Mamici de septembrie - octombrie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 12
Sabina spune:
aaah, Roxule, si eu am fost la Mother Zone.
Aratam groaznic in pantalonii lor:(
si in fuste.
Si bluzele nu mi-au placut:(((
dar de la ei mi-am luat sandalutzele:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
sim_stoian spune:
Am ajuns si eu acasa in sfarsit.
Am fost la Bucuresti Mall sa vad care e treaba pe acolo. Concluzia:
- la magazinul Z am vazut niste body-uri simpatice tare, albe, de bumbac, inscriptionate cu mesaje de genul: Eu si mami il iubim pe tati, S-a nascut un print, Mami e cea mai frumoasa
. Pret: 18 RON. Avand in vedere ca bumbacul mi-a placut, merge.
- la Mothercare nu mi-a placut nimic, plus ca erau niste scoruri de era sa pic pe acolo.
- in aripa noua e Debenhams si are raion pt bebelusi. Am vazut niste costumase si rochitele frumoasa, preturile erau destul de maricele, dar mi-au placut unele lucruri si probabil ca o sa iau ceva de acolo.
In rest...nimic interesant.
Bine ca am reusit sa ma epilez pt ca vineri am programare la dr si nu vreau sa il sperii
.
Gata, ma duc sa ma odihnesc.
Paaaaaaaaaaaaaa!
Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Am revenit pt ca am uitat sa mai spun ceva. Am intrat la s'Oliver si m-am oripilat cand am vazut un tricou pe care mi l-am luat din Austria cu 5 EUR la pret de 70 RON. Mi se face greata. Plus ca si hainele pt bebelusi erau mult mai faine si mai ieftine acolo. Si nu mai am cum sa ma duc pana nasc
. Abia vara viitoare poate ne programam vreo excursie la Viena.
Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Happiness_4_us spune:
Sim, sa stii ca si aici preturile la Debenhams sunt mari, insa pentru copii au niste lucruri superbe.
Unele sunt de calitate, cum sunt cele de la Rocha, dar altele nu prea.
Magazinul Z este al Andreei Esca din cate stiu eu. Au lucruri frumusele insa tot scumpe, ptr Ro ma refer.
Nana,
22+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Sim, sa stii ca si aici preturile la Debenhams sunt mari, insa pentru copii au niste lucruri superbe.
Unele sunt de calitate, cum sunt cele de la Rocha, dar altele nu prea.
Magazinul Z este al Andreei Esca din cate stiu eu. Au lucruri frumusele insa tot scumpe, ptr Ro ma refer.
Nana,22+
Razvan Andrei
In asteptarea lui![]()
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Da, erau scumpe la Debenhams, dar unele lucruri mi-au placut.
La Z meritau banii body-urile de care spun. In rest, aveau mai multe lucruri pt fete, asa ca nu pot sa spun nimic de preturi.
Sim
23+
StefanAsa creste bebe
Poze
Roxana_G spune:
Carpatina, pai atunci am sanse sa gasesc si la nemti ceva. Numai ca se cam amana plecarea mea ca am un examen exact la inceput de iunie.
Tomasa, il intreb si eu pe Badiu joi de glicemia asta. Eu aveam 60 cred la analiza aia din trim I. Insa el mi-a zis ca daca nu am facut la prima sarcina diabet gestational, nu prea sunt sanse sa fac acum.
Gabriela,
vorba aia, bucurosi le-om duce toate
Sabina, sarumana de linkuri. Am si vazut una alta pe acolo, insa in ce magazine le gasesc? Ca in farmacii au numai din cei de babe.
Danuta, multumim, numai bine si tie.
Crishtina, aici la Zara nu au chestii comode, numai incaltaminte mai simandicoasa si incomoda.
Nana, ne facem bine, promit.
Stiu de Zara ala, insa zau daca au vreo incaltaminte comoda pe acolo.
Sabina, cum naiba nu am vazut sandalele acolo? Ca mi-a aratat tanti aia incaltamintea.
