FIV 119

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata!
Ce liniste pe aici!
Doris rezerva ovariana in general este indicata de FSH,dar al tau nu e de speriat,stai linistita,eu il aveam de 9 cand am inceput stimularea si am produs pana la sfarsit 6 foliculi buni,insa am facut stimularea usoara,doar cu menogon,asa ca la urmatoarea schema care va fi cu gonal f+ menopur si inhibarea cu cetrotide ( doar in a doua jumatate a tratamentului) cred ca voi raspunde mai bine.Daca repeti hormonalele in cateva luni ai putea avea surpriza ca acest FSH sa fie uneori mai mare,alteori mai mic,e posibil sa nu fie intotdeauna aceeasi valoare si asta depinde de care ovar ovuleaza in luna respectiva.Poate ca la un ovar rezerva ovariana e mai scazuta decat la celalalt.Oricum stiu muuulte fete care cu un FSH mai mare ,chiar peste 12 au raspuns bine si au ramas gravidute,e f. important ca data urmatoare sa iti dea tratament mai puternic si probabil cu alte medicamente.Din pacate nu putem decat sa ne testam organismul pana vom avea rezultatul dorit....Raportul FSH /LH e bine sa fie in jur de 1,daca e valoare mare e posibil sa fie vorba de PCOS ovare polichistice ( asa am inteles eu),insa cel mai bine te lamureste dr,fetele care stiu mai multe despre acest lucru poate te vor ajuta.Refa-ti analizele in zi 2 a CM-ului urmator sa vezi cum si daca s-au modificat valorile dupa tratamentul pt FIV.Bafta multa si fii optimista,data viitoare sigur dr. iti va da tratamentul adecvat organismului tau si va fi bine!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Danyalo, nu mai tin minte, tu in ce stadiu esti?
Ioana, votat pisoi. Ce scumpic e!
Flori76, asa sa fie, cum spui tu. Multumesc mult.

Fetelor, ce mai stiti de DanaP? Dana, sper ca esti bine. Iti simtim lipsa, hai mai intra si tu si spune-ne ce faci.

O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

zouzou, aldo, aurel cris, danyalo multumim...diseara veim cu vestile. E prea devreme sa stiu ce am . Si nici nu sunt prea curioasa...sanatosi sa fie. Oricum nu am decat nume de fete

nusysa fie bine!!
zouzou, anto, aldo..scuze daca am uitat pe cinevapt. teste pozitiveeeeeeeeeee

legaturoo

Ioanatugsl-am votat p TOMI cu incredere!

PUSSI 9+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Tomi a primit votul meu

Zouzou, ma bucur ca mr. zouzou e cu tine in saptamanile astea grele.
Madalina, te pregatesti de ET sau e un control de rutina?
Pussi, astept poze noi.
Nusy, iti tin pumnii.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

...de azi am liber la calculator, sotul meu a inceput serviciul si.... cand pisica nu-i acasa!
...sa incep cu mine: ma simt super bine, nu am nici un fel de simptom decat niste....,iar ieri (ziua 4 de la et) niste dureri ca la CM care au persistata toata ziua si pe care le-am tratat cu uscosin si nospa.In rest...nimic, sunt ca o floricica iar de maine incep serviciul!
Zouzoule vad ca nici tu nu ai stare si esti toata ziua pe forum, multumim pt. noul capitol sa fie unul norocos si sa ai cat mai mult de scris la lista de gravidute.Hai ca mai avem putin...!
Pussicilor sa veniti cu vesti bune de la eco si cu poze noi!
Nusy punctie usoara si multi sprinteni!Tin pumnii!
Aldolina numai maine nu-i poimaine si te asteptam cu II sa ne mai ridici si noua moralul!
Aurel-cris, Danyalo, Adina si toate fetele in tratament multa bafta, va tin pumnii!
Moni,Kora, Sheri,Lachi, Liana,Andicu!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Vesti bune de la Nusy are gigelusi. Punctia inca nu a facut-o. Sa-i tine-ti pumnii.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

nusy,anto,aldolina am pumnii stransi pt voi!
Pussi astept sa vad carucioarele!

Fetelor explicati-mi care e diferenta dintre gonal f si menogon sau care ar putea fi diferenta dintre stimulare cu menogon si stimulare cu gonal f 150 UI ( 10 fiole )+ menopur - 30 fiole,inhibare cetrotide ( in a doua jumatate a tratamentului)- aceasta o pot considera mult mai puternica?La ce ar trebui sa ma astept?Astept pareri!Multumesc!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

anto sa sti ca ieri s-au nidat, esti ...
Monidiseara tarziu vin de la eco...
Koramai trebuie sa astepti ceva...cateva saptamani bune chiar, ca inca mu-i format sexul

PUSSI 9+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bravo Mr Nusy . Ai vazut nusy ca sunt gigei, trebuiau sa fie. Acum sa dea DD sa ai si tu ovocite de calitate. Eu iti tin pumnii si astept vesti.
Kora, nu cunosc decat puregonul.
Ok, pussi, pe diseara atunci.
Anto, si eu zic ca si pussi. La mine asa a fost

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Nusy pt luptatori, e cel mai important sa ai cu ce! Bafta la punctie si imreunare!

Zouzou, Anto, Aldo galerie pt !

Pisicutelor, miau-miau sa veniti cu sexul relevant, sa vedem carucioarele!

Deseara merg si eu la Radoi sa vad ce mai face domn'sola, daca sta cuminte acolo si papa tot de pe furtunas !

Shery 15+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput