Sezatoarea canadiana (62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sia_o spune:

carmençita , eu stau in NDG linga statia de metrou villa maria. ar fi super daca ai putea sa ma ajuti. de platit inca nu am platit la camp de jour dar am dat cecuri postdatate. desi e foarte scump , acuma nu mai vreau sa-l scot de la camp de jour pentru ca sint si eu curioasa cum se va comporta printre copiii de aceeasi virsta cu el si va fi un fel de pregatire inainte de inceperea scolii. trimite-mi un PM cu numarul tau de telefon ca sa te pot suna . ar fi super daca ai vedea mesajul in seara asta ( joi ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Carmencita, si eu am terminat Bacovia tot in 92!!! am fost la A cu diriginte Panianopol, tu la ce clasa ai fost???? ce chestie dom'le cat de mica ii lumea! Si tot ASE am terminat REI!!!

Laura, cum adica esti acasa? pleci in Romania? ca n-am fost pe faza... daca e asa drum bun!!! si sa va distrati bine!

Nelia, hai ca m-ai bagat in ceata si pe mine cu activitatile copiilor, ca nici eu nu prea mi-am dat interesul, de citit ii citesc mereu carti si ii place dar n-am vazut sa fie caiete de astea de lucrari pe la biblioteca, o sa ma uit mai bine.
Numai bine vine maica-mea si o pun la treaba

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Ai dreptate, e mica lumea. Eu eram la B, dirignte Sindilaru (de mate).
Sora-mea a terminat in 90, parca la G sau H, din cate stiu, diriginte Ciuta, insa nu sunt f. sigura. Ce pot sa spun e ca era la profil mecanica.
Sia, e super, stam aproape, eu stau in Cote St. Luc, se poate ajunge la tine cu 103? Ti-am trimis un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Ange, am incercat citeva siteuri de la grolier si-mi cer parola.

Denisa, cum te mai simti? v-ati gandit la nume pentru simburica?
we placut la cabana! si noi plecam la cabana lui unchiu-meu in we asta.

editez: unde pot gasi inele de sling?
am cautat pe la walmart, pe la magazinele cu materiele, nu mai stiu unde sa ma duc.
m-a rugat cineva din ro - care va naste in curind, si vrea sa-si croiasca un sling- sa-i duc si vreau sa ma tin de promisiune.
aveti vreo idee? se pot comanda online cumva?

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Ina, eu am luat sling de la:http://www.heart2heart.on.ca/ si am fost multumita, nu stiu daca au inele, uita-te pe site.
Ange, si eu vreau sa stiu cum sa cumpar carticele cu pooh ca si noi suntem fan.
Nelia, ce faceai tu cu Agata la 3 ani ca eu nu stiu cum sa-l tin pe Tudor intr-un loc mai mult de 5 minute? orice idee e binevenita. mercic

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

buna dimineata .
cartile nu le-am comandat pe sit.mi-au trimis ei pliante cu oferte.imi aduc aminte ca adresa o am din maternitate.Acolo am primit un mic cadou cu carti,reclame,oferte.Printre reclamele alea am dat peste "grolier".cred ca trebuie sa sunati la ei.nu am numarul pt ca eu va vorbesc de 4 ani in urma insa facem rost daca-i musai

sia,ti-am spus eu ca o bunica,prietena,mamica ceva e salvarea.ma bucur mult ca ai reusit sa gasesti pe cineva.si eu am trecut prin faze ca tine de ma infigeam des in peretele rosu pt simplu motiv ca nu aveam unde sa-mi las copii cand imi ardea buza basca ca am culminat cu parasirea jobului din motivul asta

sa aveti o zi buna

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sia_o spune:

ange, merci mult mult pentru incurajare. se pare ca totusi dumnezeu nu doarme.
fetelor si eu am comandat de la grolier ceva carti si intr-adevar nu poti intra pur si simplu pe site. eu am primit de la o colega de la scoala un pliant publicitar si cu o carte postala daca vreau sa comand ceva si asa am inceput relatia cu ei. de atunci imi trimit in fiecare luna ce oferte noi mai au. daca intereseaza pe cineva sa-mi dati un PM si in momentul cind mai primesc oferte , le dau la cine vrea . din pacate eu nu le-am tinut pe cele care nu le-am folosit asa ca nu am acuma.

o zi buna va doresc si s-ar parea ca vrea sa iasa soarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Buna dimineata!

Am gasit si eu printre reclamele primite dupa nastere de la spital cartea postala Grolier. Va scriu adresa si banuiesc ca puteti sa le scrieti ca sunteti interesati sa primiti oferta si asa o sa va ptrimita info pentru comanda. Deci:
Grolier
570-1700 Laval Blvd
Laval, Qc, H7S 2N8

Succes!
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Ce simpatic, si la noi primele carti au fost tot de la Grolier. Pe "vremea noastra" era o serie cu Mickey & Co, asa ca avem si noi 10-15 carti de la ei. Ca si cadou, am primit un mic rucsac cu Mickey si in parc multe din mamici veneau cu acelasi rucsac...

Adevarul este ca au o strategie de marketing f.buna (mamicile primesc din maternitate reclamele) dar si calitatea cartilor est f.buna, deci merita...Pe urma am primit in fiecare an un afis f.frumos cu personaje din Disney, care sint si acum pe perete, plus cite un album superb (pe care il plateam separat), pe care Antonia le adora.

Citeva din carticele ne-au insotit in toate vacantele (chiar si anul trecut).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Am sunat la Grolier la nr. 1800 361 3356 si mi-au zis ca-mi trimit ofertele.Sunt curioasa ce si cum, va zic cind primesc ceva.
Merci mult de informatie!

Mergi la inceput