Mamici de septembrie - octombrie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 11
tomasa spune:
Roxana, offf, imi pare tare rau. Si eu am sinuzita si cu siguranta o am tot de la raceli incorect tratate, insa macar nu mi-a facut probleme in sarcina. In viata normala, de negravida mie mi-a mers super bine tratamentul cu Sinupret pastile in priza de cate 2 si concomitent Actifed cate 1 pastila.
Imi dau seama cat iti este de greu, sa mai ai si fetita bolnavioara in acelasi timp. Noi suportam cum suportam, dar sa-i vedem pe ei asa ne rupe inima. Sanatate multa si pupici pt. amandoua!!!
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
19+
Roxana_G spune:
Carpatina, tacerea era de la lipsa. Lipsa de acasa ca am haladuit la doctor si dupa papuci, si lipsa de internet. Iar pe zapp!
Annisia, vad ca ti-ai revenit draguta, ma bucur, ca asa mai inveselesti si lumea asta deprimata sau necajita de pe aici. Ma gandeam la numele BB-ului tau. Eu zic sa te pui bine cu berbantul tau, ca pana la urma el se duce si declara si cine stie cu ce te trezesti. Eu sincer am avut ceva emotii la Alex, desi hotarasem amandoi ce si cum, pana am vazut certificatul ala. Eu da sunt cu probleme, m-am cam saturat si imi vine sa fug in lume. La serviciu nu am rezolvat nicicum, adica am trantit ca sunt bolnava si sa ma scuteasca. Mai mult...Ce sa zic, ca azi ma vazu sefu cand am dus concediul si m-a ignorat cu siguranta intentionat. Dar asta este, decat scandal mai bine asa.
Tomasa, felicitari pentru analizele bune. De ce iti trebuia tie testul asta? Ai zis tu ca faci asa ceva? Mie de ce nu mi l-a dat nimeni? Cat despre sinuzita, problema e ca nu am voie antiinflamator. Asata e!
Ali, hai ca nu a fost asa de rau, orice ai zice. Intepatura nu a fost chiar asa nasoala inteleg, ce e drept si pe mine m-a durut la smuls acul ala. Bine ca esti ok, BB e ok, stai cuminte vreo cateva zile si cand vei avea rezultatul bun ai sa vezi ca este doar o istorie si o sa ti se para si tie o nimica toata.
Si nu te agita cu gauricile, ca ai numai una in plus. ![]()
Sabina, sa iti porti sanatoasa achizitiile. Vreau si eu niste papuci din aia, dar pe portocaliu sau bej. exista?
Rox
24+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
tomasa spune:
Iuli, te-am vazut si eu dar n-am reusit cu linkurile din semnatura. Nu stiu de ce. A trebuit sa intrui pe capitolul trecut unde ai dat link catre lucrusoarele lui bb. Esti frumoasa intr-adevar, n-au mintit fetele. 
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
19+
tomasa spune:
Rox, nici eu n-am facut analiza asta la sarcina trecuta, fiindca n-a fost nevoie, asa cum probabil nu este nici la tine. Acum, la analizele uzuale mi-a iesit glicemia cam mare pt. o gravida si ginecologul n-a vrut sa riscam un diabet gestational nedescoperit. A fost neplacut dar macar m-am luat de grija.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
19+
Gabriela77 spune:
Of, Roxana, asta iti lipsea...Ei lasa ca e tare fata si trece ea si peste sinuzita asta obraznica!
Sanatate multa tie si lui Alex!
Gabriela, 22+
Sabina spune:
Tomasa, ma bucur ca ti-a iesit bine analiza!!
Ali, stai calma ca o sa fie bine.De ce nu iti da rezultat din ala in trei zile? Fish parca?
rox.....fara comentarii.Imi plange inima pt voi :(((
uite site de scholl in Romania
http://www.scholl.ro/A/home.asp
cica au si bej
http://www.scholl.ro/A/sandals/product.asp?class=445
incearca sa-i contactezi!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
danuta36 spune:
Tomasa la primele analize,facute parca pe la 8 saptamani,mi-a iesit glicemia 108,dar dr. a zis ca nu e o problema.Am ramas pe ganduri

Roxana va doresc multa sanatate tie si fetitei tale si sa va faceti bine cat mai repede
Roxali ce curajoasa ai fost!Eu cred ca faceam cu nervii dac-ar fi trebuit sa trec printr-o asa experienta...
Oana Alina bafta la TT!rezultatul sigur va fi bun.
crishtina spune:
Roxana la Zara am vazut saboti comozi sau sandale...cu talpa subtire si dreapta si fel de fel de bretelute si marimi mari. Cred ca sunt magazine si in Romania. Daca gasesti sigur te'ai bucura.
22+ 
ramonaiani spune:
Dupa un somn binemeritat, ma infatisez si eu. Am citit din urma, si Carpatina intreba unde ne botezam copiii. Noi am facut nunta in tara - si a fost un tam-tam mult prea mare, asa ca am decis sa botezam copilul aici. Mai ramane sa gasim nasi
pt ca cine ne-ar place noua sa fie nasica e chinezoaica, si n-are nici in clin nici in maneca cu religia ortodoxa :D
22+ 
Happiness_4_us spune:
E Zara in mallul ala nou din Militari. Sper s anu ma aberez, ma refer la zona. E langa Cora. Am fost eu anul trecut, doar ne-am intalnit cu fotografii de la nunta sa ne luam pozele si pana au ajuns ei, noi am dat o tura.
Imi pare tare rau mai Roxule ca ai probleme cu sinuzita. Stiu bine ce inseamna asta, ptr ca si eu am si ma chinuie de ceva ani buni. Sper din suflet s ate faci bine si tu si piticutza de Alex.
Pupicei pentru amandoua. 

Nana,
22+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!