Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gata am ajuns si eu!!! e o caldura afara, caniculaaaa!!! am fost al dr dupa concediu medical si sa am uit dupa ceva pt sotzul meu, ca peste o saptamana facem si noi 7 ani de cand suntem impreuna !!!!!

fetelor am intrebat-o pe asistenta de ce mi-a dat dr sa fac TT, ca nu am decat 24 de ani, si mi-a raspuns ca a a vut 2 cazuri de gravidutze tinere, sub 30 de ani care au avut bebei cu SD, si ed atunci propune la toate pacientele sa lui sa faca TT.

gata fug si eu sa pap!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

15+ mami de baietzel sau fetitza???

poza eco bb

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

offf ca vb cu voi am uitat mancare pe foc si s-a fiert din nou akuma astept sa se raceasca!!! si mie o foameeeeeeeeee.....

am vrut sa intreb fetele care au facut azi TT , au platit 120 pe analiza sau cu tot cu eco??

pussi, bafta la dr!!!! asteptam poze!!

PS; la noi in piatza e 100 de mii kg de cirese, si deja am vazut prin copaci ac prin d culoarea rosie!! Noroc ca mie nu imi plac , astept visinele!!

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

offf ca vb cu voi am uitat mancare pe foc si s-a fiert din nou akuma astept sa se raceasca!!! si mie o foameeeeeeeeee.....

am vrut sa intreb fetele care au facut azi TT , au platit 120 pe analiza sau cu tot cu eco??

pussi, bafta la dr!!!! asteptam poze!!

PS; la noi in piatza e 100 de mii kg de cirese, si deja am vazut prin copaci ac prin d culoarea rosie!! Noroc ca mie nu imi plac , astept visinele!!

poza eco bb

zi-mi si mie in ce piata plssssss!Mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

fetelor....apropo....eu la 8 saptamani am facut niste analize de sange care m-au costat 3 mil.....voi ati facut asa ceva....asa scump??.....ceva cu descoperire de niste virusi mi-a zis dr de fam...

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Bine v-am regasit mamici!!!!
De citit...va citesc in fiecare zi...de scris....scriu mai rar...ce-i drept.......
Ma bucur ca sunteti toate bine....ca unele ati aflat deja ce comoara purtati in pantece.......vorba baietelului nasei mele"daca barza ti-a adus o pastiluta roz...faci fetita...daca pastiluta e albastra....faci un baiat...asa sa stii...."...imi explica el....."si daca barza mi-a adus o pastiluta maro?....il tachinam eu..."atunci a gresit ...trebuia sa ajunga cu ea la zoo......"
Ce parere aveti.......!!!!!
pupici
Gill
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

BB noi am platit 120 de lei numai TT(adica analiza de sange plus calculul de risc), fara ecografia prealabila. Iar in ceea ce priveste de ce ti-a cerut medicul tau TT desi ai doar 24 de ani, are dreptate. Cica mai nou media de varsta a mamicilor care fac copii cu SD nu mai este 35 ci 28, si ca se nasc mai multi copii cu SD la mamici sub 30 de ani decat la cele peste 30, deoarece cele peste 30-35 isi fac testele de depistare si dc depisteaza renunta la copil, iar cele sub 30 nu fac testele si nasc direct un copil cu pb-e. Si medicul meu cere la toate gravidutzele lui TT indiferent de varsta. Si eu de abia am implinit 25 de ani si mai stu o pacienta de-a lui care are 24 de ani si tot am facut amandoua TT.
Acuma ideea e ca tb sa stim ca e doar un test cu rezultat statistic si ca dc ne iese un rezultat pozitiv nu inseamna ca (,) copilul nostru are. Adica dc va iese un rezultat de 1/300 de cazuri sa zicem, inseamna ca din 300de cazuri asemantoarea cu al vostru, iese un copil statistic vb cu SD, deci nu toti. De aceea se continua cu amniocenteza care spune clar dc are malformatii genetice sau nu. Si oricum, inainte de a face si amniocenteza, se mai poata repeta la alte laboratoarea TT.
Dany da, marea majoritate de aici am facut acele analize. Eu una am platit 3.5 mil plus inca 50Ron pe analiza de secretie si PAPanicolau.

Anca 15+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Darleena.......am inteles ca ai fost la ecografie la Herghelegiu????
Cum ti s-a parut?....am si euprogramare pt eco morfofetala la 24 de saptamani........
Ai fost la Sanador?
Mersi

Gill
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

GILL super tare baietelul, am ras de m-am prapadit.

Anca 15+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by dany26

dama tu ai nascut cu epidurala??am inteles bine?!

Da, Dany...si desi eram hotarata sa nasc normal cu epidurala, nu a fost sa fie si am ajuns cu epidurala pe masa de operatie...deci la cezariana cu epidurala.

11+
David (18.11.04), pilotul "avid"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

La mine de vreo saptamana au aparut insomniile. Mi se pare cam devreme...dupa ce ca nu ajung nicioadata sa ma culc mai devreme de 11, ma mai si trezesc pe la 3-4 dim. si stau cu ochii-n tavan si ma gandesc numai la prostii. Mor de ciuda. Voi cum stati la cap. somn?

12+
David (18.11.04), pilotul "avid"

Mergi la inceput