sindrom antifosfolipidic

sindrom antifosfolipidic | Autor: marynik

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor , sunt o aspiranta la titlul de mamica care a descoperit de curand ca sufera de acest sindrom , in urma analizelor pe care le-am facut ca urmare a celor 2 avorturi suferite .Le-as ruga pe fetele care au asa ceva , sa-mi dea niste detalii referitoare la acesta boala , ce tratamente au urmat , ce riscuri sunt in sarcina , si mai ales daca au reusit sa nasca copii sanatosi.Va rog frumos , astept vesti de la voi , sper sa fie incurajatoare .Va multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

buna.si eu sufar de acest sindrom si am facut injectii cu clexane pana am nascut.acum am un baietel de 2 ani si 4 luni care este perfect sanatos.daca vrei m multe amanunte,citeste la sectiunea//nasterea unei stele//,subiectul numit//ai un baietel,sa l dai direct la gradinita//,unde am povestit toata experienta sarcinii si a nasterii.sarcina usoara si un bebe sanatos.la ce dr mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Dumnezeule , mona , ti-am citit povestea , nu-mi vine s-a cred prin cate ai trecut , cate ai putut sa induri..., ma bucur ca povestea ta s-a terminat cu bine , am citit ca ai mai vrea s-a faci un copil , esti o curajoasa , ma bucur pt tine , s-a ne tii la curent , daca mai afli ceva noutati despre acest sindrom s-a ne spui si noua , asteptam vesti de la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Buna,
si eu sunt cu sindrom. am la activ 2 sarcini oprite in evolutie si dupa 2 copii frumosi si sanatosi. tratament pe toata durata sarcinii clexane si thromboass.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Fetele cu sindrom. Voua dr v-au spus ca dupa ce nasteti din cauza sindromului nu mai aveti voie sa fumati?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

monu , tu ai facut tratament inainte de a ramane insarcinata sau doar in timpul sarcinii? Injectiile cine ti le facea ? Sunt dureroase?Tot la dr Uscatescu la fundeni ai mers?

Mergi la inceput

Tratamentul l-am inceput cand sarcina avea 5 sapt si am facut injectiile pana in sapt 6 de dupa nastere. Injectiile mi le facea sotul. Dureroase sunt dar dupa cateva luni uiti si ti se pare ceva obisnuit. pentru o cauza nobila ce nu face omu!
era sa uit - tot la fundeni am mers si eu.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

off topic/monu,ce ti fac fetele?s au insanatosit?cum i a iesit celei mici eco la inima?

Mergi la inceput

mona, multumim de intrebare. bb mic a iesit ok la inima. tratamentele pt pneumonie, bronsita acum le-am terminat. dar alex iar a facut rosu in gat si o luam de la capat cu siropurile.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Marynik, in anii trecuti a fost un subiect pe forum in care s-a discutat despre aceasta problema. din pacate eu nu reusesc sa mai dau de acel subiect. poate ca o fi fost sters. dar daca dai o cautare pe net pt sindrom antifosfolipidic ei gasi multe info.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Si io sufar e acest sindrom si cu ajutorul lui Dumnezeu am ajuns in saptamana 35!Am avut mai mult noroc decat unele fete caci io stiam inainte sa raman insarcinata de ce anume sufar.Tot la Fundenimerg si io si tot la de Uscatescu care este o femeie deosebita ce pune mult suflet iar pe gravidute le indrageste in mod deosebit!PAna in saptamana 8 am luat Tromboass iar din saptamana 9 fac Clexane.Sunt dureroase dar io zic ca merita orice chin pentru un pui de om!tot ce trebuie sa faci ste sa-ti acorzi mai multa atentie si sa te ingrijesti mai mult pe perioada sarcinii si totul va fi bine!io asa sper si la mien desi am emotii groaznice inca si cred ca voi avea pana ce il voi vedea sanatos la mine in brate.
Iti doresc mult noros si sa te ajute Dumnezeu sa-ti indeplinesti visul caci un copil este un vis!

35

Mergi la inceput