Patut.....de care??

Patut.....de care?? | Autor: carmenutza

Link direct la acest mesaj

Poate ma ajutati si pe mine cu un sfat...
sintem in faza in care cautam cu disperare patut intrucat bb se va naste in cateva saptamani si nu stim ce sa alegem..am vazut atatea modele...Noi parca am opta pentru patutul de plasa, acela care face si tarc si se strange intr-o geanta de voiaj...numai ca nu prea stiu...la genul asta de patut mai trebuie de saltea? cat este de comod pentru bebe?...de indicat?

Sint mai buna cele de lemn, sau nu neaparat?

Va rog mult sa-mi raspundeti ptr. ca trebuie sa ne hotaram repede.

Multumesc...

carmen

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Noi am optat pentru un patut care se poate strange, care poate fi folosit si ca tarc. Dupa parerea mea este mai practic, poate fi utilizat si in calatorii, iar dupa ce creste copilul poate fi depozitat usor, fara sa ocupe spatiu. I-am luat si o saltea din iarba de mare.
Problema este ca nu prea doarme copilul in el. Prefera patul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

si noi avem patut cu plasa cu doua etaje. etajul de sus l-am folosit pana pe la 6 luni cand a inceput sa se ridice in funduletz. Noi nu am luat saltea si nici nu am simtit nevoia.

PS. Mara doarme singura in patutul ei si in camera ei de la inceput.

Nastere usoara si un bb ssanatos!

bubi

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

buna

noi le avem pe ambele - acasa de lemn, la buni patut pliant pe care-l folosim si cand plecam din buc. pentru ca ne mutam des de acasa la buni ne era greu sa-i mai mutam si patutul (oricum mutam juma de casa!) iar mie mi-a placut f. tare sa aiba la ea in camera un patut clasic de lemn...

si da, doarme singura la ea in camera si acasa si la buni!

mada si mara (aproape 2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doina spune:

noi avem patut clasic din lemn si sunt multumita, ea adoarme la mine-n brate apoi o pun la ea in patut. La soacra mea are un patut de plasa si e groaznic pentru spatele meu! cred ca daca nu ai nici o problema cu spatele poate ar fi indicat un patut de plasa, e usor, e transportabil, il va folosi si ca loc de joaca, ai multe avantaje, singurul minus -cred eu- este ca e greu de manevrat bebelul, mai ales daca e ca a mea - 11 kg...

Doina&Carlita-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponicid spune:

Eu am patut tarc din acela pliant.
Era dotat cu o salteluta de vreo 3 cm grosime, un pic buretoasa.
Cand fetita a inceput sa se ridice in fund si sa se agate, salteluta respectiva se indoia si copilul mergea ca in strachini. Am luat un blat de lemn, l-am croit dupa fundul tarcului si apoi l-am invelit intr-o patura groasa si in salteluta tarcului. A rezultat astfel o salteluta destul de dura. Intr-un fel fetita mea doarme pe scandurica. Si sa vezi ce spate drept are.
Tarcul are si o usita care se inchide cu fermoar pe care in timpul cat ea nu doarme sta deschis. Astfel, poate intra sau iesi cand doreste.

Daniela, mamica de Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

Noi am ales patutul de lemn clasic ptr. ca eu mi-e mi-a placut f.mult si asa am .... altul nu imi trebuie ptr ca noi nu dormim la nimeni doar acasa .....sf.meu este sa-ti iei un patut pe care sa-l folosesti cat mai mult si sa fie si cat mai comod si ptr bb....nastere usoara...Delia si bb-ul Sebastian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Cel mai bine e de amandoua, dar sunt cam scumpe... Noi am luat unul din lemn mai lung, la care vom da gratiile jos si va ramane pat "tineret" pana ... va ajunge la 1,50 sau cat e ala de lung. Avem si din plasa, pe care il luam cu noi in deplasari, dar mie nu mi se pare la fel de comod, cel putin din ce vad eu la ea. Dar daca vreti sa va deplasati asta din plasa e f bun, mai ales daca acasa ii mai puneti o salteluta ca e cam tare fara.

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Da, este bun patutul care l-ai ales tu, dar trebuie cumparata si saltea. Ziua poti sa iei salteaua si sa-l intrebuintezi ca tarc (cand va mai creste bebelusul).

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Noi avem si patut clasic din lemn care a costat 2.800.000 si tarc ( 2 mil.), pe acesta din urma il luam cu noi cand plecam pt. mai multe zile.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Noi am optat pentru un patut clasic din lemn cu saltea din iarba de mare, pentru ca e ceva mai mare decat cele pliante cu plasa si ne-am gandit ca o sa-l folosim pe termen mai lung. Dar e intr-adevar mai practic cel care se pliaza si il puteti lua cu voi. Nu stiu daca se poate folosi si fara saltea, dar cred ca da, avem prieteni care il cara cu ei peste tot si presupun ca nu se incarca si cu salteaua. Il puteti folosi si ca tarc, mai tarziu si cand va incepe sa se apuce de marginea patului si sa se ridice in picioare (pana cand capata un echilibru ceva mai stabil) mai scutiti niste vanatai. Dezavantajul e ca nu e la fel de inalt si de incapator ca cele de lemn (sau cel putin n-am gasit noi unul).

Mergi la inceput