Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 6
Dia1609 spune:
flore< bebinuta< deci veniti maine in botanic?
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-5-a
Laura13 spune:
donia stai un pic ca nu pricep... pai eu deja masa de la 10 aproape am inlocuit-o cu mar ras+para+cereale, dupa care suc de fructe. e drept ca inca mai suge dar fff putin. am facut rau???? nu trebuia inlocuita? ca sotii capraru asa zic!!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Ktrinel spune:
eu nu vad rostul sa pui si cereale in legumele cu carne, ii si modifica gustul...poti sa le dai separat la masa urmatoare.
eu fac cu blenderul tot amestecul (legume si carne de pui).
quote:
Originally posted by roxanica2006
Laura, noi bem deocamdata doar 60 ml suc de mar. referitor la piure am inceput direct cu piure de legume, noi suntem mai mititei, iar supica nu aduce mare aport caloric.
Aura, ce cantitate de piept de pui ii dai lui Bubu??
Intrebare pentru fetele care dau deja carne bebelusilor: mai amestecati piureul de legume si carnita cu cereale sau carnea ii da consistenta necesara si nu mai e nevoie de suplimentul de cereale?
Noi nu mancam inca piept de pui, dar legumele le amestecam cu lapte si cereale... tot pentru ca suntem mititei si nu ne permitem o simpla masa de legume. Cu faina de cereale e mai satioasa.. Ma intreb daca sa mai pun cereale si la masa de carne??
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006
Donia spune:
Elisa de daphna
Eric de a_deju
Alex de roana
quote:
Originally posted by flore26
donia sa inteleg ca nu trebuie sa o dau cu crema cu factor de protectie?
FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)
Eu asa am citit din mai multe surse, ca pana la 6 luni se absorb prea multe chimicale prin piele. Eu am decis sa nu ii dau lui Cristi deocamdata, are 5 luni asa ca mai avem o luna de asteptat.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Ktrinel spune:
fetele, sper ca ikea sa fi adus in romania lucrurile alea bune si durabile (daca exista) si sa fi lasat prin alta parti pe celelalte mai slabe ...eu imi amintesc ca in tara erau magazine mult mai ca lumea de mobila ...ce s-a intamplat cu ele? sunt prea scumpe?
dianocica, hai sa iti zic ca o sa mergem si noi la referendum pt Basescu...acu ma vezi, da? stiu eu ca esti sensibila la subiectul asta asa ca incerc sa te atrag ...si eu cumva .. intrebarea mea era : cand ai zis ca se inchide yahoo photos?
chris80, flore26, felicitari pt case!
nu stiu ce sa va recomand de tantari, noi ave plase la toate geamurile , iar aerul conditionat la etaj e pe hol si raceste ambele dormitoare si baia. nu stiu daca as da drumul la aerul conditionat in camera bebelusului, cred ca as da inainte sa il culc, o jumate de ora , fara el in camera bineinteles...
laura13, sucul il dai intre mese, in loc de apa sau ceai , dar nu in cantitati industriale...eu zic ca 2 ture de 60 ml merg...asta zic eu .
donia, sa imi zici si mie ce crema iei pt soare. pe mine m=a atras cea de la Copppertone (Spectra 50) aprobata de dermatologii canadieni.
cica a fost o emisiune la voi la tv ( pe mine ma informeaza mama) in legatura cu mancarea la borcanele pt bebei..nu a vazut-o nimeni?
s-a dezbatut cat de bune sunt aceste mancaruri si s-a concluzionat ca pana si faptul ca sant sterile acele alimente de borcan , nu e chiar sanatos; fiintei umane ii sant necesari microbii saprofiti ( cei care nu produc boli ) tocmai pt a ne apara de cei Patogeni ( car e produc) si a stimula imunitatea ; de aceea chiar e bine ca morcovul crud , spalat , marul, etc - nu ar fi sterile ca piureul fabricat...asa ca sa nu fiti nebune cu curatenia ca nu e chiar asa folositor...se pare ca in america de=aia sunt atatia cu alergii pt ca au fost hraniti in exclusivitate cu mancare la borcanele (deh, comoditatea)...
Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006
flore26 spune:
quote:Da, eu vin. o sa te sun inainte, pentru ca vin cu taxi ( caruciorul in portbagaj ), din cauza distantei, si sa stiu exact pe la ce ora.
Originally posted by Dia1609
flore< bebinuta< deci veniti maine in botanic?
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-5-a
flore26 spune:
quote:multumesc mult! o sa mai astept si eu o luna si apoi o folosesc. pupici
Originally posted by Donia
Elisa de daphna
Eric de a_deju
Alex de roanaquote:
Originally posted by flore26
donia sa inteleg ca nu trebuie sa o dau cu crema cu factor de protectie?
Eu asa am citit din mai multe surse, ca pana la 6 luni se absorb prea multe chimicale prin piele. Eu am decis sa nu ii dau lui Cristi deocamdata, are 5 luni asa ca mai avem o luna de asteptat.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
quote:
Originally posted by Laura13
donia stai un pic ca nu pricep... pai eu deja masa de la 10 aproape am inlocuit-o cu mar ras+para+cereale, dupa care suc de fructe. e drept ca inca mai suge dar fff putin. am facut rau???? nu trebuia inlocuita? ca sotii capraru asa zic!!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Astia de pe aici zic ca sucul sau fructele se dau completare fie la lapte, fie la cereale sau legume, ca un fel de desert.
Eu cred ca daca ii dai si cereale cu fructe e o masa buna, deci nu cred ca e rau. Probabil ca doar fructele singure nu sunt suficiente.
roxanica, in cartea mea zice ca ori dai cereale ori dai carne la o masa. Nu amandoua.
Donia spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
dianocica, hai sa iti zic ca o sa mergem si noi la referendum pt Basescu...acu ma vezi, da? stiu eu ca esti sensibila la subiectul asta asa ca incerc sa te atrag ...si eu cumva .. intrebarea mea era : cand ai zis ca se inchide yahoo photos?
donia, sa imi zici si mie ce crema iei pt soare. pe mine m=a atras cea de la Copppertone (Spectra 50) aprobata de dermatologii canadieni.
cica a fost o emisiune la voi la tv ( pe mine ma informeaza mama) in legatura cu mancarea la borcanele pt bebei..nu a vazut-o nimeni?
s-a dezbatut cat de bune sunt aceste mancaruri si s-a concluzionat ca pana si faptul ca sant sterile acele alimente de borcan , nu e chiar sanatos; fiintei umane ii sant necesari microbii saprofiti ( cei care nu produc boli ) tocmai pt a ne apara de cei Patogeni ( car e produc) si a stimula imunitatea ; de aceea chiar e bine ca morcovul crud , spalat ( pt suc ) sau marul - nu ar fi sterile ca piureul fabricat...asa ca sa nu fiti nebune cu curatenia ca nu e chiar asa folositor...se pare ca in america de=aia sunt atatia cu alergii pt ca au fost hraniti in exclusivitate cu mancare la borcanele (deh, comoditatea)...
Yahoo cica se inchide prin toamna, iar de prin vara o sa anunte ei populatia sa isi mute pozele.
Inca n-am decis cu cremele, tre' sa fac un studiu de piata:)
Iar subiectul microbii... si eu cred ca uneori ne ferim prea mult de ei. Important e sa gasim echlibrul.
auras_v spune:
quote:
Originally posted by Laura13
mi-a sters bubu mesajul
e corect cum ai facut...nu se inlocuieste doar cu suc dar suc+cereale
+fructe e ok ...ideea e ca prin introducerea noilor alimente se inlocuiesc mesele de la 11, 14 , 18 cu hrana solida ...daca ai ajuns la cant maxima pe care o vrea la masa nu-l mai pune la sin....sapt viitoare mergem la control si mai intreb de cant de suc ( 60ml mi-a zis la 4 luni cind am inceput cu fructele)