Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Mneatza,

felicitari Pussi ca i-ai vazut pe Titi mici ! Dragut din partea lor ca stau la etaje diferite ca sa nu se deranjeze prea mult, macar acum cat sunt mici.

Ca tot veni vorba de par, cred ca saptamana asta ma vopsesc ca ma deprima sa-mi vad firele de par albe din cap....

13s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata!!
pufuletluni merg iar la eco si vin cu poze!! si cu msi multe nouta ca merg la dr. meu, acum am fost la alt dr. ca nu aveam rabdare pana luni!! Si cu DPN-urile diferite, se dezvolta diferit fiecare in ritmul lui..or sa fie clar un mancacios si un mofturos
BBin 700 sunt cirese?? ca dau comanda..zici ca-s dusa cu pluta la ce pofte am! Ieri mi-a trebuit shaorma si dupa inghetata de la o anumita gelaterie ..
rgema bucur ca sunteti si voi bine
shericutte astep cu povesti despre Printesa
ramonelabafta la dr. Si cu tunsul eu de la par lung, lung..direct periuta
.

PUSSI 9+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Ramonella,sa-ti fie de bine!
Si mie mi s-a pus pata ca vreau sa ma tund si sa ma vopsesc (si cand mi se pune pata, nu mai am liniste pana nu fac asta ,chiar daca regret dupa...). M-am gandit sa ma vopsesc cu Henna, ca mi-au iesit la iveala o multime de fire albe care mai sunt si de un argintiu stralucitor !
Pussi,felicitari! Bafta si pt. saptamana viitoare!ce haioasa ai fost cu etajele!!imi imaginez ce "lupte" o sa se dea mai tarziu in burtica la tine! Ce puls au fiecare?

Vreau sa verific o teorie...se zice ca daca pulsul este mai mic sau aprox. 140 bpm ar fi baietel; fetitele ar avea pulsul mai mare de 140-150 batai pe minut..Ai tai au valori asemanatoare sau diferite???

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

neata fetele

Victo,BB,voi sunteti cam in aceeasi perioada cu mine,voiam sa stiu daca simtiti miscarile lui BB si cam cat de des.

15+ si matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by dama

Dany, cezariana se poate practica cu anestezie generala (adormire totala) sau anestezie locala/spinala - epidurala. Diferenta e ca la cezariana cu anestezie generala, nu ai habar de nimic si te trezesti dupa cateva ore bune de stat la reanimare si fara sa-l vezi pe bebe, pe cand la cea cu epidurala, esti absolut prefect constienta, nu simti absolut nimic (contrar a ceea ce spun unele fete ca nu vor sa vada sau sa auda ce face dr acolo...aste-s idei preconcepute) si iti revii relativ mult mai repede, plus ca ai si avantajul sa-l vezi pe bebe imediat. Pt ca sa ai mai multe idei despre ce presupune o cezariana cu tot ce tine de ea, inclusiv anestezie si refacerea dupa uite citeste aici (nu am putut sa dau altfel ca nu se deschidea, asa ca dai clic pe al 14-lea link, Operatia cezariana)

12+
David (18.11.04), pilotul "avid"

Mersi mult mult de raspuns ! eu credeam ca exista doar cezariana cu anestezie totala...si cam pe asta o sa o aleg...ca sunt fricoasa si daca vad sange....lesin...cred...

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by fify

pt luni se sta cam asa:
-13-17 sapt .....4 luni
-17-21 sapt......5 luni
-21-25sapt.......6 luni
-26-30 sapt......7 luni
-30-35 sapt......8 luni
-36-40 sapt......9 luni.
ginecologul meu mi-a dat schema. Dar totusi saptamanile le calculam cel mai adesea. Pupicei la toate burticoasele.

16+

MULTUMIM pt raspunsul detaliat!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by dany26

Mersi mult mult de raspuns ! eu credeam ca exista doar cezariana cu anestezie totala...si cam pe asta o sa o aleg...ca sunt fricoasa si daca vad sange....lesin...cred...

Dany, eu nu incerc sa te conving, insa am o nedumerire. Unde crezi ca ai sa vezi tu sangele ala. Pai tu crezi ca vei fi operata stand in fund sau ca vei avea la dispozitie o oglinda? Chiar daca vei constienta, iti grantez ca nu vei avea ocazia sa vezi nimic din ceea ce face doctorul acolo...ca doar nu crezi ca o sa-ti le puna pe piept (ustensile sau alte alea), plus ca vei fi acoperita complet si chiar si in Ro stiu ca sta o asistenta la capul tau si te tine de vorba. Iar daca te gandesti ca il vezi pe bebe plin de sange sau alte alea...nu stiu, mie mi l-au aratat imediat ce l-au scos si l-am pupat asa cum era (nici nu stiu daca avea sange pe el sau meconiu sau vernixul acela) si am plans de emotie. Aproape ca ala a fost unul din cele mai frumoase momente ale nasterii si mi-a dat senzatia ca l-as fi nascut natural.
In fine, alegerea iti apartine. Bafta multa si curaj!

12+
David (18.11.04), pilotul "avid"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

NEATZA fetelor..ieri am incercat sa postez si eu niste mesaje dar am avut ceva probleme cu site-ul...va pupic pe toate
ANACAMI am fost la dr ..suntem bine..astazi mergem la ecografie...ne-a dat sa facem incompatibilitate ade grupe la institut pt ca avem grupe de sange diferite eu si sotul meu, trebuie sa repet acum in tr 2 toxoplasma gondii si sa fac eco morfofetala intre sapt 21-26..in rest e totul ok!!
..cat despre bataile fetale ..bebe al meu a avut tot timpul 176 batai/minut

ROXANA 17+ 80% "KIWI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

HEEELLLLLLLLLLPPPPPP!!!!!!!!!!!
FETELOR AM FACUT-O DE OAIE...am programare astazi la Iosup si am pierdut foaia cu nr de tel si adresa..si HABAR nu am unde tre sa ajung...ajutati-ma va rog..stiu ca mi-a spus ceva de Unirii parca..

ROXANA 17+ 80% "KIWI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

mihuta eu m-am vopsit de 2 sapt cu l'oreal casting, e nuantator si nu contine amoniac! Si eu sunt depresiva daca nu-s aranjata..e unul dintre motivele cu parul si tunsul. Dar cel mai crizata sunt cand nu am manichiura facuta
anacaminu mi-a zis nimeni pulsul..dar luni o sa intreb.

PUSSI 9+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput