FIV 119
Raspunsuri - Pagina 5
aurel_cris spune:
MADALINA sigur ne vom vedea
DANYALO deci tu la echo te duci marti???
ZOUZOU,ALDOLINA,ANTO
DREAMS
Eu tot fara somn..............uf,uf.
Va pup pe toate
zouzounaki spune:
Aurel_cris,Aldolina,Pussi,Danyalo,Madalina,Moni,Venera,Adina
Dream, ai mare dreptate,asa este m-ai mai linistit...o sa fie bine
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
DORIS_71 spune:
Tin sa multumesc la toate fetele care mi-au fost alaturi cu sfaturi sau cu vorbe bune. Nu scriu numele la toate ca nu as vrea sa uit pe careva. Din nou VA MULTUMESC.
ZOUZOUNAKI dar pe mine m-ai sters de tot? Nici macar la aspirante?
Sper ca intr-o zi, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, visul meu si al tuturor, de a fi sa se indeplineasca.
DORIS_71 spune:
KORAPOP, NUSY eu aveam in a 3-a zi de CM valorile: FSH 8,27 si LH 3,37. Asta ce inseamna? Cum stau cu rezerva ovariana? Va auzeam pe voi de diferenza dintre una si alta daca e mai mare de 1 e nu stiu cum......nu-mi aduc aminte cum calculati voi, sau gresesc?
DORIS_71 spune:
Fetelor eu n-am somn, voi dormiti? In perioada stimularii as fi dormit non stop si acum nu mai am somn.
fete inimoase si...somnoroase.
zouzounaki spune:
Doris mii de scuze nu stiu ce am piscalit eu azi acolo...gata te-am trecut din nou...multumesc pt atentionaretu ai facut ET?
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Nusy multa bafta maine, ca pe lange ovulele frumoase sa gasiti si destui gigei buni pentru fertilizare.
Danyalo multa bafta si tie iubita, sa vii cu vesti bune!
Zouzounaki pumnii mei sunt stransi pentru tine. Constipatia poate fi un semn bun, multe fete care au ramas gravidute au spus ca primul simptom a fost constipatia, asa ca mult succes!!
Andrada.P, Sheritra, Kitta, Rami73, Lachione...[pup]si tuturor fetelor!
Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html
"Dumnezeu i-ti da, dar nu-ti pune si in traista!"
flori76 spune:
Nusy,te asteptam cu vesti bune maine.Doamne ajuta!
Zouzou stai cumintica in pat si incearca sa te nu mai gandesti la simptome(stiu,usor de zis...).Cand trebuie sa faci testul?Hai,ca sigur o sa fie bine,ai sa vezi
Aldolina,putin mai e pana joi si sunt convinsa ca o sa vii cu o veste super
AndraO,Danyalo,Aurelcris...bafta muuuuuuulta
Edit:Ioana,sper ca ai primit PM
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi