Mamici de septembrie - octombrie 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Roxana, ia uite aici:
http://www.baby-walz.com/neu/SyEngine.php?Act=50086&Do=50077&_SSL=0&pRubrik=272297
s'Oliver pt bebei

Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pai uite care este parerea mea legata de body, dar e bine sa mai opineze si alte mamici, ca stiu ca fiecare vede lucrurile diferit. Eu bpdy in 6 capse am recomandat si pentru finele mele, una a apreciat, una a zis ca erau mai bune cele de bagat pe cap.

Deci body in 6 capse sunt cele care se deschid de tot, nu se baga pe capsor (au 2 pe dedesubt, 2 jos si 2 in fata). Mie mi s-a parut usor sa o imbrac asa, puneam body sub ea si inchideam usor capsele. Mi se parea mai greu sa ii ridic capul si apoi corpul sa o inchid. Sigur, schema asta merge pana la maxim 6 luni, ca atunci ei se foiesc rau si nu ii mai faci asa usor sa stea intinsi si nemiscati sa ii imbraci. Dar pentru primele 3 luni cand abia isi tinea capul, si mai ales la inceput cand eram mai nesigura in manipulare, mi s-a parut mai comod sa am bluze cu capse.

Rox 24+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

uite aici un site cu hainute pentru copii, dar mai mult pentru copii mai maricei www.hainute.ro/" target="_blank">haine copii

TOMITZA 23+ cu Natalia Ioana

lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Pai uite care este parerea mea legata de body, dar e bine sa mai opineze si alte mamici, ca stiu ca fiecare vede lucrurile diferit. Eu bpdy in 6 capse am recomandat si pentru finele mele, una a apreciat, una a zis ca erau mai bune cele de bagat pe cap.

Deci body in 6 capse sunt cele care se deschid de tot, nu se baga pe capsor (au 2 pe dedesubt, 2 jos si 2 in fata). Mie mi s-a parut usor sa o imbrac asa, puneam body sub ea si inchideam usor capsele. Mi se parea mai greu sa ii ridic capul si apoi corpul sa o inchid. Sigur, schema asta merge pana la maxim 6 luni, ca atunci ei se foiesc rau si nu ii mai faci asa usor sa stea intinsi si nemiscati sa ii imbraci. Dar pentru primele 3 luni cand abia isi tinea capul, si mai ales la inceput cand eram mai nesigura in manipulare, mi s-a parut mai comod sa am bluze cu capse.

Rox 24+

Eu votez pentru acest tip de body. Stiu de la nepotelele mele cat de practice erau. In plus, nici nu dezbraci de tot bebele sa i se faca frig, asta in caz ca e iarna sau nu e asa cald. Mie una mi se par ideale pt bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Roxana, penrtu sinuzita de sarcina eu folosesc cu succses Sinupretul! Mie imi place cum functioneaza si in cazul ilincai cand e infundata!
In privinta body-urilor, un DA mare pentru cele cu 6 capse, dar am vazut ca nu prea se gasesc, cel putin in Cluj!

O seara linistita sa aveti!

Raluca 17+ si mami de Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Tomitza, sunt chiar dragute si unele merg si pentru Alex. Am vazut putine pentru bebelusi.

Apropos de marimi hainute, alta problema pe care am avut-o eu cu Alex, nascuta la 3.650gr - destul de mare, a fost nu a purtat mai deloc haine de nou nascut pentru ca au ramas mici. E adevarat ca asta s-a intamplat pentru ca ea a fost maricica, asa am prietene ale caror fetite au purtat haine de o luna pana pe la 3 luni. Oricum, ideea era ca, poate ar fi util sa luati si haine de o luna si nu neaparat marimea zero. Cam acelasi lucru si la Pampers, cele de nou nascut chiar nu merg foarte mult.

Rox 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Bai, m-am enervat. Am intrat pe site la Baby Walz ca sa vad daca pot sa comand pe net. Daaaaaaaaaaaaaaaaar Romania nu e listata intre tarile in care livreaza. Asa ca le-am scris un mail ca sa ii intreb daca va fi inclusa in viitor.

Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Imi place de voi mamicutelor!Ce de cumparaturi mai faceti...
Noi mai avem de asteptat 13 zile,pana le eco.Apoi,daca ne va arata bb,vom stii si noi ce culoare sa cumparam hainutele.

In rest,lucru,acasa..si tot asa.Azi m-a intrebat sefa pana cand am de gand sa mai lucrez.I-am zis ca daca ma duc de acolo direct sa nasc,pe mine nu ma deranjeaza.A inceput sa rada.Pai decat sa stau acasa...prefer sa lucez.

TZUC .

berarpiri19+

berarpiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

Fetelor ma chinui cu niste arsuri nu ma lasa sa dorm..imi arde gatul…astea is normale? Ce remedii stiti? Ati pomenit de rennie …astea sunt pastille prafuri? Daca tot n-am somn am ajuns la zi cat de cat cu cititul…aveti spor nu gluma. Vad ca ati inceput cumparaturile pentru bebei…eu inca is pe nicaieri nu prea stiu nici ce nici de unde sa cumpar.(poate fetele din .de imi dau idei de ceva magazine). Saptamana viitoare sper sa aflu si eu culoarea caruciorului .
Felicitari Gpreda75 pentru fetita. ( primele 10 mesaje ale tale fiind moderate apar mai tarziu si numai intarziatele ca mine mai apuca sa le citeasca )
Apropo nu cred ca am mancat vreodata papanasi ,nu stiu ce is dar atata ati pomenit de ei ca mi pofta :))) si pozelee yaaammmi…..cu arsuri cu tot parca as manca ceva :)))))
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Simule, cu frumuselul ma bag si eu. Dar cumintel sa nu te aud. Eu vreau un zombie sa ma tina in priza toata ziulica si toata nopticica. Nu suport copiii cuminti. Vreau sa am ce sa ii povestesc cand mai creste. Eu cand ii intreb pe ai mei imi spun o gramada de pozne pe care le executam si ma amuz ingrozitor (ma rad eu de mine...). Asa vreau sa fie si bebeii mei - zapaciti si cu multa personalitate.

Bebe Yannis in evolutie

mda, Annisio voi salva citatul asta si sa te aud eu la anul ca te vaiti ca nu-ti sta locului kupilul ca-ti vopseste peretii, iti strica hainele si-ti arunca fardurile la gunoi.

Andries

Mergi la inceput