Simona, legat de body de la Z, iti zic eu parerea mea. Mie nu mi-au placut deloc colectia asta cu mesaje. In primul rand nu cred ca au in 6 capse si ptr nou nascut acelea sunt cele mai comode. Mai greu sa le bagi pe cap. In plus cele cu mesaje pe ele sunt ciudatele ca marimi, adica f inguste. Nu inteleg de ce. Dar fie-mea este super slabuta pentru varsta ei si totusi de abia ii bag maieurile alea pe cap, ca sa nu mai zic ca la body ii fortez mainile sa intre. Asa ca, daca vrei din acelea, ia marime mai mare, eventual de 3 luni. Calitatea este buna insa. Dar vezi ca au unele simplute, tot la Z, si nu e problema cu marimea.
Rox
24+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Roxana_G spune:
Simona, m-ai desumflat, ca eu abia asteptam sa merg la S Oliver. In alte tari au super preturi. Offf! Voiam si pentru mine. Nici nu stiam ca au si pentru copii la noi. O sa bag un ochi...dar daca au preturi mari....Daca vrei ceva pentru BB de la ei si macar ai cat de cat idee ce anume, poate iti aduc eu din Germania. Asta cand o sa plec, cred ca mai aman putin plecarea, voi vedea. Insa oricum undeva prin iunie. Si sunt cu masina, deci nu e mare lucru sa aduc cateva lucruri in plus de BB, oricum iau si pentru BB Andrei.
Rox
24+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
tzuc spune:
Va multumesc mult pentru urari, e ff frumos sa primesti asa multe felicitari 
astazi am chefuit un pic la birou cu colegii..vro' 40 persoane..primit cadouri si flori multe.. m-am simtit ff bine.
acu' sunt numai cu dragutul meu sot (impropriu sot, nelegitim, inca)si incerc sa stau treaza putin cu el, desi sunt foarte obosita si in curand pic in freza...si aveam ganduri marete la o seara romantica 
care cred ca esueaza 
vad ca sunteti in verva si ma bucur nespus...
ma retrag in vastele apartamente la nani
17s+,
cu codite
"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Simona, m-ai desumflat, ca eu abia asteptam sa merg la S Oliver. In alte tari au super preturi. Offf! Voiam si pentru mine. Nici nu stiam ca au si pentru copii la noi. O sa bag un ochi...dar daca au preturi mari....Daca vrei ceva pentru BB de la ei si macar ai cat de cat idee ce anume, poate iti aduc eu din Germania. Asta cand o sa plec, cred ca mai aman putin plecarea, voi vedea. Insa oricum undeva prin iunie. Si sunt cu masina, deci nu e mare lucru sa aduc cateva lucruri in plus de BB, oricum iau si pentru BB Andrei.
Rox24+
si Alexandra Maria(10.02.2004)
Nu am vazut pt copii la s'Oliver. Ma uitasem pt mine pt ca imi luasem mai multe lucruri de la ei in Austria si mi-au placut. Daca mai intrebi multe
daca nu vor sa le iei ceva, o sa va trebuiasca remorca la masina Acum...legat de capsele alea de la body. Explica si tu pt o nestiutoare cum e treaba cu cele 6 capse. Sincer sa iti spun, nu mai stiu daca se bagau pe cap sau aveau capse. Ce sa fac si io daca nu am experienta. Mie mi-a placut materialul.
Sim
23+
StefanAsa creste bebe
Poze
toma_lly spune:
salutare fetelor,
na ca am intrat si eu seara pe forum ca in general intram numai in timpul zilei, pana la ora 16 de la serviciu ![]()
Roxana multa sanatate !
Tomasa, Mandarinutza multumesc ca apreciati numele bebelinei 
eu sunt complet de acord ca fiecaruia ii plac unele nume, altele nu; fiecare cu gusturile lui nenica ![]()
Iuli ti-am vazut si eu pozele 
Sim, multumim pentru informatii ! Stiu si eu body-urile de la Z, nepotelul meu are unul "eu si tati o iubim pe mami", foarte haios; magazinul Z este al lui Alexandre Eram, sotul Andreei Esca
TOMITZA
23+ cu
Natalia Ioana
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005