Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Printre atatea inginere, hop si eu, tehnoredactor la tipografie.

Geany 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Ramo , vezi ca iar te prinde sefu pe DC . Tare faza. Si al meu zice ca sunt obsedata de forum si se mira ce naiba scriem noi in atatea pagini, ca oricum de citit nu ar citi :).

Eu sunt analist programator/project manager, depinde ce se nimereste.

Anca 15+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

RAMONELLA,, esti tare, normal! si pe mine m-ar certa sotul ca stau toata ziua pe DC, dar el are un birou separat:). cu ce se ocupa firma voastra?

anca,, interesanta meserie...nu cred ca stiu alte fete care sa fie ingineri proiectanti. ba da, o verioasa...doar ca ia proiecteaza trenuri, nu bece:)

anacami,, pai cu meseria ta, daca te angajezi la unul din marii operatori de telefonie, daca nu cumva la unul din ei lucrezi deja, poti iesi la pensie la 40 de ani, la ce salarii platesc astia:)
geany_bc, , frumos..si mie imi place munca de tehnoredactare ..pe calculator, evident:)

mersi celor care ati raspuns deja si astept cu interes detalii despre joburile celorlalte fete
adalia 14+

happy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Adalia,deocamdata se pare ca este penurie de forta de munca in domeniu ; mi-ar place sa ies la pensie sa-mi cresc nepotii, dar sa vedem ce spun guvernantii nostri- se pare ca vor sa ne trimita de la munca direct la cimitir ...mai vedem

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA
Fetelor,voi nu ati patit sa vi se contracte burtica,sa vi se faca o umflatura pe burtica,tare,iar apoi sa isi revina.Patesc asta in fiecare zi.Sper sa nu fie contractii.

Sunt contractii nedureroase, asa numitele contractii de sarcina (www.eva.ro/sanatate/articol137-35.html" target="_blank">Braxton-Hicks) si sunt absolut normale atata timp cat nu sunt dureroase si intense. Apar cam din luna a 4-a si sunt intermitente. Stiu ca doctorii din Ro se reped cu acel No-spa si pt linistea ta poti sa-l iei, dar eu in locul tau mai intai i-as spune dr-lui la urmatoarea consultatie...ca parerile sunt impartite de la dr la dr.

11+
David (18.11.04), pilotul "avid"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

fetelor..hop si eu acum am venit de la dr...bebe e bine, mami e bine, suntem mari avem 17 saptamani..ne-a spus dna dr sa ne bucuram cat putem de tr 2, ca pe urma e mai greu cu deplasatul..
si m-am saturat de anallize..tre sa fac din nou toxoplasmoza gondii, tre sa fac dozare anticorpi ca eu si sotul avem grupe sanguine diferite, trebuie sa fac intre sapt 21-26 ecografie morfofetala, daca vreau, optional TT , ecografie 3d-4d..
cat despre subiectul de mai sus..mie nu mi-a placut sa lucrez pt altii..asa ca mi-am deschis o firma si acum stau acasa ...toata ziua pe desprecopii..spre disperarea sotului care a zis ca o sa-mi arunce calc pe geam..si fac "afacerile" prin telefon....asa altceva despre mine..am si un iepure care este "primul meu copil" si ma iubeste foarte mult iar acum are grija de mine ca stie ca o sa aiba un fratior sau o surioara......va pupic dulce...eu ma bag la o supa rece de rosii ca e buna rau

ROXANA 16+ 80% "KIWI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Eu tocmai trezit :)
Cind veniti la Cluj va fac ceva bun de papa sa nu mai fiti suparate ;)
Eu sunt in trimestrul II de acum, din cite stiu eu...
Apropo de job-uri, eu am fost analist programator timp de 8 ani iar acum termin a doua facultate, psihologia si m-am angajat ca psiholog la o fundatie.

------------------------
Flory 14+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

anacami mersi mult pt explicatie!!!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

BRAVO RGE!!! Felicitari. Scuze, am indraznit sa intru aici, sa pup si eu toate burticile si sa le urez sarcini usoare in continuare.
Si mai ales sa-i spun lui RGE ca mi-e dor de ea si ca nu-mi merge mess-ul deloc la servici!! DULCE!

http://t2.lilypie.com/E9rkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by oana_r

mie mi-ar place sa fiu constienta in timpul operatiei si sa vad imediat bebelushul.dar mi-e frica ,pentru ca se face anestezie in coloana

Eu nu am citit discutia despre epidurala la care a dat trimitere dany, dar pot sa-ti spun din experienta proprie ca epidurala este cea mai buna alegere fie ca vrei sa nasti natural sau prin cezariana. Mie mi s-a pus la inceput epidurala cand eram in plin travaliu si apoi a fost simplu ca doar au mai reintrodus un pic prin cateterul acela pt a putea sa ma opereze. Mentionez ca prin acest sistem am mai facut si o operatie de apendicita cand eram eleva si nu s-a intamplat absolut nimic.

11+
David (18.11.04), pilotul "avid"

Mergi la inceput