Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Ramo, eu ti-am zis din cate am citit, si ami stiu ca iti recomanda dr sa stai mai mult in pat, si sa iei NO SPa pt contractii. sper sa nu gresesc!
Roxana, parca a avut contractii, nu?? poate iti spune ea mai exact!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

15+ mami de baietzel sau fetitza???

poza eco bb

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by crisstiana

Buna seara burtici!

Nu am mai ajuns sa va citesc de vreo doua capitole si nu prea mai stiu ce se intampla pe forum. Oricum, sper ca sunteti sanatoase si bbi la fel. Eu tot cu varsaturile o tin inainte si bine. Sper sa se termine si perioada asta cat mai curand, ca ma lasa fara prea multe kg.
Am citit cateva pagini in urma despre perna aceea pentru gravide. Eu inca nu mi-am luat una speciala, dar folosesc una normala si chiar ma ajuta sa dorm bine, cu exceptia momentelor nocturne in care merg sa imbratisez Am citit si despre scenariile cu nasterea. Sunteti totale. Pussi, m-ai facut sa rad cu lacrimi.

Am si eu o intrebare. Am mereu un gust amar in gura si nu trece cu nimic, nici cu dulciuri, nici cu acrituri, cu nimic. Am incercat toate variantele si ma deranjeaza ca persista toata ziua. Credeti ca e vreo legatura intre gustul amar si hepatita sau problemele biliare?
Eu abia peste 2 saptamani o sa primesc rezultatele de la analizele de sange care mi s-au facut pentru hepatita si toxiplasmoza. Sper sa nu fie probleme.
Oricum, intre timp ma consolez cu raspunsurile voastre.
Va pup pe burtici!

Inca ceva. Felicitari pentru noile burtici aparute pe forum. Si vreau sa mai intreb unde au disparut Gina si Petro? Cel putin in ultimele 5 pagini nu le-am vazut. Sper ca sunteti bine amandoua.

Crisstiana 9+

Crisstiana,, este posibil ca gustul amar sa fie cauzat de probleme biliare... in sarcina, dimensiunile bilei cresc si asta potenteaza negativ unele probleme existente deja.

si eu aceleasi probleme, asa ca te inteleg..faza si mai nasoala la mine este ca nici macar guma de mestecat nu o suport in sarcina. asta a fost de fapt unul din primele semne care m-a facut sa ma gandesc ca poate sunt gravi: nu mai suportam airvawes, caci din asta consumam...o tineam 10 secunde, si gata, trebuia sa o arunc:)
adalia

happy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

De cateva zile incoace mor de somn ! Ce-i drept aseara am stat pana tarziu ca am vrut sa vad la Oprah emisiunea despre autism si apoi ne-am uitat la imperiul contraataca ( Forta sa fie cu voi !!!)

13s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by creem

Dany, am vazut in listutza ca avem acela UM, dar DPN-ul tau e cu vreo doua saptamani mai tarziu...De ce e asa tarziu?
Eu acum as avea aproape 14 saptamani incheiate (dupa ultimele lamuriri, ca m-am cam zapacit in ultima vreme). Tu cat ai acum?

creem si pe mine ma baga in ceata felul cum calculeaza doctorii astaia....nu mai inteleg nimic.....eu am acum 12 sapt si 2 zile....dar eu cred ca am mai putin....Dar poate nu stiu eu sa va zice bine UM....adica mie ultima oara mi-a venit pe 8 si s-a terminat pe 15....deci am spus bine UM=8feb???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Si mai e ceva ce nu inteleg.....din ce spatamana incepe trim II ??????eu credeam ca din sapt a 13-a incepe trim II dar....vad ca unele fete zic altfel....poate gresesc eu....spuneti-mi si mie !!!!plssssssssss

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

Fetelor,

va aud pe toate povestind diverse lucruri despre job, dar nu prea stiu despre niciuna unde lucrati si ce job aveti. as propune sa spunem fiecare lucrurile astea ca sa avem cat de cat habar despre ce se petrece cu prietenele de pe forum in cele 8-10 ore petrecute la munca.

eu am lucrat la o banca aproape un an si cand am vazut cererea mare de credite, mi-am infiintat o firma de consultanta in credite bancare, a carei activitate o coordonez momentan (zic momentan pt ca de cateva zile m-a apucat o lehamite de nedescris in legatura cu munca).

cine vrea sa fie urmatoarea cu detalii despre job? - asta daca doriti sa dati aceste detalii :)
va pup,

adalia
14+

happy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu sunt Director economic.La noi la firma.Tare,nu????Si sotul ma cearta ca nu fac nimic toata ziua,ca sunt obsedata de Despre copii.Si mai intru cateodata si de acasa.Si iara ma face disperata.

poze
vine bebe

Ramonel15+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna idee
Eu sunt inginer proiectant,instalatii electrice mai exact,pun bece in case.

anca 14+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Anca,esti tare cu becele !

eu sunt ing. telecomunicatii

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Dany,chestia cu saptamanile difera de la dr. la dr...; fetele au gasit un calcul mai usor si destul de apropiat de adevar: in ziua din luna corespunzatoarei DPNului, se considera ca treci in luna urmatoare de sarcina; ex. daca DNP este 17 noiembrie, pe 17 a fiecarei luni treci intr-o alta luna de sarcina..Trimestrul II incepe cu inceputul lunii a 4a (ex. la mine-cu DPN 17 noiembrie, trimestrul II si luna a 4a incep undeva la 13 saptamani jumatate, adica in saptamana a 14a...).Eu asa am inteles...

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput