Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

quote:
Originally posted by alfa_anca

bb_yasmi pana la urma varsta corecta a sarcinii este cea calculata dupa UM (dc ciclul e f neregulat, dupa o ecografie din primele 12-14 saptamani), pt ca oricum copilul creste in salturi, intr-o perioada mai mult, in alta mai putin. Dc stam sa ne gandim ca la o ecografie normala se apreciaza varsta in functie de lungimea/inaltimea copilului si unul va fi mai lung altul mai putin lung la nastere (cauze genetice) nu ii putem incadra pe toti la aceeasi varsta gestationala. Eu deja sunt convinsa ca bebelina mea va semana cu tati lungana si mereu dupa acest criteriu va fi peste varsta ei gestationala, cum de altfel este si acuma.

Legat de sex, si eu le-am spus la multi ce este, dar si cand stiam ca e baiat si acuma cand stiu ca e fetita. SI dc se schimba iar.......asta e, nu conteaza, sanatos sa fie.

Si eu m-am ingrasat deja 3.5 kg. Sper din tot sufletul sa nu intrec masura.....dar stiu ca mai tarziu va tb sa ma abtin de la mancat sarat, desi imi place f mult mai sarat....

Anca 15+ Elena

Anca la mine era fff neregulat, de 31,33,35,37 chiar de 40 de zile de cateva ori. deci eu iau dupa ecografie????

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

15+ mami de baietzel sau fetitza???

poza eco bb

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

bb_yasmi, de ce aveai ciclul asa de neregulat, daca pot sa intreb?? si al meu tot asa era, dar eu aveam ovare micropolichistice
adalia

happy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Da, asa e ... ce sa-i faci asa ma "aprind" eu rapid ... . Da'-mi trece repede ...

Gata, va las, ne mai auzim dupa ora 13.00 (14.00 ora Romaniei)... vine sotiorul la masa ...

Pofta buna tuturor burticilor .... revin !!!!!!

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Dany, am vazut in listutza ca avem acela UM, dar DPN-ul tau e cu vreo doua saptamani mai tarziu...De ce e asa tarziu?
Eu acum as avea aproape 14 saptamani incheiate (dupa ultimele lamuriri, ca m-am cam zapacit in ultima vreme). Tu cat ai acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by adalia

quote:

quote:
Originally posted by alfa_anca

bb_yasmi pana la urma varsta corecta a sarcinii este cea calculata dupa UM (dc ciclul e f neregulat, dupa o ecografie din primele 12-14 saptamani), pt ca oricum copilul creste in salturi, intr-o perioada mai mult, in alta mai putin. Dc stam sa ne gandim ca la o ecografie normala se apreciaza varsta in functie de lungimea/inaltimea copilului si unul va fi mai lung altul mai putin lung la nastere (cauze genetice) nu ii putem incadra pe toti la aceeasi varsta gestationala. Eu deja sunt convinsa ca bebelina mea va semana cu tati lungana si mereu dupa acest criteriu va fi peste varsta ei gestationala, cum de altfel este si acuma.

Legat de sex, si eu le-am spus la multi ce este, dar si cand stiam ca e baiat si acuma cand stiu ca e fetita. SI dc se schimba iar.......asta e, nu conteaza, sanatos sa fie.

Si eu m-am ingrasat deja 3.5 kg. Sper din tot sufletul sa nu intrec masura.....dar stiu ca mai tarziu va tb sa ma abtin de la mancat sarat, desi imi place f mult mai sarat....

Anca 15+ Elena

Anca la mine era fff neregulat, de 31,33,35,37 chiar de 40 de zile de cateva ori. deci eu iau dupa ecografie????

poza eco bb

bb_yasmi, de ce aveai ciclul asa de neregulat, daca pot sa intreb?? si al meu tot asa era, dar eu aveam ovare micropolichistice
adalia

happy

Adalia, nu aveam nimik, ca doar am tot facut eco. nici nu ma gandeam ca voi ramane gravi asa de repede (din luna a doua de incercari) cu asa un ciclu neregulat, ma gandeam ca nici ovulatie nu am

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu tocmai am venit de la dentist.Mi-a pus un pansament sub gingie.Maseaua nu e cariata,dar vrea sa iasa afara si irita foarte tare gingia.
Am hotarat sa ma duc maine la doctor,ca nu cred ca e normal sa am contractii.Sa vedem ce spune.M-am ingrozit ce am citit la contractii nedureroase,asa ca mai bine mergem la doctor.

poze
vine bebe

Ramonel15+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

ramonela, nu stiu dc stii dar sapt trecuta aveam o durere mare in jurul buricului mai mult in partea dreapta, i-am spus dr si ma intrebat dc am obsevat sa se intareasca burtik in locul ala, si i-am spus ca nu si mi-a zis ca atunci e bine ca nu sunt contractii!
eu zis ca mergi la dr, ca nu e de glumit cu cu contractiile! pana atunci ia NO SPA.

poza eco bb

Mergi la inceput

Ma duc maine dimineata,o s-o caut la clinica.Sper sa fie bine.

poze
vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ramo o sa fie bine,dar pana at sa iei no-spa.

anca 14+

Maria
poze

Mergi la inceput

da Ramo, stai linistita, daca poti stai intansa, ac am auzit ac statul "in fund" nu e recomandat, si ia NO SPA> nu te speria, nu e asa de grav.

poza eco bb

Mergi la inceput

quote:

da Ramo, stai linistita, daca poti stai intansa, ac am auzit ac statul "in fund" nu e recomandat, si ia NO SPA> nu te speria, nu e asa de grav.

poza eco bb

Uau,pai eu stau 8 ore pe zi in fund!!!!E nasol atunci!

poze
vine bebe

Mergi la inceput