Maternitatea Spitalului Universitar Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 7
nemary spune:
fetelor, m-ati ingrozit cu povestile voastre despre neonato. ce tb mai au asistentele cu bb dupa nastere, ele le fac toaleta, sau cum?
Mari 33+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
lilly love spune:
asistentele iti aduc bblusul, teoretic il spala, ti-l iau si ti-l tin la camera de bblusi daca vrei sa te odihnesti, si..cred, cam atat; s-ar putea sa ma insel si sa fie mai multe insa
Ai mare grija daca nasti acolo! Desi acum probabil toti sunt furnicute albinute din cauza dramei micutului Sebastian; teoretic
Si daca vei considera ca totul va fi bine, cand vei ajunge acasa ai mare grija la ce-i apare la ochisor, buricut, urechiusa, gatut, stomacel, intestine...poti sa ai surpriza unui microb peroculos gen piocianic...asa cum a patit copilasul meu.
MY BABY
http://good-times.webshots.com/album/560327865NfDFnL
nemary spune:
Lily, ce baiat mare si frumos ai, sa-ti traiasca.
vroiam sa va mai intreb cum e pana la urma cu hainutele lui bb, il imbraci cu ce iti da de acolo sau te lasa cu hainute de acasa? am auzit de la cineva ca nu te-ar lasa cu hainutele tale cu toate ca pana acum stiam contrariul.
Mari 33+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
bitza037 spune:
La multi ani pentru toate fetele si tot ce va doriti!!!!!
Si eu vreau sa va intreb daca vreuna a nascut cu dl.dr. Constantinescu .......si daca stiti cumva daca il primeste si pe tati in sala de nasteri????
Tati ar vrea sa vina cu noi sa ne incurajeze.....
IRINA
+25
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
nemary spune:
Irina, La multi ani si tie! acum nu stiu daca depinde de doctor, dar verisoara mea a nascut acum aptoape 4 ani cu dr.Badiu si iti pot spune ca sotul ei a filmat nasterea baietelului si a facut si poze.
Mari 36+ bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
catrinik spune:
quote:
Originally posted by nemary
Lily, ce baiat mare si frumos ai, sa-ti traiasca.
vroiam sa va mai intreb cum e pana la urma cu hainutele lui bb, il imbraci cu ce iti da de acolo sau te lasa cu hainute de acasa? am auzit de la cineva ca nu te-ar lasa cu hainutele tale cu toate ca pana acum stiam contrariul.
Mari 33+ bebe
odiseea
Eu am adus haine de acasa pt bebe si l-au imbracat aproape imediat.
bitza037 spune:
Nemary merci mult de raspuns.Luni ma duc la dr.......pentru prima data de cand sunt gravi....ca pana acum am fost la alt dr., desi inainte ma duceam la asta
Ma duceam la Elias ca auzisem eu ca este super dotat,dar cand am citit si am auzit ce se intampla pe acolo m-am sucit...
IRINA
+25
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
burtika spune:
am nascut la municipal la sfarsitul lui iulie 2007. vroiam sa raspund la ce s-a discutat pe aici:
- eu am stat in rezerva cu doua paturi, nu am dat nimic si nici nu am cerut sa fiu dusa acolo, asta pentru ca nu m-am gandit atunci. sunt sigura ca depinde ce doctor ai ca sa ajungi acolo, am vorbit si cu alte paciente ale doctoritei mele si ele au stat tot la 2 paturi.
- bebe primeste laptic cu seringa (la inceput i-au dat glucoza dupa care au zis ca nu se satura ca e maricel si i-au adus laptic) fara sa dau nimic, le-am spus ca plange de foame si i-au adus imediat. (a nu se intelege ca nu cotizam deloc). asistentele de la bebelusi erau tinere si dragute (una singura era mai baba si mai acra)
- poti sa-ti imbraci beblusul in hainutele aduse de tine
- eu am facut cezariana, in prima noapte bebe a stat in alt salon si mi-l aduceau la alaptat iar a doua zi dimineata l-a adus cu mine in salon.
mie mi s-a parut ok cat am stat in spital, e adevarat ca trebuie sa cam cotizezi, nu stiu daca nu as fi dat daca s-ar fi comportat la fel, dar in cazul meu a fost totul ok. am fost foarte multumita de doctorita mea, d-na carstoiu, care a venit sambata cand am sunat-o (am facut cezariana dar nu programata, atunci mi s-a rupt apa) si duminica a trecut sa ma vada.
daca vrea cineva sa-i mai raspund la vre-o intrebare, plzzz dati un PM pt ca nu am timp sa intru aici foarte des ( am un bebe mic....)
lacramioara (burtika) mamica de Iris Maria (28.07.07)
Interviu cu Dumnezeu : http://www.agonia.ro/index.php/prose/158379/index.html
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD
socratesilvi spune:
buna anculici!si eu am sarcina de 29 sapt si urmeaza sa nasc tot la municipal cu dr.constantinescu,sora mea a nascut si ea tot la munucipal si a vb cu medicul de la36 de sapt sa-i rezerve o camera in care sa stea doar ea cu bebe a dat 300ron dar a avut televizor baie tot confortul,si nu mi-se pare ff scump si eu as vrea sa rezerv o camera dar cred k este mai bn sa stai cu cnva decat singura
tu ce doctor ai?si ce o sa ai fetita sau baietel?poopsi sper sa mai vb