***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (62)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Lavini, dar ce pachet aveti platit la CMU? Adica ce scrie pe cardurile voastre? Eu nu stiam de facilitatea pt copil.

YOYOYO

Eu fug la dr acum, va scriu diseara ce am aflat. Am niste emotii!

Anca, 39s+3zile Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Essea am dat intamplator peste un raspuns de al tau si tare m-am bucurat: sa iti traiasca minunea mica, sa fie sanatoasa si sa fiti fericiti...va pup mult ca tare m-am bucurat ca a venit si minunea ta
BBei sanatosi va doresc tuturor si nasteri usoare...pupici

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

pitica
yoyoyo

Sa nastesti usor - daca nu ati nascut pina la aceasta ora - si bebei sanatosi si mincacosi!

Am vorbit cu kay care era suparata ca a fost la ecografie si Sosolina ei nu a luat in greutate in ultimile 2 sapt, asa ca mai trebuie sa stea in burtica si sa creasca. Asa cu nu ii face nici miine si proabil nici marti cezariana. Trebuie sa stea in pat tot timpul, dar macar a zis ca s-a mai obisnuit cu asistentele care nu fac nimic si nu se mai enerveaza cind vede atita nepasare. O sa se duca diseara acasa - este dezinsectie la spital - si revine miine dimineata.
Va transmite la toate mamicile si burticutele.

sa fie bine cu ea si cu Sosolina ei.

ancamari ai fost la doctor? asteptam vesti de la tine.

pt surprize, vad cam slaba activitatea zilelea acestea. Asteptati sa se circule mai rezonabil?

Tamara 39+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salut fetele!

Vad ca nu a mai nascut nimeni de la ultima mea vizita pe forum, in schimb multa lume e pe "stand-by".

In sfarsit naste si Pitica !! Hai Iri nastere usoara!

De asemenea fac galerie si pt Yoyoyo si bogalina !!!! Sa aveti nasteri fara probleme si sa va tineti puii in brate cat mai repede!

Eu imi plang de mila ca arat ca un carabus de-ala bortos! Ma misc destul de greu, obosesc repede, ca sa nu mai zic ca e o adevarata aventura sa ma intorc de pe o parte pe cealalta cand stau in pat.

Pauly si mie mi-e cald de mor noaptea ( eu care vb aia, sunt o friguroasa). In ultima vreme m-am obisnuit sa dorm in pantaloni scurti si maieut- daca ma imbrac in pijamale normale simt ca ma sufoc. Sunt curioasa cum o sa dorm la spital in ditamai camasoaiele! Si citeam de bebelina ta: si a mea e super lenesa si dimineata nu o trezesc orice as face. Abia prin preajma pranzului, dupa ce imi beau eu cafeaua cu lapte si mananc cateva fructe incepe sa-si intinda piciorusele si manutele. Cred ca imi seamana pt ca si eu am mari probleme cu sculatul dimineata ( spre deosebire de sotul meu care e fresh!!)

Poohy ce vis interesant ai avut! Oare cum o fi cu trei bebelusi?? Ma uitasem pe lista si mai ai atat de putin pana la DPN. E bine totusi ca ai moralul sus-sus!

Eu am mancat o ditamai felie de pepene si acum simt ca imi pocneste stomacul. Cred ca si papusa mea e incantanta pt ca tot o simt cum se intinde , ba pe dreapta , ba pe stanga. Bine ca am apucat sa fac baie mai devreme pt ca acum m-a curpins o lene extraordinara. Nu-s ce-i cu mine de sunt atat de lenesa ( azi am dormit un pic la pranz- chestie pe care eu nici in copilarie nu o faceam.)

Elteka unde esti? Ai fost la sumo? Azi chiar ma uitam la transmisiunea directa de pe NHK, de la campionat si trageam si cu ochii prin sala ca am zis ca poate vad vreo gravi gaijin in primele randuri. Locurile din fatza sunt cu "factor de risc"- ar trebui sa fie cu discount: azi s-au pravalit o gramada peste fotografi, spectatori. Nu vreau sa ma gandesc ce senzatii "tari" ai cand cade un "munte " de 200kg , in viteza, peste tine. (tot vorbim de senzatii tari : eu ii pregatesc dosarul pt viza lui frate-meu si trebuie sa ii fac si o scrisoare cu programul vizitei. Chiar habar nu aveam ce sa mai scriu pe-acolo si il intreb pe sotulica. Si el imi zice: "pai zi si tu ca vrei sa-i oferi o vacanta de neuitat in Jp si sa-l duci la parcul ala de distractii din Osaka !"( acolo de Golden Week au sarit de pe sine trenuletele alea minune De cand am vazut imaginile de acolo, nu mai imi trebuie jet coaster si alte asemenea, cat `oi trai!).

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Ancamari, abonamentul e Premium Plus, al doilea sa zic asa de sus in jos.Dc intri pe site-ul lor, la categoria Oferte o sa vezi exact ce beneficii ai.Pe card nu imi apare tipul de abonament.Medicul de fam.(care la mined e tot la cmu)mi-a zis de faptul ca bb se arondeaza automat.

Lavinia, 35+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Sper ca asta e numele de fetita la care ramanem, ca ne-am zapacit si noi. Nu-i placea sotului Alma deloc, desi eu il adoram!

37+Livia-Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Mi-am amintit ca vroiam sa va intreb ce stiti despre incompatibilitatea intre grupele sanguine ale sotilor, da asta un icter prelungt la nastere? Si care ar fi grupele ce nu prea se potrivesc?

37+Livia-Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

arcadia, am vazut pozele cu puiul tau si vreau sa-ti spun ca imi place tare mult mutritza lui. E asa de dulce si de serios in acelasi timp! Ma bucur ca te-ai adaptat cu noul rol de mamica si ca ai scapat de urata aia de constipatie.
Pepsi, La Multi Ani pt voinicul Dominic!
piticasigogosica, succes cu provocarea!

Azi am fost la ctrl si verdictul a fost ca inca nu nasc. Colul e lung dar nu rigid si capul lui BB e mobil. Aveti idee ce inseamna treaba asta cu mobilitatea? E prima oara cand aud exprimarea asta...

VREAU SI EU SA STIU DE UNDE POT CUMPARA FLATULIN GEL!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 37s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

mersi chiqui
o sa incerc
hai ca sunteti grozavi cu numele.....
eu nici nu-mi mai pun intrebari pt ca da as mai incepe iar....
cred ca s-ar naste si tot nu am avea numele pregatit
asa ca ramanem la prima varianta!

mihaela
37 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

burticute si mamicute!

Ma mai prezint si eu la raport, ca de cand am nascut nu am mai intrat pe aici sa vorbesc cu voi.
In primul rand felicitari celor care au nascut! Sa va traiasca copilasii si sa fie cumintei.
Celor care sunt in stand-by le urez sa mai aiba putina rabdare si o nastere usoara!

Noi suntem bine, Andrei e un copilas tare cumintel, singura problema care o intampinam este faptul ca nu mananca destul la san (nu suge cum trebuie si mi-a facut niste rani...) si trebuie sa ii dau completare.

Cam atat va scriu acum ca deja da semne ca se trezeste si trebuie sa ii dau papica

Va pup pe toate!

Valentina, mamica lui Andrei

Mergi la inceput