Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Si eu sunt pe aici fetele, numai ca dupa ce am papat m-a luat un somn de imi vine sa ma culc pe birou.

Tot zic de vreo luna ca ma incep sa ma duc la bazin, dar seara cand ajung acasa ma ia un somn de nu mai am nici un chef sa ma car la bazin..........

Anca 15+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

vad ca vb despre job, eu sunt analist credite la un IFN...
De anuntat angajatorul in scris, eu m-am dus cu adeverinta de garvidoasa de la medic, am cerut un nr. de intrare la secretariat..au inregistrat-o si am trimis-o la RU!

Plec sa manac inghetata!!! cam intr-o ora si dupa neneea dr. sa vedem Titici

PUSSI 9+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Si mie imi plac ciresele la nebunie, dar le astept pe alea mari si frumoasa, cu astealalte numai ma enervez :))

------------------------
Flory 14+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Da, ne-am integrat destul de bine as zice ... deocamdata nu avem idei de intors in Romania (definitiv, ca in vacante venim in fiecare an, cu fff mare placere). Sotul e aici de 15 ani iar eu de 8. Ne simtim bine ... oricum, stilul de viata, limba sunt oarecum asemanatoare ....

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

eu am papat pepene galben..asta imi place mai mult..si eu am cautat cirese dar nu am gasit..

ROXANA 17+ 80% "KIWI"

Mergi la inceput

Pussi, abia astept sa vad poze cu aia micii !!

------------------------
Flory 14+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

danycirese romanesti nu sunt inca, eu am un cires timpuriu in curte si inca nu sunt coapte! cand se coc iti trimit Cum vrei pe mail?? sau pe PM??

pufulet numai am rabdare nici eu..si e asa de caldddddddd, c am topesc L-am anuntat si pe tati sa se astepte sa-i fac cu mana dar nu cred ca m-a crezut!

PUSSI 9+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Na, ca m-ati facut sa mananc si pepene acum . Daca nu pocnesc azi ... mare minune .... am bagat in mine ca sparta .

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Da, in Italia e mai simplu sa te acomodezi cred ...
Si in Cluj e o caldura de numa, pff... cu asta cred ca o sa avem noi probleme la vara...
Poate va face video de data asta Pussi :)

------------------------
Flory 14+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by pussi

danycirese romanesti nu sunt inca, eu am un cires timpuriu in curte si inca nu sunt coapte! cand se coc iti trimit Cum vrei pe mail?? sau pe PM??

pufulet numai am rabdare nici eu..si e asa de caldddddddd, c am topesc L-am anuntat si pe tati sa se astepte sa-i fac cu mana dar nu cred ca m-a crezut!

PUSSI 9+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

pussi mersi pt oferta...sigur ca vreau....si pe mail si pe PM

Mergi la inceput