Mamici de iulie-august 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 27
Ioana75 spune:
Anto, ba da, si de aceea incerc sa maninc pere doar seara
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
otim spune:
Vad ca vorbiti de tarife .... pai la noi cam merge in functie de "somitatea " la care apartii , sumele sunt mari ( si vorbim de euro ) , dar cu asta iti cam "cumperi" si locatia in spital . De exemplu cineva care da este "cazat" in aripa noua sau renovata , iar cine nu in aripa veche unde se sta si cate doua in pat daca este aglomerat . Si eu m-am interesat pentru noi si incepem c-am de la 300 euro in sus depinde cum v-a veni bebe pe lume ....
Dar veste buna am citit azi TRAIASCA FRANTA care ne-a dotat maternitatea unde am decis sa mergem noi cu un incubator "destept" pentru cei prematuri si bani pentru a cumpara "surfactant" pentru bebei ...
Otilia
inceput 28+
Laurentiu
jadi spune:
Acum sa va povestesc si eu ultimile patzanii
. Cred ca m-au auzit astia ca sunt optimista si s-au gandit sa ma puna la incercare sa vad daca mai tin sau nu!
Ieri pe la o ora m-a sunat o receptionista de la medlife sa imi zica ca dr.pelinescu e plecat la un congres si nu poate sa ma primeasca maine si ca ma reprogrameaza pe 28! Sa lesin nu alta, ca eu asteptam ecografia de maine ca apa! Ce sa mai, am facut-o pe aia cu ou si otet ca nu e posibil sa ma sune asa din scurt si am lamurit-o ca trec in dimineata asta pe la ei ca imi fac glicemia si vedem de rezolvam! Va dati seama ca am plecat acasa neagra de suparare si m-am perpeit toata noaptea si dimineata am fost in picioare la 6 ca nu mai puteam dormi.
Am fost si mi-am facut glicemia, alarma falsa, e ok adica 100. Asa ca pe asta am rezolvat-o si era o coada la analize dar m-am bagat in fata cu tupeu, scria pe usa ca am prioritate
.
Cat am stat eu acolo la analize a reusit sotul si a discutat cu asistenta de la eco si ne-a reprogramat luni la ora 12.00 adica mult mai bine decat peste aproape 2 saptamani!
Am plecat de acolo oarecum optimista, revenise sentimentul la loc
.
Am fost la gym unde Andreea ma anuntase ca nu vine si de doamna Hook am aflat ca imi trage teapa ca e plecata 3 zile in delegatie. Mi-am facut exercitiile frumos si asteptam sa ma linistesc si mi-a picat tensiunea, destul de rau, mi s-a pus o ceata pe ochi, simteam ca ma departez de cei din jur si aveam o transpiratie rece, exact ca inainte de leshin, pentru cele care au experimentat asa ceva! Dupa 1-2 minute mi-am revenit dar nu au reusit sa imi ia tensiunea in criza, dupa ce imi revenisem aveam 9 cu 5 si dupa o cola de 0.5 aveam 11 cu 6. Si mancasem 4 sandvishuri inainte de gym sa nu fac efort pe stomacul gol
.
Si uite asa am speriat un pic kinetoterapeuta si a venit si m-a vazut si o asistenta, bine ca eram la spital, in caz in care era ceva mai complicat!
Acum sunt la servici si ma intreb daca sa mai beau si o cafea ca tot ametita sunt!
Deni &
Vlad & Tudor
alexi22 spune:
otim la ce maternitate nasti tu?si cu ce medic?si eu sunt tot din timisoara si nu sunt hotarata unde la ce maternitate sa nasc am un medic si de la bega si unul de la odobescu.poate ma ajuti tu sa ma hotarasc
alexi 22
26+
jadi spune:
Gabi - capra vezi sa imi dai sms cand nasti! Multa bafta si abia astept sa vad si iedul 3
.
Am pus pe prima pagina , pozele de Iasi, sa le gasiti mai usor!
Paticutz nici nu stiu cand sa zic, sambata, duminica... Andreea e disponibila oricand si sa vedem ce zice si Alina! Eu trebuie sa vad cum reusesc cu copilul, sa fac ceva, ca daca e sa il iau cu mine e mai naspa, trebuie sa doarma si atunci s-ar decala totul pentru dupa amiaza, pe de alta parte Anya doarme la ore anormale din zi
. Adica nu stiu cine e normal dar astia 2 sigur nu dorm la aceeasi ora
. VB cu sotul, apoi cu Alina si ne punem de acord!
Deni &
Vlad & Tudor
alexi22 spune:
antonela 23 mersi ca mi-ai raspuns ca eram f speriata cred ca sunt de la intinderea ligamentelor.eu credeam ca in sarcina nu te doare nimic dar se pare ca nu e asa sau unele au norocul sa nu aiba nimic.
X-ray spune:
jadi dar ai avut o zi beton nu gluma....,bine ca ai scapat de o grija macar.ai sa vezi ca va fi bine
miillyy eu stiu ca si daca dai si daca nu dai ei tot asa se poarta.de exemplu am cunoscut pe cineva care la fiecare vizita ii lasa dr aproape 50E .pai mi s-a parut cam deplasat ,oricum plateam consultatia...acum trebuie sa ma sune zilele astea o cunostinta care are o cunostinta care a nascut acum cateva luni cu cezariana la ei si cam stie toate chestiile.dar poate ne vedem si noi la o inghetata(noi oltencele adunate la arad) si mai povestim atunci.
anto zi-mi macar ca se vede o schimbare mica in bine cu tusea ta dupa ce ai inceput sa iei antibioticul...
lorina si eu mi-am lasat gheare
.praf am avut unghiile inainte si acum insista ele sa creasca frumos...mai au 2 luni sa fie lungi,dupa ce vine bb adio gheare...
vestea buna:nu ma mai duc vineri singura la szeged vine si sotul!s-a imbolnavit seful lui si nu mai vine in vizita,ura!
alina
30+ cu bb Elisa
asa crestem noi
otim spune:
quote:
Originally posted by alexi22
otim la ce maternitate nasti tu?si cu ce medic?si eu sunt tot din timisoara si nu sunt hotarata unde la ce maternitate sa nasc am un medic si de la bega si unul de la odobescu.poate ma ajuti tu sa ma hotarasc
alexi 2226+
povesteee lunga . Eu sunt la dr.Vasile si "practica" meseria la Odobescu . Zic poveste lunga pentru ca am fost si la Bega in vizita de cateva ore si m-am speriat de ceea ce era acolo . Am "sapat" pe internet mult pana m-am decis si eu incotro sa ma indrept si am inteles de la mamici care au trecut prin experienta nasterii ca Odobescu e mai .... superior sa zicem desi si aici exista de exemplu gandaci.... Nu vreau sa te sperii dar nici nu doresc sa-ti inchipui ca la Odobescu este hotel de lux . Ce stiu ca am vazut cu ochii mei ca este curat si au aparaturi ( inclusiv eco 4D in spital l-am facut ) . La camerele cu "pile" sa zicem (stiu de la o mamica care a nascut cam acum o luna) ca sunt doar cateva paturi si baie cu dus . Din ziare am citit ca au fost dotati cu "patuturi" pentru bebe - sponsori Pampers .
Din cate stiu la Bega sunt camere cu un singur pat , mai "dotate" dar pentru care trebuie sa-ti faci programare si sa platesti asta poti eventual sa discuti cu medicul de la Bega ... Tu ce medici "vizitezi" ??? Daca mai ai intrebari aici ma gasesti sigur si iti raspund cu draga inima .

Otilia
inceput 28+
Laurentiu
alexi22 spune:
otim ce parere ai despre dr vasile este ok ?unde are cabinetul?eu sunt asa de confuza si nu stiu la cine sa ma duc.am inteles ca odobescu este mult mai dotat decat bega.cum vrei sa nasti cezariana sau nastere naturala?
alexi22
26+