Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 24
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
victo, asa e la mine, racoare de stau cu sosete si cu bluza si din obisnuinta cand ies repede din casa ies asa si afara o calduraa.....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!! 15+ mami de baietzel sau fetitza???
poza eco bb
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bb_yasmi spune:
fify, mersi de raspuns!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!! 15+ mami de baietzel sau fetitza???
poza eco bb
![](images/user_woman.png)
pussi spune:
am ajuns acasa nu am poze, totul e ok. Titicuti s-au asezat asa:
Titi de la Parter, e pozitionat chiar sub linia bikinilor. Are 3.2 cm si DPN.. 16.12.2007, cu activitate cardiaca!
Titi de la Etaj, e pozitionat peste linia bikinilor, Are 3.57 cm, DPN 10.12.2007, cu inimioara batatnd
E normal sa fie diferente intre ei!
Maine ma tund scurt de tot!
va pupam pe toate
PUSSI
![](gravida.gif)
![](bebic.gif)
![](bebic.gif)
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
pufulet74 spune:
Ei, ma bucur ca titi mici sunt bine si totul e ok, dar tot visam la niste poze ;)
Cum se poate sa fie DPN-ul diferit???
------------------------
Flory 14+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Gina M spune:
quote:
Originally posted by crisstianaquote:
Originally posted by Gina Mquote:
Originally posted by pussi
crisstianaeu dimineata stau imbratisata cu. cu gustul amar e simptom de sarcina..asa am citit si eu am, si Bb yasmi a avut! Nu trece cu nimic! Petroe prin zona
si Gina a plecat la mamici de ian. febr.
Pussi,mie mi s-a intamplat sala buda insa, nu am avut probleme cu ; *constipatia.
Ioooi... numai asta nu-mi mai lipsea in acest timp!![]()
Sunt in schimb dotata de asistenta doctorului meu cu niste pastilute speciale in cazul in care, as putea avea ceva in aceasta privinta.
Gina, ce mai faci? chiar intrebasem fetele de tine si mi-au spus ca ai plecat de la noi. Dar ma bucur sa te vad prin zona din nou. sper ca esti bine.sa stii ca nici eu nu sunt constipata, dar cu varsaturile o tin una si buna. Abia astept sa treaca primele trei luni. stau doar la pat si am ajuns sa numar zilele si orele. e oribil.
Stiu ca tu ai fost la inceput ingrijorata ca nu ai varsat, dar acum dupa ce versi zilnic , cum ti se pare? O sa vezi ca o sa te plictisesti de atata varsat. E nasol rau de tau. Si aversiunea fata de mancaruri si mirosuri e iarasi nasoala. nu mai stiu ce sa mananc.ce am mancat o data, a doua oara nu ma mai tenteaza, ba chiar imi provoaca greata. sper ca la tine lucrurile stau mai roz ca la mine.sa ai grija de tine si sa mai intri sa ne mai dai vesti.parca pe 22 mergi la eco, nu?
Crisstiana9+
crisstina - in afara de starile de greata si voma pe care le am acum din plin, sunt bine.
![](icon_smile.gif)
Multumesc de intrebare.
![](pupic.gif)
In cele din urma am decis sa ma mut si eu la mamici de ian-feb2008 deoarece marea parte a fetelor care au DPN-ul foarte apropiat cu al meu au facut-o si ne este mult mai usor sa ne ghidam impreuna in ceea ce ne privesc burticile micute (analize,ecografii,vizite la doctor etc).
Pe parcurs in felul acesta vad a-mi fi mult mai usor insa, am sa mai trec si pe aici din cand in cand caci, am reusit in scurtul timp pe care l-am petrecut in acest grup sa ma atasez in oarecare masura de voi si imi sunteti dragi.
![](icon_smile.gif)
Cu starea de voma mi se pare a fi ceva normal.La ambele sarcini am vomat destul de mult si de aceea eram putin ingrijorata.
Referitor la mancare, ieri Irlandeza (o colega scumpa inimii mele de odisee) ne-a soptit o reteta, "Mancare de orez cu carne la cuptor) si am incercat-o pentru masa de pranz.A iesit ceva suuuper bun si este foarte usor de facut.Daca vrei incearc-o si tu.
Iti pastez mai jos felul in care ne-a explicat ca se face.Va
![](pupic.gif)
quote:
Originally posted by irlandeza
Intr-o tava de cuptor ( de teflon e a mea), pui ulei , pulpele in tava, ale mele erau jumate ciocanele si jumate partea de sus, le pui in cuptorul incalzit in prealabil, le lasi cam 15 min. pe o parte, 15 pe alta,( cuptorul meu e la curent) apoi, tai pestisor ceapa, multa ca se topeste oricum, morcovi rondele sau rasi, patrunjel rondele sau ras , ardei taiati cubulete, dovlecel taiat cubulete, o vanata mai mica taiat cubulete, le pui toate in tava, le lasi pana vezi ca s-au inmuiat, apoi pui 2-3 cescute de orez( de cafea , dar nu din alea minuscule, dar nici de alea mari de lapte)si pui apa fiarta fierbinte peste ele pana le acoperi si le lasi in cuptor pana scade apa de tot, mai verifici intre timp daca a scazut apa si orezul sau carnea nu sunt gata, mai completezi cu apa fiarta. Condimentezi dupa gust. Eu am luat pulpitele gata condimentate si nu am mai adaugat nimic.
Eu deja am mancat, f. bun.
bb_yasmi spune:
pussi, felicitari pt titi mici!!!!
poza eco bb
pufulet74 spune:
Fetele din Cluj, daca nu stiati, exista un capitol si pentru mamicile din Cluj, eu tocmai l-am descoperit :)
------------------------
Flory 14+
Is it really true ... ?
pufulet74 spune:
Se pare ca mamicile s-au dus la culcare, somn usor
------------------------
Flory 14+
Is it really true ... ?
anacami spune:
Buna dimineata!!!
Dupa cele citite ieri aici, am cautat prin tot cartierul pepene rosu! N-am gasit unul macar (la un aprozar cica luase cineva mai inainte ultimii 4...); pana la urma am luat galben (care imi place, dar ieri mi se pusese pata pe rosu).Astazi sotul are sarcina sa-mi gaseasca pepene rosu, probabil ca voi mai cauta si eu- te pomenesti ca diseara o sa avem atatia de o sa ne saturam de ei pe cateva saptamani....
Roxana (RGE) cum a fost aseara la doctor?
Va pupam si va dorim o zi placuta!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Neata burtici!!!!
Eu m-am tuns ieri,nu foarte mult,cam 5 cm,ca am de unde,si mi-am intins parutul.Eu il am cret si toata viata mi l-am dorit lins.
imediat ma duc la spital,sa vorbesc cu doctorita.
Pufulet pai noi am scris un subiect la mamici de Cluj???Tu numai acuma il vezi????
poze
vine bebe
Ramonel15+
Alexia Beatrice