o carte de luat pe o insula ...
Raspunsuri - Pagina 3
J G spune:
Anna Karenina
oricum as da-o, oricat as citi nu apare ceva mai desavarsit pentru mine!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Natasa spune:
La Medeleni, Autoportret intr-o oglinda sparta (Paler), Breviar pentru pastrarea clipelor (Paleologu), Jurnalul fericirii si Arta conversatiei (Ileana Vulpescu). Cartile pe care le-as lua cu mine sint scrise de romani si nu din patriotism ci pentru ca imi sint mai aproape de suflet.
carla2005 spune:
Off greu de ales: as lua orice carte a lui Teodoreanu: La Medeleni, Lorelai, Adam si Eva, IN CASA BUNICILOR..., as lua SA UCIZI O PASARE CANTATOARE a lui Harper Lee, as lua DE VEGHE IN LANUL DE SECARA- Salinger sunt prea multe carti...poate Alchimistul -Paulo Coelho (e singura care mi-a placut de acest scriitor)
Din toate astea care merita citite as lua SA UCIZI O PASARE CANTATOARE!!!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta
eloise spune:
Imi aduc aminte ce ne-a spus un prof in facultate, aplicandu-ne (pentru amuzamentul personal, cred) acelasi test: "Don't take the Bible! It's already on the island."
Oricat as vrea sa nu ma eschivez, mi-e aproape imposibil sa raspund. Intrebarea e nedrept de restrictiva si situatia improbabila. Dar poate ca totusi as lua Marquez. Opere complete . Desi...
Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
capra cu trei iezi spune:
quote:
Originally posted by eloise
I mi-e aproape imposibil sa raspund. Intrebarea e nedrept de restrictiva si situatia improbabila.
[b]Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">[green]Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
am revenit cu completari.
ideea era sa propunem niste carti de suflet, care ne-au rascolit, ne-au imbunatatit...
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
annnna35 spune:
"Nu", de Eugen Ionescu. Si Biblia obligatoriu...
Am dreptul sa comit greseli si sa nu fiu intotdeauna perfect.
Delidana spune:
Pacat ca nu pot lua o serie intreaga, as alege "The Dark Tower" (7 carti) a lui Stephen King. Dar, deoarece am voie doar 2 carti , ma rezum la "Needful Things" scrisa tot de Stephen King si "Don Juan" de Josef Toman, publicata in 1958, o carte plina de pasiune pe care o citesc cu aceeasi intensitate si placere de fiecare data si de fiecare data e altfel.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
capra cu trei iezi spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Pacat ca nu pot lua o serie intreaga, as alege "The Dark Tower" (7 carti) a lui Stephen King. Dar, deoarece am voie doar 2 carti , ma rezum la "Needful Things" scrisa tot de Stephen King si "Don Juan" de Josef Toman, publicata in 1958, o carte plina de pasiune pe care o citesc cu aceeasi intensitate si placere de fiecare data si de fiecare data e altfel.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
delidana, ai voie sa iei un geamantan. ideea mea era sa propunem spuma cartilor, cele mei cele...supercarti ce n-ar trebui ratate. de aceea propusesem o carte, dar daca aveti mai multe carti de suflet, e ok.
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!