Bazar pentru Gabriel-Alexandru

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

dana-e, sper sa-mi scuzi indrazneala!. nu ma pot hotara, asa ca pune tu ce crezi ca merge mai bine..si mii de multumiri.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

pai asta e clientul perfect, se lasa pe mina viziunii mele, cum sa ma supar . fabric ceva in seara asta si anunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

anda,
am trimis un pm si un email referitor la oferta mea de a vinde produse flp. nu ai primit ? asteptam un semn .

un weekend frumos tuturor !
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

gata:

cercei perle de cultura si sardonyx, 10RON
http://good-times.webshots.com/photo/2530986300100203481kljnux?vhost=good-times
(deja licitat de capra-cu-trei-iezi dar daca mai vrea cineva, se rezolva)

eu voi pleca 2 saptamini incepind de vineri 1 iunie, asa ca tranzactia ar trebui s-o facem inainte. discutam pe PM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

danuta,, abia astept sa-i port. vorbim dupa ce depun banii!

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Buna!

Nu stiu daca ati aflat dar aseara la Surprize-Surprize, Alex a primit banii necesari pentru operatie. Eu va propun sa strangem in continuare banii din acest bazar, sa ii pastram in cont si daca au nevoie cand se intorc din China (eu cred ca vor avea nevoie de bani pt tratament post-operator) ii dam Mihaelei, daca nu, ii viram in contul altui caz. E propunerea mea. Daca aveti alta parere asteptam propuneri.
Felicitari tuturor celor care s-au mobilizat pt ca Alex sa aiba o viata normala!

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by danita

anda,
am trimis un pm si un email referitor la oferta mea de a vinde produse flp. nu ai primit ? asteptam un semn .

un weekend frumos tuturor !
D

BeBelusca

Danita, nu am primit nimic , imi pare rau !!
Jasmine, rapusnul e acelasi cu cel dat de roandre. Tot ce se vinde din bazar, se vor duce in contul din BCR (afisat la bazar) ca sa avem o evidenta clara.

Ma bucur din suflet ca banii s-au strans, sa dea Dumnezeu sa reuseasca operatia si sa fie totul bine. Si eu zic sa mergem inainte cu bazarul , oricum vor mai avea nevoie de bani ptr. tratamente, iar in cazul in care se iveste altceva mai urgent, ne reorientam, nu? Oricum vom dicuta si ne vom pune de acord pe parcurs.
Am fost plecata in week-end si nu am putut intra aici,acum o sa ma ocup sa mai pun lista la punct.
Multe la toate fetele inimoase si sa avem o saptamana buna.!!

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Buna!

Produsele mele au fost adjudecate de Roande.
Roande-cand ai timp trimite-mi adresa ta.Eu am avut-o pe PM (de la bazar pt Alex) dar mi-au fost sterse toate PM.

Ma bucur din suflet ca s-a reusit sa se adune suma necesara pt operatia lui Gabriel.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by anda141

Jasmine, rapusnul e acelasi cu cel dat de roandre. Tot ce se vinde din bazar, se vor duce in contul din BCR (afisat la bazar) ca sa avem o evidenta clara.

OK,astept sa primesc banii si ii voi vira in contul BCR de pe prima pagina a acestui subiect.

Ma bucur din tot sufletul ca Alex a primit banii pt operatie.As vrea sa stiu niste detalii,daca se poate.Cum a ajuns cazul lui Alex la Surprize,cine e cel care a dat banii?

Chiar daca Alex nu va mai avea nevoie de banii stransi de noi aici (desi nu prea cred) vom gasi cu siguranta un alt copilas cu probleme de sanatate,caruia sa-i dam banii.Doar n-o sa ne oprim acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Jasmine,continuam, cum sa nu?? De bani va fi mereu nevoie, daca nu pentru el, pentru altcineva.

Am uitat sa va spun, ca la cererea lui puf_micut am scos cateva produse si am adaugat altele.

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput