Bazar pentru Gabriel-Alexandru

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Am luat de la dana_e 85.cercei+pandativ,perle cultura/rodonit (dana_e) 12 lei, roandre 12 lei (21/05/2007 : 00:11:39)

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Jasmine, la Surprize am scris mai multe persoane. Se pare ca pana la urma, cei de la emisiune au acceptat acest caz.

Din cate am mai vazut pe la tv despre aceste operatii cu celule stem, dupa operatie e nevoie de tratament si recuperare. Acesti banuti pe care ii strangem, poate o vor ajuta pe Mihaela, sa se ocupe strict de Alex, fara sa mai treaca prin aastfel de perioade de disperare ca nu are banuti pt a-l vedea pe Alex sanatos.

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Capra cu trei iezi, am vazut ca ai licitat pentru unul din produsele propuse de mine. As vrea sa ajung azi la posta, te rog trimite-mi adresa ta .
Valentina, iarta intarzierea, cu siguranta ajung in dupa amiaza asta la posta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Gata,am transferat 120RON in contul BCR de pe prima pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

lauraflo, i-am trimis adresa andei pe email.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Am achitat si eu astazi in cont 42 RON.

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am lipsit in week-end si m-am bucurat tare mult cand am citit acum ca s-au strans toti banii necesari pentru operatie.
Si eu zic sa mergem inainte cu bazarul ca sigur banii vor fi de ajutor in continuare.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Am facut si eu plata pentru produsele de la ubita. Pe chitanta de la ING scrie ca transferul se va face pe 28.06.2007 din pacate cred ca de abia maine ajung sa scanez foaia si sa o trimit pe mail.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

capra-cu-trei-iezi, cum facem sa ne intilnim pina vineri? da-mi te rog un PM ca tu am vazut ca nu-l ai activat. eu port deja in geanta jucariile. daca vrei putem sa ne vedem, imi dai banii mie si depun eu prin e-banking.

edit: sigur ca merita sa continuam bazarul, de banuti pentru Alexandru dupa operatie, sau pentru altcineva, e intotdeauna nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

liana30- te rog frumos cand pui pachetul la posta sa ma anunti, probabil va face 3-4 zile sa stiu sa merg la posta deoarece cu avizele e mai greu..., mersi.

Mergi la inceput