Sezatoarea canadiana (62)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ica, vezi ca atunci cand iti accesezi mesajele private este acolo o atentionare: "La fiecare 30 de zile, mesajele mai vechi de 3 luni se sterg in mod automat. Pentru a evita pierderile de date, va rugam sa va salvati datele importante pe computerul propiu".

Nici eu nu o citisem si am muscat-o , am pierdut o groaza de mesaje, asa ca ... acuma sunt Stan patitul si salvez totul.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

quote:
Originally posted by aska

oanagabriela, daca imi aduc bine aminte, parca tu ai postat asta iarna o schema de imunizare pe care o folosesti pentru fetita ta. Am cautat in paginile mai vechi si nu am gasit-o. Ai putea sa repeti postarea? Alicia mea are 2 ani, in septembrie va incepe gradinita si mi-e cam teama atat pentru ea cat si pentru fratiorul ei care acum nu are nici sase luni. Saptamana viitoare imi vin socrii din Romania si i-as ruga sa aduca ei cele necesare. Iti multumesc si scuze daca ma inseala memoria si nu esti tu cea care ai scris de acea schema de imunizare.

Toate cele bune tuturor,
Tatiana

Daca imi trimit o adresa de email iti trimit un fisier cu toate informatiile. Chiar am facut si un calcul cu cite cutii/flacoane iti trebuie si un pret orientativ, pentru ca avem niste prieteni care se duc in Romania si imi vor cumpara si mie cele necesare pentru la "cura" de la toamna.

Antonia a avut in dupa-masa asta spectacolul de balet de sfirsit de an. Ea s-a descurcat f.bine iar spectacolul a fost f.frumos.
Am luat-o chiar si pe bunica sa-si admire nepoata. Si chiar mai erau destule bunici, pe linga mame, tati, frati, surori... Spectacolul a durat 2 ore si jumatate, si am veniti toti frinti de oboseala si de emotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Carmen, din cate tin eu minte am stat la Milestone Motel.
Eu am cautat mai multe moteluri pe net, am dat telefoane si in functie de ce am aflat am facut rezervarea. La motel a fost curat, aveau 2 paturi double in camera, A/C, TV, frigider... Plus ca in Colingwood am gasit mai multe restaurante dragute unde am putut sa mancam, magazine, parcuri, a fost bine.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Multumesc, Donia, nu merge linkul, da ii dau un search cu Google si sunt sigura ca il gasesc.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aska spune:

oanagabriela, felicitari pentru micuta balerina. De cand a inceput sa danseze? As vrea sa o dau si eu pe Alicia la un curs de dans insa nu stiu de la ce varsta ar fi mai potrivit. Acum are 2 ani si cum aude muzica incepe sa se miste...cred ca i-ar place la dans.
Multumesc pentru raspunsul prompt cu imunizarea. Adresa mea de mail este aska_ro@yahoo.com
O saptamana buna tuturor,
Tatiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Multumesc pt sugestiile legate de masina, vom cauta pe la dealeri si ne vom decide...pana in octombrie cand incep eu serviciul trebuie sa luam ceva, sa am si eu un mijloc de trasport .
Acum sunt prinsa cu facutul bagajelor, asa ca sa va intreb ceva : daca David e nascut in Canada si nu e cetatean roman, la intrare in Ro plateste viza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Drum bun Laura si concediu placut!

Saluta Bacaul si din partea noastra!!!!

Gabi & Moni 5 ani

[URL=http://www.slide.com/s/RoSX3DAP6T9C783Xb5P685l1WsK9BzS6?referrer=hlnk][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Neata, doamnele!
Roxana, pune poze de la botez, ok?!
Nelia, tare esti tu norocoasa la copii! Sa-ti traiasca!
Patou, citesti subiectul asta? A trecut emotia cu ai mei... Daca mai vrei sa vorbesti cu mine, suna!
Carmen, noua ne-a placut teribil Wasaga, mai ales pentru sentimentul de "retrait tineretea", ca eram ca-n baracile de la Costinesti, claie peste gramada, ne tiram dimineata la plaja in slapi si prosoape, printre tarabe cu mamuti gonflabili, pe urma mincam te miri pe unde si iar pe plaja, seara bbq si bowling si pe urma zacut porcin la masa din fata cabanon-ului ala cu pretentii de vila, cu bere si wisichi... Da daca depistezi o cabana care sa-ti fie pe plac, poti sa incerci sa-mi dai adresa de net, poate-mi aduc aminte si-ti zic daca-s pozele de ea sau chiar merita sa dai bani (ca sint si locuri de cazare care aratau uman!) Noi am stat la Cora Cottages si, onest, daca nu eram extrem de maleabili (si alcoolizati!, ceea ce se exclude in cazul tau) mizeria aia de cabana ne strica vacanta. Colingwood (cum se scrie lucrul asta???) de care zice Donia, comparat cu Wasaga, e cam ca Mamaia pe linga Eforie!
Si sa va mai zic ca Funtropolis e ideal pentru sarbatorit baietei intre 5-6 si 8-9 ani! Plozii de la ziua lui fiu-meu au dat pe spate, m-au pus sa le promit ca si la anul tot acolo mergem!
Pusi, o sapatamina buna va doresc!
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Salutare fetelor si mii de multumiri pentru urari!

Si asa cum va promiteam, m-am conformat si am pus cateva poze mai reprezentative. Isabella a urlat de cand a inceput dezbracatul si pana la sfarsitul slujbei, dar dupa aceea a fost cumintica. Preotul de pe la mijlocul slujbei i-a frantuzit ambele nume si tot asa a tinut-o pana la sfarsit. Cred ca era si el stresat de urletele ei! In schimb la restaurant a dormit in carucior si noi ne-am simtit tare bine alaturi de prieteni si familie vreo 6 ore, la umbra, pe malul apei.

Ieri am fost din nou la biserica, la impartasit, si a lipacit bine de tot lingurita preotului. De data asta preotul a rebotezat-o de tot, Caroline-Sophie... (pe bunica-mea o chema Carolina, Dzeu s-o odihneasca, probabil ca era prin preajma si i-a suflat gresit preotului!)

Cam atat de pe la noi, fug sa ies cu ea afara si revin mai tarziu la voi.

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Oanagabriela felicitari pentru spectacolul micii balerine!

Nelia este superba poza cu bebe din burtica! Sa fie sanatos! Asteptam cu sufletul la gura sa ne spui ca-i baietel!

Ktrinel si eu am tot tras de papadiile astea, dar de ce trag, de aia parca vad ca-s si mai multe de scos. Vad ca nu se mai termina o data. Ce mai face Julia? Iti cauti neaparat garderie a unei romance? Incearc si www.magarderie.com/" target="_blank">aici pentru locuri disponibile la garderiile din zona ta (ii bagi codul postal si iti apar disponibilitatile). Noi am gasit deo garderie im mediu familial, are 9 copii, ca-s doi oameni care se ocupa si are copii doar pana la 3 ani, la cateva strazi de noi. O sa incepem s-o ducem de la sfarsitul lui august cate o ora - doua pana se obisnuieste. Gasisem si noi o romanca pe insula care are garderie dar nu avea loc disponibil si ea ne-a recomandat-o pe tipa asta. Speram sa-i fie bine Isabellei.

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput