia, refacere rapida lui andrei.mai, da daca ne vedem joi , tu nu ne onorezi cu prezenta?

Mergi la inceput

Bia, da rapida esti.Nu's inca. Abia am gatat cu Bac-ul, maine vine presedinta din CJ si tre sa merg sa semnam diplomele, sunt un pic obo, dar incerc. Vad eu cum, daca stiu ora poate dau o fuga asa ca sa mai destind un pic.Va tzuc pe toate.

Mergi la inceput

otilia, banuiesc ca ne vedem in jur de 18-19.asteptam vesti de la giulia, sa vedem cand are timp.te tzuc.

Mergi la inceput

Cand stii ceva, trimite-mi si mie un sms. Nu cred ca voi fi la net, joi.

Mergi la inceput

otilia, trimite-mi pe PM nr tau de mobil.mie mi-a sters matei lista de nr din telefon.

Mergi la inceput

Bia, ti-am trimis. , plec acum, ca e o caldura infernala aici. Astept sa vina Dr. lui Andrei sa il consulte sa vedem ce o fi avut. la toate, sanatate la piuiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Bianca , sambata e deschis pana la ora 3 numai , ca dupa ora aia e pustie strada . In iarna , probabil , voi tine mai mult deschis .
Giulia nu joi ajunge in Zalau ??? Probabil vineri sau sambta ne vom intalni numai sa o lasam sa se odihneasca !
Sau sa vedem ce zice si ea !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput