Mamici de septembrie - octombrie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 25
sim_stoian spune:
Am fost pe la Z in Unirea si...dati-mi voie sa va spun ca body-urile alea cu mesaje sunt si in varianta cu 6 capse
. M-am uitat si la chiosculetul de la RomBaby, avem lucruri bunicele, m-am cam suparat ca nu ma pot uita in voie pentru ca sunt asezate pe rafturi. Dar asta e. Un body e 12 ron, eu spun ca merita pt ca e bun materialul.
Sim
24+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Nana daca te rog eu frumos mai imi arati si mie pernutza aia fermecata a ta?
Crezi ca ar gasi sotiorul meu la Londra asa ceva?pupici
teo
Uite www.doomoo.be/doomoo_enbuddy.html" target="_blank">aici pernitza si scuze de intarziere. Azi chiar am avut mult de munca la servici.
A mea este exact marca din imagine. La magazin am vazut ca mai aveau o marca, invelitoarea era din bumbac, si se deforma, se facea lesinata.
Asta a mea are un material ca de stretch care se deformeaza dupa cum te asezi pe ea, dupa care revine la forma initiala. Este o minune!
Nana,
22+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
danielle02 spune:
gabriela daca am burta mare poate nu mor lasa astia sa zbor,dar sa iti zic ceva,mi-a crescut burta in 2 saptamani cat nu mi-a crescut in 5 luni.mi-am cumparat sambata o pereche de pantaloni si azi cand i-am probat iar,nu ma puteam incheia de burta.serios...
m-am apucat de ras si l-am sunat pe sotul meu sa ii zic,iar trebe sa imi i-au pantaloni.daca continua tot asa...nus unde o sa ajung ![]()
carpatina

eu am aterizat de la coafor.m-am facut frumoasa 
bebe ma lasat in pace azi.nu a mai miscat asa mult.
danielle
21+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Annisia, pai eu nu iau vitamine, dr meu e pe cealalta conceptie, fara vitamine.E adevarat ca avea, si analizele perfecte, perfecte.
deci nu stiu daca ala din elevit e suficeint, logic asa ar trebui sa fie.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Asa si eu. Dupa ce mi-au facut analizele, mi-a spus ca totul e ok , mai putin fierul, drept ptr care mi-a dat sa iau doar suplimet de fier, o tableta de 100mg/zi. O iau eu cu vitamina C efervescenta ca am citit ca asa se fixeaza mai bine. Cateodata renunt la vitamina C si iau fierul cu un pahar de suc de portocale si bineinteles, fara lactate inainte si dupa cu 1 ora jumate, 2 ore.
Sincer cred ca Annisia o fi pus kg si din cauza vitaminelor care-i dau pofta de mancare dar si pentru ca sta acasica si nu are timpul ocupat cu ceva. Ca eu cand sunt acasa am doar o mare problema: ce sa mai maninc?
Nana,
22+
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Andries
NanaMotoc sa vezi ce am patit eu la sarcina lui Victor in luna a saptea, Victor s-a proptit cu "ceva" (picior, cap, nu stiu ce) fix pe traseul unor nervi care controleaza miscarea piciorului, de ajunsesem schioapa, nu mai puteam sa folosesc stangul, il taram dupa mine si fiecare pas era un chin... cumplit a fost vreo 3 sapatamani pana si-a schimbat pozitia... si la nastere acelasi picior mi-a intepenit de la epidurala vreo 2 zile... dei se poate si mai rau.
Andries
Uff, saracutza de tine. Sper din suflet sa nu patesc si eu asa ca imi inchipui ca a fost groaznic pentru tine.
Nana,
22+
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Flavia_Hurducas spune:
Hallo
!
Mi-am vazut si eu minunea luni, timp de o jumatate de ora. Mi-a spus din nou ca este fetita, asa ca am indraznit sa pun si eu caruciorul roz la semnatura. Sper sa nu apara schimbari intre timp.
Bebelina era tare sportiva si la sfarsit si-a pus o mana sub cap, de parca vroia sa stea la plaja.
Dr. mi-a spus ca dupa ce fac si morfofetala nu o sa mai cheme asa de des, adica ounar, fiind a doua sarcina si fiind fara probleme. Dar nu sunt asa de incantata, pt. ca abia astept de fiecare data intalnirea cu bebelina noastra.![]()
Am si ceva masturatori:
CRL: 11,66 cm
FL: 2,43 cm
AC: 11,5 cm
HC: 14 cm
BPD: 3,78 cm
Greutate: 195 g
Dua masuratori DPN este 21.10, iar dupa UM 20.10. Foarte apropiate.
Desi stiu de caum ca voi fi programata cu o sapt. inaint (poate chiar doua), fiind cezariana.
Flavia 18 cu
si
Stefan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
tzuc spune:
unde gases si eu un site cu semnificatia numelor?
Annisia..esti pe receptie?
deja m-am gandit la nume dar trebuie sa verific cev ainainte s ava spun..
revin
17s+,
cu codite
"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha
Sabina spune:
cu google ![]()
http://www.google.co.uk/search?q=baby+names&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
tzuc spune:
am fost astazi la dr. cu rezultatul la TT, totul OK.mi-a zis ca in sapt. 24 trebuie sa fac dozare cu anticorpi pentru incompatibilitate de grupa (eu am 0.1 si sotul A2).
a facut cineva asa ceva sau ati auzit? ce inseamna dozare de anticorpi?
17s+,
cu codite
"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha
Gabriela77 spune:
Vezi, Dani? Ti-am zis eu ca asa se va intampla…Te vei trezi dintr-odata cu burtica! Bravo! Sa vedem, sa vedem burtica!
Bravo, Flavia, felicitari pt fetita!
Roxana, sper sa nu te chinuiasca aia prea tare! Hai, rezistaaaaaaaa!!!
Sim, da' stiu ca te-ai pus pe cumparaturi!
Pup
Gabriela,
22+
Sara Medeea