o carte de luat pe o insula ...
Raspunsuri - Pagina 2
CamiM spune:
Votez si eu pentru:
"Un veac de singuratate" a lui Gabriel Garcia Marquez
si
"Procesul" lui Kafka..
si daca as putea lua si ceva "bagaj" pentru copil as alege "Amintiri din copilarie" a lui Creanga..
Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
dori spune:
"La Medeleni" - Ionel Teodoreanu
Este cartea cu care imi incepeam vacantele de vara, din clasa a 6-a pana am terminat facultatea. Si m-ar ajuta sa imi aduc aminte de multe ...
CORNELIAP33 spune:
Uite asta cred ca e un motiv serios pentru care nu as pleca pe vreo insula pustie. Nu pot sa iau o singura carte, sau chiar doua... Nu ma pot decide la asa de putin *( deh, Balanta).
Si apropo, mergem toti pe acceasi insula, caci atunci ma mai ajut cu voi. Voi imprumuta Magicianul, La medeleni, Un veac de singuratate, iar eu voi aduce Midlesex si o carte, doua de Rosamunde Pilcher (Golgota intoarcerii acasa, Solstitiul de iarna)- e singura care m-ar putea face sa uit ca sunt pe o insula pustie
Si as lua si cateva carti necitite, vreau un pic de suspans si surpriza
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe Emanuel!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
ForemanElf spune:
Mai am voie una?
"O calatorie spre centrul pamintului", de Jules Verne. Neaparat in editia aia alba, cartonata, pe care am citit-o cind eram copil. Si cu o placinta cu brinza alaturi :)
Laura
buggy spune:
Comoara grecilor- Irvine Stone
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
Oana_B spune:
www.chuggnutt.com/images/desert_isle_dummies.gif" target="_blank">Stranded on a desert island - for dummies
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
dori spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
www.chuggnutt.com/images/desert_isle_dummies.gif" target="_blank">Stranded on a desert island - for dummies
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Excelenta alegere! Sigur nu o sa te plictisesti!
Victoria_mami spune:
Nu ma pot hotari intre Margaret Mitchell - "Pe aripile Vantului" si Daniel de Foe - "Robinson Crusoe".
_
Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!
capra cu trei iezi spune:
desiree, ia-le pe amandoua!
ideea era: ce carti TREBUIESC citite NEAPARAT, din pct vostru de vedere!
carti care v-au dat o optica nebanuita de a vedea lumea , viata, care au schimbat ceva in voi!
pe mine m-au impresionat multe, acum dau un exemplu "lastarul meu de portocal" a unui brazilian care m-a facut sa.
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!