Mamici de septembrie - octombrie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 22
Annisia spune:
Fetelor, ia sa imi spuneti voi acum daca sunt eu nebuna. Eu cand imi sug burtica, vad cum ii bate inima lui bebe. Se vede pur si simplu cum se lasa si se suie, exact ca o inimioara. Sau nu stiu ce este, dar e ceva ritmic ce misca acolo. Ia bagati impresii acilisa!
Bebe Yannis in evolutie
tomasa spune:
Annisia, te inteleg si eu sa stii. Credeam doar ca ai de gend sa o tii asa, numai pe fructe si legume pana nasti, fara vitamine, etc. Acum ca am inteles ca o faci o perioada ca sa te simti mai usurica mi se pare ok. Eu nu sunt adepta mancatului mult si greu, mereu am pledat pt. calitate in defavoarea cantitatii si nici eu nu tin sa ma ingras. Cu siguranta e mai greu sa nasti si sa-ti revii dupa nastere daca pui prea multe kg in sarcina, dar tot la fel de important este si sa te hranesti diversificat. Dar stii si tu toate astea, sunt convinsa.
Oricum eu ti-am vazut pozele si nu pari grasa, ai maini si picioare subtiri, pari inaltuta asa ca sunt convinsa ca e mai mult o senzatie. Si tot senzatie e si asta cu bb care sta sa iasa. Nu iese el, fii pe pace, e bine ancorat acolo, protejat de colul tau bine inchis. Probabil sta cu piciorusele in jos si sinti miscarile acolo, sau e capsorul care sughite
.
Cu retentia hidrica este mai rau si trebuie tinuta sub control, dar tot acest surplus de apa se va elimina dupa nastere. O sa vezi ca te vei desumfla ca prin minune. Lichidele nu trebuie reduse, dar nu mai papa nimic sarat, ca sa nu favorizezi retentia (aici recunosc ca stau bine doar la teorie, mananc ingrozitor de sarat si nu ma pot abtine
, rusinik mie). Hai nu fi tristuta, mai e putin si toate grijile de acum (ca toate le avem intr-un fel sau altul) vor fi amintire. 
Edit: acum am citit intrebarea ta dar habar n-am ce sa-ti spun. nu stiu ce ar putea fi, inimioara totusi nu cred sa fie, dar cum eu burta n-am curaj sa mi-o sug, nu ma bag la scris impresii ![]()
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
19+
Sabina spune:
aoleu, Tomasa......eu la Sofia exact asa am patit.Am luat 10 kile in primele 6 luni si dupa aia inca 3, 4. maxim 14 in total. Si am mancat, serios ca am mancat, dar totusi ea a fost micuta....
bine, a fost lipsa de lichid, iar asta cu toate vitaminele si halellile din lume nu se putea schimba, cauze total necunoscute....acum am luat cele 10 kile deja in 5 luni jumate
(ma rog, 9 si putin, da le rotunjesc ca sa-mi fie rusine) Dar sper ca cele 3 saptmani de inot la mare sa ma dea nitel inapoi, eu de obicei la mare slabesc cate 2,3 kile, acuma daca m-as mentine sau as da jos unu ar fi extraordinar. Sper asta pt ca eu inot cam o ora pe zi minim, acuma sper sa cresc la pana la 2 in ultimele zile , bineinteles inotate in reprize de 15- 20 de min.
Annisia, daca erai vegetariana e greu....stai sa ma gandesc, Tofu iti place?
daca tot esti pe legume si fructe ca asa iti pica bine, ia vitaminele in continuare :)
si eu pe caldura asta ma impac greu cu carnurile. mananc salate cu branzica si ou tare ca proteine.
N-am luat inca fierul, dar de azi incep.
Cristina, bafta la eco!!
Sabinutza mica...ce frumos!!! si eu mi-am dorit f f mult fetita la prima sarcina!
pinacolada, felicitari si tie pt nazdravanul nr 2!
Nana, tu cand vii exact? ca eu pe 20 iunie plec la mare pt 3 saptamani.
ma duc sa vad ce-mi face fata, s-a dezbracat la nudu gol si tipa dupa mine sa vin la ea in camera.Eu tocmai ma asezasem pe fotoliu(azi am mers spe jos aproape toata ziulica...)si i-am explicat cat am putut eu de frumos ca efectiv nu pot sa vin....si ea a inceput sa boceasca, dupa care acuma e o linstie suspecta. Am 2 variante: doarme sau face o boacana mare mare de tot![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
moldoveanca spune:
Nana daca te rog eu frumos mai imi arati si mie pernutza aia fermecata a ta?
Crezi ca ar gasi sotiorul meu la Londra asa ceva?pupici
teo
Annisia spune:
Da, si eu manac ingrozitor de sarat. De la asta e? Mi se pare ca mancarea nu are farmec fara sare... Ai mei mananca fara si parca mesteca iarba ceva, ca gust ioc...
Bebe Yannis in evolutie
sim_stoian spune:
De la sare e, Annisia. Mai redu cantitatea de sare, ca e nasol sa mananci total nesarat.
Sim
24+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Annisia spune:
Sabinuta, fierul trebuie luat separat sau e suficient ala din Elevit Pronatal? Mie nu imi dete medicul sa iau. Nici de vitamine nu imi spunea, daca nu intrebam eu. Analizele mi-au iesit foarte bine. Mai putin glicemia, pentru ca nu prea sufar dulciurile. Ma obliga al meu sa mai bag o prajuturica, ca i-a spus Nayel... Imi ia ciocolata cu baxurile si eu o dau la catei...
Eu ma duc acum sa il iau pe al meu de la gradinita, ca sa mai bananim prin oras... Sa fiti cumintele, bine?!?
Bebe Yannis in evolutie
Sabina spune:
si eu am renuntat complet la sare.Ba si branza o pun la desarat.Mananc asa, ca ierbivorele:)))), dar eu sunt predispusa la retentie si fara sarcina, plus ca am vreo 2 vene la picioare mai inflamate asa, a zis doctoru ca nu-s varice, dar sa am grija, sa nu stau in picioare si sa ma misc cat pot.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
gema spune:
Anissia nu esti singura care are impresia ca bebe vrea sa iasa..............uneori am impresia ca misca exact in........."dansa" si imi este teama ca a scos deja un piciorus afara.
Mentionez ca eu nu sunt grasa am luat doar 5 kg si am 23 de saptamani de sarcina, deci nu-ti face probleme din pricina asta. Sigur nu faptul ca ai burta mare este motivul. Avem cred eu bebei mai agitati, sper sa nu fie nerabdatori sa iasa...........sa stea acolo pana la termen. NU?????????
Sabina spune:
Annisia, pai eu nu iau vitamine, dr meu e pe cealalta conceptie, fara vitamine.E adevarat ca avea, si analizele perfecte, perfecte.
deci nu stiu daca ala din elevit e suficeint, logic asa ar trebui sa fie.
Sabina si